Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ScorpioX777 είπε

Υπομονη σας ευχομαι ισως σε 8 μπορει και 12 χρονια να ξαναδειτε φως, εως τοτε ευτυχως υπαρχει το Insomnia να κοροιδευεται τον εαυτο σας...:P

Σε κάνω τόσο καιρό να πιστεύεις πως ασχολούμαι σοβαρά μαζί σου αλλά ευτυχώς που ποστάρεις πού και πού κάτι τέτοιο ώστε να καταλαβαίνουν όλοι οι υπόλοιποι ποιος είσαι.

Δεν έχει πιο κάτω για τα δικά μου πρότυπα. Ξερνάτε μίσος, ρατσισμό και απανθρωπιά και νομίζετε πως κάτι τέτοιο θα γίνει αποδεκτό... Ευτυχώς η ζωή μου δεν περιλαμβανει τίποτα τέτοιο.  Over & Out.

• Thanks 2
  • Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Dimitris_1981 είπε

Πιστεύω ο Trump δεν πρόκειται να επηρεάσει στρατηγικές αποφάσεις τον ΗΠΑ.
Μόνο αποφάσεις που δεν επηρεάζουν το πλάνο τους και κυρίως αφορούν οικονομικά του συμφέροντα.

Αν τυχών τα βρουν Ρωσία-ΗΠΑ , η Τουρκία θα βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση γιατί εκβιάζε και τους δύο. Επίσης δεν θα θέλουν ένα εκκρεμές μεταξύ Κίνας-Δύσης. Όταν το παρακάνει η Τουρκία θα δημιουργήσουν Κουρδικό.
Όλα όσα έγιναν στην Ουκρανία μοιάζουν να έχουν αντίκτυπο στην Γερμανία. Οι υπόλοιποι θα χάσουμε/κερδίσουμε με βάση την νέα κατάσταση με παράπλευρα κέρδη και απώλειες.

Αυτό έχω καταλάβει έχοντας παρακολουθήσει αρκετούς ομιλητές και με διαφορετικές απόψεις. Φυσικά δεν έχω ειδικές γνώσεις επί του θέματος.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Τουρκία πλέον είναι το Ισραήλ και η ισχυροποίηση του στη μέση ανατολή…

το θέμα είναι αν, αυτό έχει δημιουργήσει έξτρα πίεση στον Ερντογάν ώστε να γίνει ακόμα πιο απρόβλεπτος…

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, AtiX είπε

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Τουρκία πλέον είναι το Ισραήλ και η ισχυροποίηση του στη μέση ανατολή…

το θέμα είναι αν, αυτό έχει δημιουργήσει έξτρα πίεση στον Ερντογάν ώστε να γίνει ακόμα πιο απρόβλεπτος…

Συμφωνώ στο απρόβλεπτος χρονικά. Το  πλάνο που έχουν μας τα λένε εδώ και δεκαετίες. Το Ισραήλ τους περιορίζει αλλά δεν ξέρω κατά πόσο κάνει την δουλειά των ΗΠΑ. Το μεγάλο κόλπο κάνει τώρα η Σ. Αραβία στην Συρία και ίσως η Αίγυπτος που δεν θέλουν να ηγηθεί του μουσουλμανικού κόσμου. Εμείς πάντα ότι πουν οι ΗΠΑ, ελπίζω να είναι για το καλό μας.

Σταματάω γιατί βγήκα εντελώς εκτός θέματος. 

Επεξ/σία από Dimitris_1981
Ορθογραφία
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, billdanos είπε

Σε κάνω τόσο καιρό να πιστεύεις πως ασχολούμαι σοβαρά μαζί σου αλλά ευτυχώς που ποστάρεις πού και πού κάτι τέτοιο ώστε να καταλαβαίνουν όλοι οι υπόλοιποι ποιος είσαι.

Δεν έχει πιο κάτω για τα δικά μου πρότυπα. Ξερνάτε μίσος, ρατσισμό και απανθρωπιά και νομίζετε πως κάτι τέτοιο θα γίνει αποδεκτό... Ευτυχώς η ζωή μου δεν περιλαμβανει τίποτα τέτοιο.  Over & Out.

😄

549hyf5ntxz51.jpg

Δημοσ.
6 ώρες πριν, ScorpioX777 είπε

απλα εν καιρω σαν εξυπνος ανθρωπος που ειναι ο Musk θα μαθει μεχρι που μπορει να φτασει...

Από τις πιο αστείες προτάσεις 😂

2 ώρες πριν, fitsoulas2024 είπε

Επειδη πραγματι ειναι πολυ aging ο κόπρος, προτεινω στον πρόεδρα Μασκ να του κανει ευθανασια και να παρει αλλον😐

Ο άλλος περιμένει στην γωνία, ήρεμος και υπομονετικός...

image.jpeg.7082ee0ab68fb075669ccad01f3a7c11.jpeg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...