Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, atheatos είπε

Το να λέμε αυτόματα κάποιον πλούσιο ταυτόχρονα και έξυπνο

9 λεπτά πριν, atheatos είπε

Και άντε ο Τράμπ είχε πλούσιους γονείς (αλλά και πάλι ξέρω ένα σωρό πλούσιους που γίνανε φτωχοί ή φτωχότεροι απότι ξεκίνησαν με την περιουσία που τους δόθηκε επίσης πολλοί πλούσιοι δεν μπορούν να έχουν την παραμικρή επιρροή εκτός της βιομηχανίας τους ενώ αυτός κατάφερε 2 φορές να γίνει πλανητάρχης + στην τηλεόραση τα πήγε πολύ καλά κτλ κτλ ) 
Ο musk όμως οκ σίγουρα δεν ήταν φτωχολογιά αλλά ούτε πλούσιος. 

Το ακριβώς αντίθετο έκανα τους λέω έξυπνους για αυτά που κατάφεραν όχι επειδή ειναι πλούσιοι γιαυτό ξεκίνησα "ΚΑΙ ΑΝΤΕ ο Τράμπ είχε πλούσιους γονεις" γιατί δεν παίζει ρόλο ακριβώς γιατί πολλοί όπως λές πέθανα στην ψάθα αυτός όμως δεν πέθανε στην ψάθα αλλά αβγάτησε τα λεφτά του και πέτυχε πράματα που άλλοι πλούσιοι και πιο πλούσιοι απο αυτόν δεν πέτυχαν.. δεν ξέρω πως αλλιώς να το εκφράσω μου κάνει εντύπωση που δεν είναι κατανοητή η αντίθεση. 

Επεξ/σία από Dr_Pepper
  • Like 1
Δημοσ.

Τρομερή η πτώση του Twitter με τον Μασκ, τώρα βέβαια μετά τα τελευταία γεγονότα έγινε ακόμα μεγαλύτερη, αν αλλάξουν έτσι τον κόσμο σωθήκαμε. 

• Confused 1
  • Haha 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Choronzoon είπε

Ίδια φώτο με το Πρώτο Θεμα , κατάντια .......

Edit : και ίδιο άρθρο , ακόμα μεγαλυτερη κατάντια .  Forum τεχνολογίας υποτίθεται, πολιτικοποιημένο εντελώς. 

Ούτε εγώ δεν κάνω έτσι όταν μου θίγουν το είδωλο (Apple)! ;) 

• Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, lost2 είπε

Άλλη μια είδηση τεχνολογικού ενδιαφέροντος αλλά και επιστημονικού βεβαίως βεβαίως. 

Πολύ αγάπη εδώ μέσα και για τους 2 😆😆😆

Επεξ/σία από sminitis
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, papoys1 είπε

Ακριβώς και στο τέλος  θα ψάχνουμε πως τα 300 δις του Μασκ έγιναν 500🤣

Κοντεύει. Προς το παρόν είναι γύρω στα 430 😄

Δημοσ.

Ανεμομαζωματα  ...  διαβολοσκορπισματα  με το καλημερα .

11 ώρες πριν, bazzil είπε

Αν αρχίσουν απο τώρα οι κόντρες δεν τους βλέπω καλα.

Προχθές διάβασα σ 'ενα άρθρο ότι «Οταν πεθαίνει το παλιό και το νέο δεν μπορεί να γεννηθεί, μεσολαβούν τα τέρατα»

Κάτι τέτοιο βλέπουμε στις μέρες μας...

Το εχουμε δει το εργο , δηλ καποιες σκηνες αν και προκειται για σηριαλ . "Δεν πληρωνω" , "σκιζω μνημονια" , "χαριζω χρεη , οικοπεδα ,διαμερισματα"  , Ψεκα , ΣυριζΑνελ, αντιεμβολιαστες και οτι ηθελε προκυψει .

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Dr_Pepper είπε

image.png.0daca1dd34f0269191b9512062ea1717.png

Δεν νομίζω να έχει ανάγκη απο χρήματα 

Αν είναι έτσι πως δικαιολογείς τον εαυτό σου; 

Θέλω να πω αν όντως ειναι χαζοί και ηλίθιοι πως γίνεται εσύ που εισαι πιο έξυπνος και ξύπνιος να έχεις πετύχει αρκετά λιγότερα απο αυτούς;

Και άντε ο Τράμπ είχε πλούσιους γονείς (αλλά και πάλι ξέρω ένα σωρό πλούσιους που γίνανε φτωχοί ή φτωχότεροι απότι ξεκίνησαν με την περιουσία που τους δόθηκε επίσης πολλοί πλούσιοι δεν μπορούν να έχουν την παραμικρή επιρροή εκτός της βιομηχανίας τους ενώ αυτός κατάφερε 2 φορές να γίνει πλανητάρχης + στην τηλεόραση τα πήγε πολύ καλά κτλ κτλ ) 
Ο musk όμως οκ σίγουρα δεν ήταν φτωχολογιά αλλά ούτε πλούσιος. 

Άρα σε συμφέρει να μην τους λες ηλίθιους και χαζούς γιατί αλλιώς αν ειναι τότε πάει να πει ότι εσύ (και εγώ και σχεδόν όλοι) είμαστε χειρότεροι... 

Φτωχός και αυτοδημιούργητος ο Musk, μόνο ορυχείο σμαραγδιών είχαν οι γονείς του. Μπόρεσε να σπουδάσει ήπα με το τεράστιο iq του, λεφτά δεν χρειάστηκαν, ούτε υποτροφία, όλα με iq έγιναν.

• Like 3
  • Thanks 1
  • Haha 5
Δημοσ.

ειχα δει μια συνεντευξη ενος πρωην αξιωματουχου της πρωτης κυβερνησης τραμπ.οταν τον ρωτησαν πως βλεπει την συνεργασια του τραμπ με τον νεο αυτο τυπο,ειπε οτι  ο τραμπ θελει να ειναι ο πρωταγωνιστης γιαυτο εγινε προεδρος,οταν καταλαβε οτι καποιος παει να του φαει μεριδιο μεγαλυτερο στην δημοσιοτητα,δημοτικοτητα απο του ιδιου τοτε τον διωχνει,ετσι εκανε και με τον ανθρωπο αυτο ,ετσι θα κανει και με τον νεο intruder.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, tzavardin είπε

Φτωχός και αυτοδημιούργητος ο Musk, μόνο ορυχείο σμαραγδιών είχαν οι γονείς του. Μπόρεσε να σπουδάσει ήπα με το τεράστιο iq του, λεφτά δεν χρειάστηκαν, ούτε υποτροφία, όλα με iq έγιναν.

υποτροφία σημαίνει δεν πληρώνεις και περνάς γιατί είσαι καλός σε κάτι πχ άριστος μαθητής ή έχεις κάποιο ταλέντο. (επίσης μέρος τον σπουδών του το έκανε με δάνεια που πήρε ο ίδιος)

Τέλος πόσοι συμμαθητές του τον ξεπέρασαν; θέλω να πω δεν ήταν το σχολείο που πήγε και αν δεν πήγαινε εκει θα καθόταν να ποστάρει στο Insomnia σαν και εμάς, σίγουρα βέβαια και όσο καλύτερη η σχολή τόσο βοηθάει άλλα όλα έχουν ένα όριο δεν ειναι θαυματουργά τα ivy league πανεπιστήμια απλά ειναι καλύτερα να πας εκει απο το να πας πχ ελλάδα. 

Τέλος δεν είναι τόσο πλούσιος όσο ακούγεται λέγοντας "είχε ορυχείο σμαραγδιών" υπάρχουν και οικογενειακές επιχειρήσεις εκει δεν έχουν πορτοκάλια έχουν όμως σμαράγδια λολ 

Εγώ ας πούμε ένα φεγγάρι δούλευα σερβιτόρος σε ένα εστιατόριο ενός ξενοδοχείου στην λάντζα ήταν ένα παιδί απο Ζιμπάμπουε που ο πατέρας του είχε ορυχείο χρυσού εκει... δεν ήταν φτωχός αλλά ούτε πλούσιος ήταν φάση σαν να λέμε εδώ ο πατέρας κάποιου με 700 στερέματα δικά του ποτιστικά χωράφια και εκείνα τα μεγάλα καινούργια τρακτέρ... 

Θέλω να πω πέρα απο τα έξοδα (μηχανήματα εξόρυξης μηχανήματα χύτευσης ή οτιδήποτε κάνει τα σμαράγδια να αποκτούν καλά καράτια στην περίπτωση του Musk μισθοί υπαλλήλων και ότι άλλο χρειάζεται απο διαδικασίες και έξοδα για να διασφαλίσεις ότι δεν θα κλέψουν, πχ κάμερες φάσεις ελέγχου έξτρα υπάλληλοι μονο για αυτό, φόροι κτλ) παίζει ρόλο και το μέγεθος και πολλά 

Στην περίπτωση του musk ΑΝ ήταν εκατομμυριούχοι θα ήταν εκει 1,2 εκατομμύρια και αυτό ενώ έμπαινε στην εφηβεία και επειδή και ο πατέρας του ήταν καλός μπίζνεσμαν (το ορυχείο αυτό το απέκτησε κάνοντας ένα real estate deal ως μεσίτης για κάτι ιταλούς που είχαν το ορυχείο αυτό και έψαχναν να το πουλήσουν) 

Σίγουρα δεν ήταν ποτέ φτωχή οικογένεια αλλά περισσότερο μεγαλοαστοί (upper middle class) και προς το τέλος φτιάξανε κάτι παραπάνω (πριν αρχίσει ο έλον να τερματίζει τα κοντέρ) 

Επεξ/σία από Dr_Pepper
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε

υποτροφία σημαίνει δεν πληρώνεις και περνάς γιατί είσαι καλός σε κάτι πχ άριστος μαθητής ή έχεις κάποιο ταλέντο. 

Τέλος πόσοι συμμαθητές του τον ξεπέρασαν; θέλω να πω δεν ήταν το σχολείο που πήγε και αν δεν πήγαινε εκει θα καθόταν να ποστάρει στο Insomnia σαν και εμάς, σίγουρα βέβαια και όσο καλύτερη η σχολή τόσο βοηθάει άλλα όλα έχουν ένα όριο δεν ειναι θαυματουργά τα ivy league πανεπιστήμια απλά ειναι καλύτερα να πας εκει απο το να πας πχ ελλάδα. 

Τέλος δεν είναι τόσο πλούσιος όσο ακούγεται λέγοντας "είχε ορυχείο σμαραγδιών" υπάρχουν και οικογενειακές επιχειρήσεις εκει δεν έχουν πορτοκάλια έχουν όμως σμαράγδια λολ 

Εγώ ας πούμε ένα φεγγάρι δούλευα σερβιτόρος σε ένα εστιατόριο ενός ξενοδοχείου στην λάντζα ήταν ένα παιδί απο Ζιμπάμπουε που ο πατέρας του είχε ορυχείο χρυσού εκει... δεν ήταν φτωχός αλλά ούτε πλούσιος ήταν φάση σαν να λέμε εδώ ο πατέρας κάποιου με 400 στερέματα χωράφια και εκείνα τα μεγάλα καινούργια τρακτέρ... 

Θέλω να πω πέρα απο τα έξοδα (μηχανήματα εξόρυξης μηχανήματα χύτευσης ή οτιδήποτε κάνει τα σμαράγδια να αποκτούν καλά καράτια στην περίπτωση του Musk μισθοί υπαλλήλων και ότι άλλο χρειάζεται απο διαδικασίες και έξοδα για να διασφαλίσεις ότι δεν θα κλέψουν, πχ κάμερες φάσεις ελέγχου έξτρα υπάλληλοι μονο για αυτό, φόροι κτλ) παίζει ρόλο και το μέγεθος και πολλά 

Στην περίπτωση του musk ΑΝ ήταν εκατομμυριούχοι θα ήταν εκει 1,2 εκατομμύρια και αυτό ενώ έμπαινε στην εφηβεία και επειδή και ο πατέρας του ήταν καλός μπίζνεσμαν (το ορυχείο αυτό το απέκτησε κάνοντας ένα real estate deal ως μεσίτης για κάτι ιταλούς που είχαν το ορυχείο αυτό και έψαχναν να το πουλήσουν) 

Σίγουρα δεν ήταν ποτέ φτωχή οικογένεια αλλά περισσότερο μεγαλοαστοί (upper middle class) και προς το τέλος φτιάξανε κάτι παραπάνω (πριν αρχίσει ο έλον να τερματίζει τα κοντέρ) 

Καλά, πέραν των επιχειρημάτων που βάζεις και ανεξαρτήτως αυτών, ή αλήθεια είναι πως ούτε και εγώ συμφωνώ με το ηλίθιος και πανηλιθιος που είναι η αρχή της κουβέντας. Προφανώς δεν είναι χαζά τα άτομα αυτά, ούτε στην καθημερινότητα, αλλά ούτε και πολιτικά. Επικίνδυνοι είναι σίγουρα, και οι πολιτικές κινήσεις τους πολύ καλά υπολογισμένες από πλευρά προπαγάνδας. 

Για τα υπόλοιπα, επειδή ειναι μεγάλη συζήτηση θα μου επιτρεψεις αρκεστώ μονον στην άποψή μου, δηλαδή  στο ότι δεν αρκεί η οποια εξυπνάδα για να φτάσεις σε αυτό το επίπεδο, και να υπάρχει δεν παίζει το μεγαλύτερο ρόλο. Παίζει ρόλο η τύχη και η ικανότητα να ανελιχθει η εταιρεία σου σε κλάδο που έχει τεράστια άνοδο όπως είχαν αυτοί οι δύο, και από εκεί και πέρα να βρεθουν τεράστια  κεφάλαια ίδια ή από άλλους που να τη διατηρούν σε δεσπόζουσα θέση. Μετά, από τη στιγμή που είσαι στο καρτέλ, αν μοιράσεις το ρίσκο σε διαφορετικές επενδύσεις και δεν κάνεις κάτι ακραία λάθος, ή φάμπρικα τρέχει μόνη της. 

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, billdanos είπε

Ούτε εγώ δεν κάνω έτσι όταν μου θίγουν το είδωλο (Apple)! ;) 

Μεγάλος άνθρωπος και προσκυνάς είδωλα? δε σε άγγιξε ο διαφωτισμός μαλλόν . 

Επεξ/σία από Choronzoon
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, papoys1 είπε

Ακριβώς και στο τέλος  θα ψάχνουμε πως τα 300 δις του Μασκ έγιναν 500🤣

Νομίζω ότι θα ήταν σοφότερο να ασχοληθούμε και να μάθουμε πως το χρέος της χώρας μας έχει εκτοξευθεί κυρίως τα τελευταία χρόνια στα 400+ δις αντί να μας απασχολούν τα δισεκατομμύρια του Μασκ και του κάθε Μασκ.

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...