angel_yoga Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 4 ώρες πριν, pp6210 είπε δεν προλαβαίνει να σου απαντήσει φίλε, ειναι απασχολημένος με το άλλο thread που έχει ανοίξει από 5/1 αλλά εκεί δεν ρώτησε το πως θα βρει την αδεια.... τι κανει ο κοσμος για message count.... Το ίδιο σπίτι είναι παιδιά. Έπρεπε να αφησω ενα ποστ; Και συγγνώμη αν φαινομαι τσιγκούνη, δεν ξέρω τι να περιμένω απο τιμες, ουτε πως υπολογίζονται τα πακέτα. Για αυτό ρωταω άλλωστε. οσο για τους μαστόρους, έχω κλείσει ηδη κάποιους κι έρχονται κι άλλοι μέσα Στην εβδομαδα. Πιο ομαλά πήγε μέχρι τώρα, βέβαια δεν ξέρω πως θα ειναι όταν αρχίσουν τις εργασίες.
meletis_m Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, angel_yoga είπε Το ίδιο σπίτι είναι παιδιά. Έπρεπε να αφησω ενα ποστ; Και συγγνώμη αν φαινομαι τσιγκούνη, δεν ξέρω τι να περιμένω απο τιμες, ουτε πως υπολογίζονται τα πακέτα. Για αυτό ρωταω άλλωστε. οσο για τους μαστόρους, έχω κλείσει ηδη κάποιους κι έρχονται κι άλλοι μέσα Στην εβδομαδα. Πιο ομαλά πήγε μέχρι τώρα, βέβαια δεν ξέρω πως θα ειναι όταν αρχίσουν τις εργασίες. Τη προσφορά ελπίζω να τη παίρνεις και γραπτώς και όχι μόνο στο λόγο . 1
angel_yoga Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 7 λεπτά πριν, meletis_m είπε Τη προσφορά ελπίζω να τη παίρνεις και γραπτώς και όχι μόνο στο λόγο . Όχι, μονο προφορικά ως τώρα. Να ζητησω σε ιμειλ ;
meletis_m Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Δημοσ. 26 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, angel_yoga είπε Όχι, μονο προφορικά ως τώρα. Να ζητησω σε ιμειλ ; Καλό θα ήταν ναι γραπτώς και τι υλικά θα χρησιμοποιηθούν (περίπου) ή συμβουλεψου και τη μηχανικό σου . Στο αέρα μετά μπορεί να βγουν και άλλα . Επιπλέον θα το δώσεις αποκοπή στο κάθε συνεργείο ; Συμβουλεψου τη μηχανικό μη βρεθείς προ εκπλήξεως και τι γίνεται και με τα ένσημα κάθε συνεργείου μη βρεθείς προ εκπλήξεως . Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου από meletis_m 1
angel_yoga Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 9 λεπτά πριν, meletis_m είπε Καλό θα ήταν ναι γραπτώς και τι υλικά θα χρησιμοποιηθούν (περίπου) ή συμβουλεψου και τη μηχανικό σου . Στο αέρα μετά μπορεί να βγουν και άλλα . Επιπλέον θα το δώσεις αποκοπή στο κάθε συνεργείο ; Συμβουλεψου τη μηχανικό μη βρεθείς προ εκπλήξεως και τι γίνεται και με τα ένσημα κάθε συνεργείου μη βρεθείς προ εκπλήξεως . Τι ειναι αυτό με τα ενσημα; Τι έννοιες "αποκοπή";
andreas1gr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 10 ώρες πριν, angel_yoga είπε Τι ειναι αυτό με τα ενσημα; Τι έννοιες "αποκοπή"; Θα στα πει ο πολιτικός μηχανικός που θα πας. 2
mariosnik_ Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 10 ώρες πριν, angel_yoga είπε Τι ειναι αυτό με τα ενσημα; Τι έννοιες "αποκοπή"; Δεν γνωρίζεις ότι στους εργάτες θα πρέπει να πληρώνεις τα ένσημα; Ρώτα τον μηχανικό μην τρέχεις και δεν φτάνεις μετά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα