Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο Elon Musk και ο Donald Trump δεν τα πάνε καλά...

source: το politico 😆

Μα να πει τέτοιο πράμα το politico?

image.png.3c1f21db63997c61f144bb862955a003.png

Επεξ/σία από Diavolos666
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Confused 1
  • Haha 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Την έχετε κάνει λάστιχο με τον Elon εδώ πέρα. Ε..ασε ο Elon είδηση. 

Επεξ/σία από darkf
  • Like 4
  • Haha 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παει ... παλι χρεοκοπει ο Μασκ οπως τοτε που πηρε το Χ.

Γενικα εχουν κουρασει τα Μμε και των 2 πλευρων με τις υπερβολες τους.

Ουτε ο Τραμπ ειναι ο Χιτλερ ουτε ο Μπαιντεν κουμουνιστης που τον στηριζουν οι φτωχοι.

τα παντα στο διαδικτυο καταληγουν με το επιχειρημα οτι ο συνομιλητης -αντιπαλος ειναι ο Χιτλερ...

Επεξ/σία από The_Judas
  • Like 8
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ίδια φώτο με το Πρώτο Θεμα , κατάντια .......

Edit : και ίδιο άρθρο , ακόμα μεγαλυτερη κατάντια .  Forum τεχνολογίας υποτίθεται, πολιτικοποιημένο εντελώς. 

Επεξ/σία από Choronzoon
  • Like 7
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να θυμαστε πως οι σχεσεις πάθους, συνηθως καταληγουν σε σχεσεςι μίσους.

Ειναι στην ανθρωπινη φυση να ενθουσιαζεται σφόδρα! και μολις περναει ο ερωτας να θυμαται αίφνης! πόσο μαβλάκας πιαστηκε και να εξοργιζεται.

Ειναι τυπικη κοινωνικη συμπεριφορα της μετακινουμενης μαζας. 'Αγεται και φερεται απο δημαγωγούς, διαχρονικα.

Μπορεις να εξαπατησεις πολλους για μικρο διαστημα ή λιγους για μεγαλο διαστημα, οχι ομως πολλους για μεγαλο διαστημα.

ΥΓ. αφηνω κι ενα διαμαντι των Μαρκόπουλου-Σκούρτη, ως προβληματισμο, για τους φανατικους οπαδους που λατρευουν να λατρευουν τους βιαστές τους

Επεξ/σία από 1600
  • Like 1
  • Thanks 3
  • Haha 1
Δημοσ.

Stargate διαβασα κ αμεσως το ανοιξα.... μετα διαβαζω Politico, AI κ καπου εκει ξενερωσα και τ παρατησα... πουθενα για Goa'uld, Asgards, Nox, Furlings..  εστω ενας Colonel Jack O'Neil ρε αδερφε... 

• Like 5
  • Haha 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, ssmatrix είπε

ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΔΙΑΜΑΧΗ , ΓΕΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ,ΣΤΗΜΕΝΑ ΟΛΑ.

Ακριβώς και στο τέλος  θα ψάχνουμε πως τα 300 δις του Μασκ έγιναν 500🤣

Δημοσ.
7 ώρες πριν, nhzt είπε

Οκ... Καταλάβαμε τι θέλει ο Μασκ στη κυβέρνηση του Τραμπ.

Δεν χρειάζεται να λέει, επανειλημμένα, ότι θέλει το καλό τις ανθρωπότητας και ότι νοιάζεται για την αλήθεια. Την δική του αλήθεια πότε θα μας πει δεν ξερω.

Είναι πολλά τα λεφτά Ελον....

image.png.0daca1dd34f0269191b9512062ea1717.png

Δεν νομίζω να έχει ανάγκη απο χρήματα 

1 ώρα πριν, fitsoulas2024 είπε

οι τυποι μου θυμιζουν τη ταινια "Ο Ηλιθιος και ο Πανηλιθιος"

1380098775.jpg

Αν είναι έτσι πως δικαιολογείς τον εαυτό σου; 

Θέλω να πω αν όντως ειναι χαζοί και ηλίθιοι πως γίνεται εσύ που εισαι πιο έξυπνος και ξύπνιος να έχεις πετύχει αρκετά λιγότερα απο αυτούς;

Και άντε ο Τράμπ είχε πλούσιους γονείς (αλλά και πάλι ξέρω ένα σωρό πλούσιους που γίνανε φτωχοί ή φτωχότεροι απότι ξεκίνησαν με την περιουσία που τους δόθηκε επίσης πολλοί πλούσιοι δεν μπορούν να έχουν την παραμικρή επιρροή εκτός της βιομηχανίας τους ενώ αυτός κατάφερε 2 φορές να γίνει πλανητάρχης + στην τηλεόραση τα πήγε πολύ καλά κτλ κτλ ) 
Ο musk όμως οκ σίγουρα δεν ήταν φτωχολογιά αλλά ούτε πλούσιος. 

Άρα σε συμφέρει να μην τους λες ηλίθιους και χαζούς γιατί αλλιώς αν ειναι τότε πάει να πει ότι εσύ (και εγώ και σχεδόν όλοι) είμαστε χειρότεροι... 

• Like 5
  • Haha 5
Δημοσ.

Προτείνω στο ινσομνια να βάλει ένα κίτρινο skin.

Ταιριάζει πολύ με την ''ειδησιογραφια'' που παρουσιάζει τελευταία.

• Like 7
  • Thanks 1
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε

image.png.0daca1dd34f0269191b9512062ea1717.png

Δεν νομίζω να έχει ανάγκη απο χρήματα 

Αν είναι έτσι πως δικαιολογείς τον εαυτό σου; 

Θέλω να πω αν όντως ειναι χαζοί και ηλίθιοι πως γίνεται εσύ που εισαι πιο έξυπνος και ξύπνιος να έχεις πετύχει αρκετά λιγότερα απο αυτούς;

Και άντε ο Τράμπ είχε πλούσιους γονείς (αλλά και πάλι ξέρω ένα σωρό πλούσιους που γίνανε φτωχοί ή φτωχότεροι απότι ξεκίνησαν με την περιουσία που τους δόθηκε επίσης πολλοί πλούσιοι δεν μπορούν να έχουν την παραμικρή επιρροή εκτός της βιομηχανίας τους ενώ αυτός κατάφερε 2 φορές να γίνει πλανητάρχης + στην τηλεόραση τα πήγε πολύ καλά κτλ κτλ ) 
Ο musk όμως οκ σίγουρα δεν ήταν φτωχολογιά αλλά ούτε πλούσιος. 

Άρα σε συμφέρει να μην τους λες ηλίθιους και χαζούς γιατί αλλιώς αν ειναι τότε πάει να πει ότι εσύ (και εγώ και σχεδόν όλοι) είμαστε χειρότεροι... 

πολλοί ευφυείς και σοφοί άνθρωποι πέθαναν στην ψάθα. Το να λέμε αυτόματα κάποιον πλούσιο ταυτόχρονα και έξυπνο , αλλοιώνει την σημασία των λέξεων και των εκφράσεων. Επίσης το να χρησιμοποιουμε ως πρότυπο το ποσά λεφτά βγάζει κάποιος σε σχέση με κάποιον άλλον δεν είναι και τόσο ηθικό.

Συμφωνω ότι πρέπει να αποφεύγονται μειωτικές εκφράσεις αλλά μην φτάσουμε και στο άλλο άκρο….

• Like 8
  • Thanks 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...