panitos Δημοσ. Κυριακή στις 11:00 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:00 πμ (επεξεργασμένο) Καλημέρα , Ψαχνω δοκιμασμένο πλυντήριο αυτοκινήτου για να πλυνω το μοτερ και απο κατω το σασι.Επειδη με τη μηχανή το φοβάμαι λιγο γιαυτο ψαχνω καποιο που να το εχει εμπιστευθει καποιος και να ξερει ,μην παθουμε καμμια ζημια χειροτερη. ευχαριστώ Επεξ/σία Κυριακή στις 11:02 πμ από panitos
tutuyo Δημοσ. Κυριακή στις 11:32 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:32 πμ μεγαλο και αχρειαστο ρισκο το πλυσιμο μηχανης. Εκτος και αν χρειαζεται οπωσδηποτε
panitos Δημοσ. Κυριακή στις 01:54 μμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 01:54 μμ Η αληθεια ειναι το ιδιο πιστευα και γω ελεγα μηπως υπαρχει καποιος που να εχει καλη εμπειρία.Μαλλον θα το αφησω.Αλλα για "καλο" πλυντηριο ψαχνω αν εχει καποιος καμμία καλη πρόταση
meletis_m Δημοσ. Κυριακή στις 02:01 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:01 μμ (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, panitos είπε Η αληθεια ειναι το ιδιο πιστευα και γω ελεγα μηπως υπαρχει καποιος που να εχει καλη εμπειρία.Μαλλον θα το αφησω.Αλλα για "καλο" πλυντηριο ψαχνω αν εχει καποιος καμμία καλη πρόταση Μήπως πρέπει να απευθυνθείς σε μαγαζί με detailing περισσότερο για το μοτέρ . Τα υπόλοιπα σε πλυντήριο . Έχεις διαρροές λαδιών ; Επεξ/σία Κυριακή στις 02:01 μμ από meletis_m
panitos Δημοσ. Κυριακή στις 02:42 μμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 02:42 μμ Οχι απλα ειναι 17 χρονων το αυτοκινητο απο το 2008 και δεν το εχω πλυνει ποτε ουτε το μοτέρ ουτε το σασι και επειδη βλεπω οτι πολλα πλυντηρια πλέον το παρεχουν φαντάστηκα οτι θα υπαρχει μεγαλυτερη εμπειρία για τον τροπο που θα προστατευουν το μοτερ.Αλλα μαλλον δεν θα το ρισκαρω ισως μονο το σασι
Ukforthemoment Δημοσ. Κυριακή στις 02:47 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:47 μμ 3 λεπτά πριν, panitos είπε Οχι απλα ειναι 17 χρονων το αυτοκινητο απο το 2008 και δεν το εχω πλυνει ποτε ουτε το μοτέρ ουτε το σασι και επειδη βλεπω οτι πολλα πλυντηρια πλέον το παρεχουν φαντάστηκα οτι θα υπαρχει μεγαλυτερη εμπειρία για τον τροπο που θα προστατευουν το μοτερ.Αλλα μαλλον δεν θα το ρισκαρω ισως μονο το σασι Μην πλένεις σασί τώρα,άσε να περάσει ο χειμώνας.Αν πας σε χιόνια και έχουν ρίξει αλάτι θα πρέπει να το ξαναπλύνεις.
Γιάννης Platano Δημοσ. Δευτέρα στις 12:30 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:30 μμ 21 ώρες πριν, panitos είπε Οχι απλα ειναι 17 χρονων το αυτοκινητο απο το 2008 και δεν το εχω πλυνει ποτε ουτε το μοτέρ ουτε το σασι και επειδη βλεπω οτι πολλα πλυντηρια πλέον το παρεχουν φαντάστηκα οτι θα υπαρχει μεγαλυτερη εμπειρία για τον τροπο που θα προστατευουν το μοτερ.Αλλα μαλλον δεν θα το ρισκαρω ισως μονο το σασι Κι εγώ έχω το ιδιο δίλημμα με αυτοκίνητο του 2008 Δεν έχω πλυνει ποτε μηχανή. Honda CRV
UncleKim Δημοσ. Δευτέρα στις 12:50 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:50 μμ Δεν έχω ιδία εμπειρία, αλλά για δες αυτό. https://ns-care.gr/services/car-wash-packets/ . Είναι στο Αιγάλεω. Σκέφτομαι να το πάω και εγώ εκει, και έχουν και πλύσιμο σασί κτλ.
gazp Δημοσ. Τετάρτη στις 06:48 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:48 μμ Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από το Tsioumas car wash στην παλιά Καβάλας. Πας άφοβα, τον έχω χρόνια.
vamvakoolas Δημοσ. χθες στις 10:25 πμ Δημοσ. χθες στις 10:25 πμ On 26/01/2025 at 10:00, panitos said: Καλημέρα , Ψαχνω δοκιμασμένο πλυντήριο αυτοκινήτου για να πλυνω το μοτερ και απο κατω το σασι.Επειδη με τη μηχανή το φοβάμαι λιγο γιαυτο ψαχνω καποιο που να το εχει εμπιστευθει καποιος και να ξερει ,μην παθουμε καμμια ζημια χειροτερη. ευχαριστώ sorry για τη καθυστερηση https://www.carparadise.gr/ διπλα σου ειναι στη Λενορμαν
panitos Δημοσ. πριν από 2 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 2 ώρες Στις 30/1/2025 στις 10:25 ΠΜ, vamvakoolas είπε sorry για τη καθυστερηση https://www.carparadise.gr/ διπλα σου ειναι στη Λενορμαν Φιλε ειχα παει εκει παλιότερα αλλα δεν εμεινα ικανοποιημενος για τα λεφτα που εδωσα για πλυσιμο μεσα εξω.Αλλα οκ μια δευτερη ευκαιρία ολοι την θελουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα