digitalarchive Δημοσ. Σάββατο στις 09:50 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:50 μμ εχει σχετικα καλές τιμές αλλα καποιες μεταφράσεις μου φένονται περίεργα. τα στοιχεία του ομίλου παραπέμπουν σε μεγάλο γερμανικό site. εχει κανεις εμπειρία;
original911 Δημοσ. Κυριακή στις 12:30 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:30 πμ Ναι ,έχω αγοράσει φωτιστικό οροφής το οποίο ζήτησα να επιστρέψω γιατί νόμιζα ότι δεν μπορώ να το βάλω ( δεν ήταν κρεμαστό,έπρεπε να κάνεις τρύπες στον ταβάνι) . Μου πιστωσαν τα λεφτά κ μου είπαν να το κρατήσω. Εν τέλει μετά από μήνες που το είχα απλά στο κουτί του, δοκίμασα να το κολλήσω με ταινία διπλής όψης, έβαλα μπόλικη , το ψιλοσφινωσα με τα καλώδια από το ταβάνι κ είναι κομπλέ. Συνολικά άψογη εμπειρία μιας κ το φωτιστικό άξιζε τα λεφτά του πέρα από την εξυπηρέτηση που ανέφερα.
filip123go Δημοσ. Κυριακή στις 02:22 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:22 πμ 1 hour ago, original911 said: Εν τέλει μετά από μήνες που το είχα απλά στο κουτί του, δοκίμασα να το κολλήσω με ταινία διπλής όψης, έβαλα μπόλικη , το ψιλοσφινωσα με τα καλώδια από το ταβάνι κ είναι κομπλέ. Spoiler Καλά θα πάει αυτό 🙃 . Μην πολύ-περνατε κάτω από το φωτιστικό, για καλό και για κακό....! On topic, αν όντως έχει πληρωμή με PayPal, όπως διαφημίζει, ts δεν έχεις να φοβάσαι κάτι. Πληρώνεις με PayPal και σε οποιαδήποτε στραβή, απλά σου επιστρέφουν τα λεφτά. 1
original911 Δημοσ. Κυριακή στις 03:36 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 03:36 μμ 13 ώρες πριν, filip123go είπε Απόκρυψη περιεχομένων Καλά θα πάει αυτό 🙃 . Μην πολύ-περνατε κάτω από το φωτιστικό, για καλό και για κακό....! On topic, αν όντως έχει πληρωμή με PayPal, όπως διαφημίζει, ts δεν έχεις να φοβάσαι κάτι. Πληρώνεις με PayPal και σε οποιαδήποτε στραβή, απλά σου επιστρέφουν τα λεφτά. Είναι ελαφρύ δεν είναι μεταλλικό είναι οκ η πατέντα δεν πάει πουθενά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα