Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια και ελουσα με καφε το ασυρματο πληκτρολογιο μου (microsoft 900 set me mouse )  ειμαι σε ερευνα να βρω ενα να κανω την αντικατασταση ( win11 )

Πιο πολυ χρηση ιντερνετ και καποια word κλπ , θελω κατι αντοχης και οικονομικο , αυτο που εχω με ειχε βολεψει πολυ .
γνωμες ?

Δημοσ.

Έχω αυτό 10 χρόνια.  Logitech Wireless Combo MK270 Σετ Πληκτρολόγιο & Ποντίκι International English | Skroutz.gr  Άψογο. Μπαταρίες ξεχνάς να αλλάξεις.

Πριν κάνα εξάμηνο πήρα αυτό Logitech MK295 Silent Ασύρματο Σετ Πληκτρολόγιο & Ποντίκι Ελληνικό | Skroutz.gr . Εξέλιξη του πρώτου. Αθόρυβα πλήκτρα με ωραία αίσθηση. Μπαταρίες ακόμα με τις δικές του.

Μεμβράνης  και τα δυο. Το ποντίκια τους τίποτα σπουδαίο, δεν τα χρησιμοποιώ.

• Like 1
Δημοσ.
15 hours ago, villasg said:

Μια και ελουσα με καφε το ασυρματο πληκτρολογιο μου (microsoft 900 set me mouse )  ειμαι σε ερευνα να βρω ενα να κανω την αντικατασταση ( win11 )

Πιο πολυ χρηση ιντερνετ και καποια word κλπ , θελω κατι αντοχης και οικονομικο , αυτο που εχω με ειχε βολεψει πολυ .
γνωμες ?

Αυτό κοιτούσα ->

https://www.skroutz.gr/s/38699895/Xiaomi-BHR6100GL-Asyrmato-Set-Pliktrologio-Pontiki-Agliko-US.html

εγώ πριν λίγο καιρό αλλά τελικά πήγα σε ξεχωριστά(keychron b1+razer naga)

Πιστεύω το Xiaomi είναι καλό combo για οικονομικό/minimal σετακι.(Το είχε και το e-shop)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...