mallllias Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Καλημερα και καλη χρονια να έχουμε ολοι παιδια ! Εδω η 1η απόπειρα μιας λιστας μουσικης σε συνδιασμο με βιντεο οδηγώντας το Tenere 700 . Καιρο ηθελα να κανω κατι τετοιο κ λεω γιατι οχι τωρα ! Η διαδρομη ειναι απο Χρυσουπολη Ξανθη (πηγαινοντας για το σερβις των 10 χιλιαδων χιλιομετρων) και πισω στην Κεραμωτη. Δεν εχω πλανα απο το σερβις , μονο οδήγηση. 47 λεπτα tech house μουσικης , τα εχω κ χωρισμενα σε chapters. Aν κ ροκάς, μερικα κομματια ηλεκτρονικης μουσικης μου αρεσουν οπως αυτα. Aπολαυστε τη μουσικη διαδρομη εδω: 1
BlueBayou Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 37 λεπτά πριν, mallllias είπε Καλημερα και καλη χρονια να έχουμε ολοι παιδια ! Εδω η 1η απόπειρα μιας λιστας μουσικης σε συνδιασμο με βιντεο οδηγώντας το Tenere 700 . Καιρο ηθελα να κανω κατι τετοιο κ λεω γιατι οχι τωρα ! Η διαδρομη ειναι απο Χρυσουπολη Ξανθη (πηγαινοντας για το σερβις των 10 χιλιαδων χιλιομετρων) και πισω στην Κεραμωτη. Δεν εχω πλανα απο το σερβις , μονο οδήγηση. 47 λεπτα tech house μουσικης , τα εχω κ χωρισμενα σε chapters. Aν κ ροκάς, μερικα κομματια ηλεκτρονικης μουσικης μου αρεσουν οπως αυτα. Aπολαυστε τη μουσικη διαδρομη εδω: πάντα καλοτάξιδος! 2
mallllias Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 1 λεπτό πριν, BlueBayou είπε πάντα καλοτάξιδος! Ευχαριστω ! Νασαι καλα !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα