Cheyevo Δημοσ. χθες στις 06:20 μμ Δημοσ. χθες στις 06:20 μμ Καλησπέρα στο forum Λόγω της δουλειάς μου από το 2017 μέχρι τώρα είχα κινητά που να αντέχουν. Δουλεύω με άλογα και όλη μέρα είμαι στο τρέξιμο και σε στάβλους. Ειναι δεδομένο πως το κινητό μου θα λερωθεί, θα βραχεί, θα μου πέσει κάτω θα εκτεθεί σε υψηλές το καλοκαίρι και σε χαμηλές το χειμώνα θερμοκρασίες. Θα πάω για ψάρεμα θα παω στο βουνό και το κινητό θα ακολουθεί. Οκ στο ψαροντούφεκο όχι αλλά θα το πιασω βρεγμένος να βγάλω μια φωτογραφία, να δω εαν με καλεσε καποιος. 2 ναυαρχίδες της blackview είχα με την τελευταία το bv9800 pro. Μου έχει πέσει από τον δεύτερο όροφο, το έχω πετάξει σε μια έκρηξη θυμού πανω σε παρμπρίζ αυτοκινήτου και το έσπασε χωρις να πάθει τίποτα. Έλεγα όμως μήπως ήρθε καιρός να πάω σε κάτι πιο elegant και μοντερνο! να ακολουθήσω την τεχνολογία και να μην είμαι η παριά με το τουβλο για κινητο . Οπότε σκεφτόμουν μήπως να πάω σε κάτι αδιάβροχο (ip68) με καλή καμερα, με AI ικανοτητες πιο ευκολόχρηστο στις καθημερινές μετακινήσεις και φυσικά με έστω κάποια υποστήριξη από την μαμα εταιρεία και να το συνδυάσω με μια καλή και ανθεκτική θήκη. Το κοστος δεν είναι ακριβως θέμα αλλά θα προτιμούσα ιδανικά 400-600 ευρώ. θα μου άρεσε να ακούσω προτάσεις και εμπειρίες!
koutsis Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 17 ώρες πριν, Cheyevo είπε Καλησπέρα στο forum Λόγω της δουλειάς μου από το 2017 μέχρι τώρα είχα κινητά που να αντέχουν. Δουλεύω με άλογα και όλη μέρα είμαι στο τρέξιμο και σε στάβλους. Ειναι δεδομένο πως το κινητό μου θα λερωθεί, θα βραχεί, θα μου πέσει κάτω θα εκτεθεί σε υψηλές το καλοκαίρι και σε χαμηλές το χειμώνα θερμοκρασίες. Θα πάω για ψάρεμα θα παω στο βουνό και το κινητό θα ακολουθεί. Οκ στο ψαροντούφεκο όχι αλλά θα το πιασω βρεγμένος να βγάλω μια φωτογραφία, να δω εαν με καλεσε καποιος. 2 ναυαρχίδες της blackview είχα με την τελευταία το bv9800 pro. Μου έχει πέσει από τον δεύτερο όροφο, το έχω πετάξει σε μια έκρηξη θυμού πανω σε παρμπρίζ αυτοκινήτου και το έσπασε χωρις να πάθει τίποτα. Έλεγα όμως μήπως ήρθε καιρός να πάω σε κάτι πιο elegant και μοντερνο! να ακολουθήσω την τεχνολογία και να μην είμαι η παριά με το τουβλο για κινητο . Οπότε σκεφτόμουν μήπως να πάω σε κάτι αδιάβροχο (ip68) με καλή καμερα, με AI ικανοτητες πιο ευκολόχρηστο στις καθημερινές μετακινήσεις και φυσικά με έστω κάποια υποστήριξη από την μαμα εταιρεία και να το συνδυάσω με μια καλή και ανθεκτική θήκη. Το κοστος δεν είναι ακριβως θέμα αλλά θα προτιμούσα ιδανικά 400-600 ευρώ. θα μου άρεσε να ακούσω προτάσεις και εμπειρίες! Αν είναι να σου πέφτει από το 2ο οροφο ή να το πετάς πάνω σε αυτοκίνητα μείνε με το blackview καλύτερα 😉 1 5
Λύση micos000 Δημοσ. πριν από 10 ώρες Λύση Δημοσ. πριν από 10 ώρες Βασικά έχει θήκες 360 full cover. https://www.skroutz.gr/c/579/thikes-kinhtwn-thlefwnwn/f/956199/360-Full-Cover.html Εντάξει, δεν θα είναι σαν το μανίσιο rugged phone αλλά σίγουρα θα το προστατεύει καλύτερα από μια όμορφη πίσω θήκη. Μια άλλη λύση είναι να ζητήσεις να σου βγάλει ο πάροχος σου μια δίδυμη κάρτα και να έχεις δύο τηλέφωνα με τον ίδιο αριθμό. Οπότε παίρνεις ένα ...elegant τηλέφωνο της αρεσκείας σου και κρατάς το blackview για την δουλειά και να το πετάς όταν θυμώνεις. 3
Cheyevo Δημοσ. πριν από 4 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 4 ώρες 5 ώρες πριν, micos000 είπε Βασικά έχει θήκες 360 full cover. https://www.skroutz.gr/c/579/thikes-kinhtwn-thlefwnwn/f/956199/360-Full-Cover.html Εντάξει, δεν θα είναι σαν το μανίσιο rugged phone αλλά σίγουρα θα το προστατεύει καλύτερα από μια όμορφη πίσω θήκη. Μια άλλη λύση είναι να ζητήσεις να σου βγάλει ο πάροχος σου μια δίδυμη κάρτα και να έχεις δύο τηλέφωνα με τον ίδιο αριθμό. Οπότε παίρνεις ένα ...elegant τηλέφωνο της αρεσκείας σου και κρατάς το blackview για την δουλειά και να το πετάς όταν θυμώνεις. Οκ φυσικά δεν μπορείς να περιμένεις από κανένα τηλέφωνο να αντέχει τα πάντα. Είσαι αξιος της μοίρας σου εαν το πετάς πάνω σε αυτοκίνητα και τοίχους 🤣. Οι θήκες που προτεινες είναι πολύ δυνατές και μάλλον σε μια τετοια λύση θα πάω. Εκτος απο rugged επιλογές που αυτή τη στιγμή φαντάζει σαν καλή επιλογή το Doogee V40 Pro (400 ευρω΄) ήμουν μεταξύ του Motorola Edge 50 Pro(400) και του Google Pixel 8 Pro ( 630) Δεν ξέρω εαν αξίζουν τα 200 εξτρα ευρώ του pixel αλλά το είδα από κοντα σε γνωστό μου και μου άρεσε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα