villasg Δημοσ. Σάββατο στις 08:34 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 08:34 μμ Μια και ελουσα με καφε το ασυρματο πληκτρολογιο μου (microsoft 900 set me mouse ) ειμαι σε ερευνα να βρω ενα να κανω την αντικατασταση ( win11 ) Πιο πολυ χρηση ιντερνετ και καποια word κλπ , θελω κατι αντοχης και οικονομικο , αυτο που εχω με ειχε βολεψει πολυ . γνωμες ?
lector Δημοσ. Σάββατο στις 09:41 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:41 μμ Logitech MK220 το δουλευω χρονια με καθημερινη χρηση, φθηνο, βολικο, ανθεκτικο, μπαταριες 1 φορα το χρονο και αν. 1
profile Δημοσ. Σάββατο στις 10:51 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:51 μμ Έχω αυτό 10 χρόνια. Logitech Wireless Combo MK270 Σετ Πληκτρολόγιο & Ποντίκι International English | Skroutz.gr Άψογο. Μπαταρίες ξεχνάς να αλλάξεις. Πριν κάνα εξάμηνο πήρα αυτό Logitech MK295 Silent Ασύρματο Σετ Πληκτρολόγιο & Ποντίκι Ελληνικό | Skroutz.gr . Εξέλιξη του πρώτου. Αθόρυβα πλήκτρα με ωραία αίσθηση. Μπαταρίες ακόμα με τις δικές του. Μεμβράνης και τα δυο. Το ποντίκια τους τίποτα σπουδαίο, δεν τα χρησιμοποιώ. 1
@topos Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 15 hours ago, villasg said: Μια και ελουσα με καφε το ασυρματο πληκτρολογιο μου (microsoft 900 set me mouse ) ειμαι σε ερευνα να βρω ενα να κανω την αντικατασταση ( win11 ) Πιο πολυ χρηση ιντερνετ και καποια word κλπ , θελω κατι αντοχης και οικονομικο , αυτο που εχω με ειχε βολεψει πολυ . γνωμες ? Αυτό κοιτούσα -> https://www.skroutz.gr/s/38699895/Xiaomi-BHR6100GL-Asyrmato-Set-Pliktrologio-Pontiki-Agliko-US.html εγώ πριν λίγο καιρό αλλά τελικά πήγα σε ξεχωριστά(keychron b1+razer naga) Πιστεύω το Xiaomi είναι καλό combo για οικονομικό/minimal σετακι.(Το είχε και το e-shop)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα