Liverpool89 Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες Καλησπερα. Το αμαξι που εχω δεν εχει προβολακια ομιχλης, κανονικα εβγαινε, σε αλλον εξοπλισμο μαλλον. Ειναι δυνατον να μπουν τα δικα του με καλωδιωση εξτρα ή ειναι μπελας. Βρηκα τα προβολακια αλλα σκεφτομαι μηπως, μπλεξω. Μην τα αγοραζω τζαμπα. Το χειριστηριο στο αμαξι εχει μονο για το πισω φως ομιχλης. Το κοκκινο.
Ukforthemoment Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες 4 λεπτά πριν, Liverpool89 είπε Καλησπερα. Το αμαξι που εχω δεν εχει προβολακια ομιχλης, κανονικα εβγαινε, σε αλλον εξοπλισμο μαλλον. Ειναι δυνατον να μπουν τα δικα του με καλωδιωση εξτρα ή ειναι μπελας. Βρηκα τα προβολακια αλλα σκεφτομαι μηπως, μπλεξω. Μην τα αγοραζω τζαμπα. Το χειριστηριο στο αμαξι εχει μονο για το πισω φως ομιχλης. Το κοκκινο. Θες καλωδίωση (ίσως να υπάρχει ταπωμένη),σίγουρα διακόπτη,πιθανότατα και βάσεις .Τους έχεις τόσο ανάγκη;
Liverpool89 Δημοσ. πριν από 22 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 22 ώρες 35 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Θες καλωδίωση (ίσως να υπάρχει ταπωμένη),σίγουρα διακόπτη,πιθανότατα και βάσεις .Τους έχεις τόσο ανάγκη; Καλωδιωση δεν ξερω αν την εχει ταπωμενη. Πρεπει να το δω. Διακοπτης, αν υπαρχει η καλωδιωση μπορει να μπει κατι απλο. Η αναγκη προκυπτει απο μερικες φορες που τους χρειαστηκα δεν ειχα μπροστα. Και ελεγα μηπως να βαλω. 1
Black Demis Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες αναλογα με το αμαξι θα σου δωσω δυο παραδειγματα colt 2013 yaris 2012 και τα δυο εβγαιναν με προβολακια και εκδοση που ειχαμε στα χερια μας δεν ειχε στο colt ειχε ετοιμα καλωδια που περνουσαν στην κεντρικη πλεξουδα..... βαλαμε προβολακια (40 ευρω σετ ) βαλαμε ρελεδακι στην θεση που ελειπε (3 ευρω) βγηκε διακοπτης που ειχε μονο πισω φως και μπικε απο scrap ενας αλλος με 10 ευρω (ιδιο αμαξι απο σκραπ) και ουαλα μαμα φωτα ομυλης με ολες της ενδιξεις ουτε με 50 ευρω στο yaris πχ δεν ειχε τπτ ηθελε τα παντα απο πλεξουδα μεχρι οτιδιποτε αλλο...... ειναι καθαρα και μονο πως και τι εχουν κανει καλο ειναι να πας στον ηλεκτρολο να σου δωσει μια ιδεα τι και πως
meletis_m Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες 52 λεπτά πριν, Liverpool89 είπε Καλησπερα. Το αμαξι που εχω δεν εχει προβολακια ομιχλης, κανονικα εβγαινε, σε αλλον εξοπλισμο μαλλον. Ειναι δυνατον να μπουν τα δικα του με καλωδιωση εξτρα ή ειναι μπελας. Βρηκα τα προβολακια αλλα σκεφτομαι μηπως, μπλεξω. Μην τα αγοραζω τζαμπα. Το χειριστηριο στο αμαξι εχει μονο για το πισω φως ομιχλης. Το κοκκινο. Τι αμάξι ; Εάν θες τύπου εργοστασιακό αποτέλεσμα . Θες να έχει θέση στη ασφαλειοθηκη, το διακόπτη φώτων , αναμονής , και ίσως χρειαστεί και ενεργοποίηση με διαγνωστικό .
Liverpool89 Δημοσ. πριν από 22 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 22 ώρες Πρεπει να ρωτησω, απλα ηθελα μια γνωμη αν ειναι τοσο μανουρα. Γενικα. Αλλα καταλαβαινω οτι παει αναλογα με το μοντέλο. Και απορω πως κατι σαν τα προβολακια ομιχλης δεν ειναι στανταρ. Μόλις τώρα, meletis_m είπε Τι αμάξι ; Εάν θες τύπου εργοστασιακό αποτέλεσμα . Θες να έχει θέση στη ασφαλειοθηκη, το διακόπτη φώτων , αναμονής , και ίσως χρειαστεί και ενεργοποίηση με διαγνωστικό . Honda civic 2008 5dr. Τα προβολακια θα ναι τα δικα του. Το υπολοιπο δεν με απασχολεί να ναι εργοστασιακο. Αλλα λειτουργικο.
meletis_m Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες 3 λεπτά πριν, Liverpool89 είπε Πρεπει να ρωτησω, απλα ηθελα μια γνωμη αν ειναι τοσο μανουρα. Γενικα. Αλλα καταλαβαινω οτι παει αναλογα με το μοντέλο. Και απορω πως κατι σαν τα προβολακια ομιχλης δεν ειναι στανταρ. Honda civic 2008 5dr. Τα προβολακια θα ναι τα δικα του. Το υπολοιπο δεν με απασχολεί να ναι εργοστασιακο. Αλλα λειτουργικο. Τα προβολακια το λιγότερο είναι . Εάν δεν θες να είναι εργοστασιακό αποτέλεσμα . Πας και σε ηλεκτρολόγο και του τραβάει γραμμή / ασφάλεια / διακόπτη .
Liverpool89 Δημοσ. πριν από 22 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 22 ώρες 1 λεπτό πριν, meletis_m είπε Τα προβολακια το λιγότερο είναι . Εάν δεν θες να είναι εργοστασιακό αποτέλεσμα . Πας και σε ηλεκτρολόγο και του τραβάει γραμμή / ασφάλεια / διακόπτη . Την δουλεια που χρειαζομαι να κανω. Τωρα το εργοστασιακο. Κλαιν. Κουμπι το ενα, κουμπι το αλλο. Θελει να δω ηλεκτρολόγο λογικα. Καποιον απο ανατολική Θεσσαλονίκη.
meletis_m Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες 5 λεπτά πριν, Liverpool89 είπε Την δουλεια που χρειαζομαι να κανω. Τωρα το εργοστασιακο. Κλαιν. Κουμπι το ενα, κουμπι το αλλο. Θελει να δω ηλεκτρολόγο λογικα. Καποιον απο ανατολική Θεσσαλονίκη. Αθήνα είμαι . Από γνωστό ξέρω πάει στο Στάθη στη περιοχή Λαγκαδά. Είναι συνεργείο Honda. Εάν θες κάνε ερώτηση . Κάποιον άλλον δε ξέρω . 1
Liverpool89 Δημοσ. πριν από 22 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 22 ώρες Θα ρωτήσω. Το σκέφτομαι πολυ να τα βαλω. Πιο πολυ για ασφαλεια. Καλο το πισω, αλλα χρειαζονται και τα μπροστινα.
Chloe2 Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες Πριν αγοράσεις τα όποια προβολάκια ομίχλης καλό είναι να ζητήσεις πρώτα προσφορές (προβολάκια ομίχλης + άλλα υλικά + εργασία τοποθέτησης) από ηλεκτρολόγο (ή και ηλεκτρολόγους) οχημάτων. Πολλές φορές επαγγελματίες αγοράζουν είδη οχημάτων σε καλύτερες τιμές από αυτές που μπορούν να πετύχουν ιδιώτες. Καλή συνέχεια 1
Dinos1973 Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες 4 hours ago, Liverpool89 said: Καλησπερα. Το αμαξι που εχω δεν εχει προβολακια ομιχλης, κανονικα εβγαινε, σε αλλον εξοπλισμο μαλλον. Ειναι δυνατον να μπουν τα δικα του με καλωδιωση εξτρα ή ειναι μπελας. Βρηκα τα προβολακια αλλα σκεφτομαι μηπως, μπλεξω. Μην τα αγοραζω τζαμπα. Το χειριστηριο στο αμαξι εχει μονο για το πισω φως ομιχλης. Το κοκκινο. Είστε σε περιοχές που έχει συχνά ομίχλη;; Διότι η χρήση τους για οποιοδήποτε άλλο λόγο απαγορεύεται!!! 1
Liverpool89 Δημοσ. πριν από 18 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 18 ώρες 27 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε Είστε σε περιοχές που έχει συχνά ομίχλη;; Διότι η χρήση τους για οποιοδήποτε άλλο λόγο απαγορεύεται!!! Ειμαι σε περιοχη που δεν εχει συνεχεια ομιχλη. Αλλα προχτες πηγα Θεσσαλονίκη και απο καρδια ως ραιδεστο δεν εβλεπες τιποτα. Πηγα Δράμα και ειχε ομιχλη. Λογικα τα φωτα ομιχλης ειδικα με κιτρινο φως θα βοηθουσανε. 3 ώρες πριν, Chloe2 είπε Πριν αγοράσεις τα όποια προβολάκια ομίχλης καλό είναι να ζητήσεις πρώτα προσφορές (προβολάκια ομίχλης + άλλα υλικά + εργασία τοποθέτησης) από ηλεκτρολόγο (ή και ηλεκτρολόγους) οχημάτων. Πολλές φορές επαγγελματίες αγοράζουν είδη οχημάτων σε καλύτερες τιμές από αυτές που μπορούν να πετύχουν ιδιώτες. Καλή συνέχεια Σε χοντα το αυθεντικό μαλλον τσουζει, ειδικα καινουργιο.
vamvakoolas Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 20 hours ago, Liverpool89 said: Καλησπερα. Το αμαξι που εχω δεν εχει προβολακια ομιχλης, κανονικα εβγαινε, σε αλλον εξοπλισμο μαλλον. Ειναι δυνατον να μπουν τα δικα του με καλωδιωση εξτρα ή ειναι μπελας. Βρηκα τα προβολακια αλλα σκεφτομαι μηπως, μπλεξω. Μην τα αγοραζω τζαμπα. Το χειριστηριο στο αμαξι εχει μονο για το πισω φως ομιχλης. Το κοκκινο. το εχω κανει σε fiat panda παλιοτερο μοντελο οχι μονο ομιχλης αλλα και φωτα ημερας(!) Βρισκεις μονος σου τα προβολακια και τα πας σε ηλεκτρολογο. Απο εκει και περα το πιο απλο ειναι να σου βαλει ενα διακοπτη/κουμπι και προφανως να περασει γραμμη. Μιλαμε για 1-2 ωρες δουλεια αρα αναλογα ποσα χρεωνει την ωρα.
xsterg Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα εγω ειχα βαλει σε smart 451. βρηκα απο τρακαρισμενα τα γνωσια προβολακια και το καλυμα τους. περασα καλωδιωση και εβαλα διακοπτη με ασφαλεια. μπορουσε να γινει και εργοστασιακα αλλα θα χρειαζομουν την μοναδα με τους διακοπτες και ενεργοποιηση απο τον εγκεφαλο του αυτοκινητου που παει ακριβα και δεν συμφερει. ετσι προτιμησα την δευτερη λυση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα