Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, αγορασα ενα διαμερισαμα στην Ν Ιωνια, νεα οικοδομη και εφτασε η ωρα σιγα σιγα να μπω. Εχω την εξης ερωτηση, υπαρχουν ατομα στην πολυκατοικια που θελουν ντε και καλα cosmote. Εγω για διαφορους λογος δεν θελω να συνεχισω στην cosmote και σκεφτηκα να παω στην Inalan αφου καλυπτει το σημειο. Προχθες ηρθαν απο την cosmote και κανανε την εγκατασταση τους. Στο υπογειο υπαρχει το σημειο που φθανουν τα καλωδια και μετα πανε στον καθε οροφο. Η Cosmote τοποθετησε και κουτακι στον οροφο μου φανταζομαι το κανουν σε ολους... τεσπα μιλησα με την ιναλαν ολα καλα. Το θεμα ειναι ο κατασκευαστης που επιμενει οτι εχει ακουσει κακα λογια για εγκαταστασεις της Ινα κλπ... Και λεει οτι δεν γινεται να κραμστει καλωδιο λογο καταστατικου απο μπαλκονια κλπ. Ολα καλα μεχρι εδω, μιλησα με την Ινα και με καλεσε ενας τεχνικος. Του εστειλα ενα βιντεο με το που καταληγουν τα καλωδια και μου ειπε οτι πρεπει να περασει απο εκει για να ειναι σιγουρος. Η Cosmote τοποθετησε με καναλια τα καλωδια τους, γνωριζει κανεις αν μπορει να τοποθετηθει εκει περα και η εγκατασταση της Ina η θα εχω θεμα και θα πρεπει να γινει εκ νεου εγξατασταση περαν του εξωτερικου κουτιου τους;; 
Ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kostas22312231 είπε

Καλησπερα, αγορασα ενα διαμερισαμα στην Ν Ιωνια, νεα οικοδομη και εφτασε η ωρα σιγα σιγα να μπω. Εχω την εξης ερωτηση, υπαρχουν ατομα στην πολυκατοικια που θελουν ντε και καλα cosmote. Εγω για διαφορους λογος δεν θελω να συνεχισω στην cosmote και σκεφτηκα να παω στην Inalan αφου καλυπτει το σημειο. Προχθες ηρθαν απο την cosmote και κανανε την εγκατασταση τους. Στο υπογειο υπαρχει το σημειο που φθανουν τα καλωδια και μετα πανε στον καθε οροφο. Η Cosmote τοποθετησε και κουτακι στον οροφο μου φανταζομαι το κανουν σε ολους... τεσπα μιλησα με την ιναλαν ολα καλα. Το θεμα ειναι ο κατασκευαστης που επιμενει οτι εχει ακουσει κακα λογια για εγκαταστασεις της Ινα κλπ... Και λεει οτι δεν γινεται να κραμστει καλωδιο λογο καταστατικου απο μπαλκονια κλπ. Ολα καλα μεχρι εδω, μιλησα με την Ινα και με καλεσε ενας τεχνικος. Του εστειλα ενα βιντεο με το που καταληγουν τα καλωδια και μου ειπε οτι πρεπει να περασει απο εκει για να ειναι σιγουρος. Η Cosmote τοποθετησε με καναλια τα καλωδια τους, γνωριζει κανεις αν μπορει να τοποθετηθει εκει περα και η εγκατασταση της Ina η θα εχω θεμα και θα πρεπει να γινει εκ νεου εγξατασταση περαν του εξωτερικου κουτιου τους;; 
Ευχαριστω εκ των προτερων

Το θέμα είναι λεπτό.

Το δε σίγουρο είναι ότι δεν έχει καμία δουλειά η Inalan να εκμεταλλευτεί την εγκατάσταση της Cosmote.

Επίσης κακήν κακώς, εφόσον πρέπει να γίνει τέτοια ενέργεια σίγουρα χρειάζεται η έγκριση απ'όλους του ιδιοκτήτες.

Κοινώς ου μπλέξεις... 🙂

• Like 2
Δημοσ.

Μπορεί να περαστεί μέσα από τα υπάρχοντα κανάλια της Cosmote, αλλά έξω από τους κατανεμητές (κεντρικό και ορόφων).

Έγινε πρόσφατα στην δικιά μας οικοδομή, όπου καταρχήν η εγκατάσταση ενός διαμερίσματος έγινε εξωτερικά αλλά στην πορεία κόπηκε η ίνα και κατόπιν όταν και δεύτερο διαμέρισμα έκανε αίτημα στην Inalan, περάστηκε η ίνα και των 2 μέσω των καναλιών που είχε εγκαταστήσει προ πολλού η Vodafone ως πάροχος δικτύου στην περιοχή μας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...