Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο φόρουμ.Ειπα να κάνω μια καινούρια σύνθεση με μελλοντικές αναβαθμίσεις αργότερα.Αλλα επειδή δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ υδροψυξη θα ήθελα μια καλή πρόταση 360 και ιδανικά να έχει και LCD.Τα fan της αδιάφορα θα μπουν αλλά.Cpu αν χρειαστεί αναβαθμίζω αργότερα σε κάνα 9800x3d.Καρτα προς το παρόν κρατώ μια Rtx4060 μέχρι να βγουν οι Rtx 5070

Έχουμε και λέμε

Pc case Be quiet! Light Base 600 LX Black

Motherboard Gigabyte B850 AI TOP

PSU Corsair RM850e

Cpu 9600x 

Memory Gskill 64GB 2x32

Ssd Samsung 990 evo plus 1T

Ssd Crucial P310 SSD 1TB 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν δεν υφίσταται πρόβλημα χώρου (μιας και βλέπω πως το κουτί το υποστηρίζει) και αν φυσικά δεν είναι θέμα κόστους, δε θα ήταν προτιμότερο να σκεφτείς την προοπτική του RM850x έναντι του RM850e;

Πέραν του ότι σχεδόν παντού αναφέρεται πως είναι πιο ποιοτικό και ήσυχο, νομίζω πως δίνει και 3 χρόνια μεγαλύτερη εγγύηση (10 έναντι 7)

Επεξ/σία από Commendatore
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Commendatore είπε

Αν δεν υφίσταται πρόβλημα χώρου (μιας και βλέπω πως το κουτί το υποστηρίζει) και αν φυσικά δεν είναι θέμα κόστους, δε θα ήταν προτιμότερο να σκεφτείς την προοπτική του RM850x έναντι του RM850e;

Πέραν του ότι σχεδόν παντού αναφέρεται πως είναι πιο ποιοτικό και ήσυχο, νομίζω πως δίνει και 3 χρόνια μεγαλύτερη εγγύηση (10 έναντι 7)

Σωστός δεν το είχα δει πολύ σωστός και καλύτερο.Σε ευχαριστώ πολύ.

2 ώρες πριν, dsi44 είπε

τωρα με τι συστημα εισαι?

B550 gigabyte 

Ryzen3600x

Memory Corsair 16gb 2x8

Rtx 4060

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...