Tegosg Δημοσ. Σάββατο στις 05:15 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 05:15 μμ Καλησπέρα στο φόρουμ.Ειπα να κάνω μια καινούρια σύνθεση με μελλοντικές αναβαθμίσεις αργότερα.Αλλα επειδή δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ υδροψυξη θα ήθελα μια καλή πρόταση 360 και ιδανικά να έχει και LCD.Τα fan της αδιάφορα θα μπουν αλλά.Cpu αν χρειαστεί αναβαθμίζω αργότερα σε κάνα 9800x3d.Καρτα προς το παρόν κρατώ μια Rtx4060 μέχρι να βγουν οι Rtx 5070 Έχουμε και λέμε Pc case Be quiet! Light Base 600 LX Black Motherboard Gigabyte B850 AI TOP PSU Corsair RM850e Cpu 9600x Memory Gskill 64GB 2x32 Ssd Samsung 990 evo plus 1T Ssd Crucial P310 SSD 1TB
Commendatore Δημοσ. Σάββατο στις 06:52 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 06:52 μμ (επεξεργασμένο) Αν δεν υφίσταται πρόβλημα χώρου (μιας και βλέπω πως το κουτί το υποστηρίζει) και αν φυσικά δεν είναι θέμα κόστους, δε θα ήταν προτιμότερο να σκεφτείς την προοπτική του RM850x έναντι του RM850e; Πέραν του ότι σχεδόν παντού αναφέρεται πως είναι πιο ποιοτικό και ήσυχο, νομίζω πως δίνει και 3 χρόνια μεγαλύτερη εγγύηση (10 έναντι 7) Επεξ/σία Σάββατο στις 06:54 μμ από Commendatore 1
Tegosg Δημοσ. πριν από 23 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 23 ώρες 5 ώρες πριν, Commendatore είπε Αν δεν υφίσταται πρόβλημα χώρου (μιας και βλέπω πως το κουτί το υποστηρίζει) και αν φυσικά δεν είναι θέμα κόστους, δε θα ήταν προτιμότερο να σκεφτείς την προοπτική του RM850x έναντι του RM850e; Πέραν του ότι σχεδόν παντού αναφέρεται πως είναι πιο ποιοτικό και ήσυχο, νομίζω πως δίνει και 3 χρόνια μεγαλύτερη εγγύηση (10 έναντι 7) Σωστός δεν το είχα δει πολύ σωστός και καλύτερο.Σε ευχαριστώ πολύ. 2 ώρες πριν, dsi44 είπε τωρα με τι συστημα εισαι? B550 gigabyte Ryzen3600x Memory Corsair 16gb 2x8 Rtx 4060 1
dsi44 Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες οπως σε βλεπω πρεπει να αναβαθμισεις αναποδα,δηλαδη πρωτα καρτα γραφικων και μετα πλατφορμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα