Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποία βοήθεια. 

Αποφάσισα να ξεκινήσω την αποπεράτωση οικοδομής που είχε ξεκινήσει ο παππούς μου, και παραμένει στα μπετα. Αφού ήρθε μηχανικός και έδωσε το οκ απο θέμα στατικότητας και συμβουλες για διόρθωση κάποιων ζημιών (επιχρίσματα, ταράτσα, λούκια κτλ) μου είπε οτι μπορούμε να προχωρήσουμε. Μου ζήτησε την άδεια οικοδόμησης (πιστεύει οτι ισχυει ακομα).

Έχω βρει την άδεια μονο για τους δυο αλλους ορόφους αλλά όχι για αυτον που με ενδιαφέρει πρωτίστως. Δεν ξέρω πού αλλου στο σπιτι να ψαξω. Οι αλλες άδειες είναι του 1991, αν βοηθάει. 

Ξέρει κανεις πως να κινηθώ;

Επεξ/σία από angel_yoga
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, angel_yoga είπε

Ξέρετε ποσο πανω κάτω κοστίζει ο μηχανικός για αυτή την υπηρεσία;

όχι Εγώ του έδωσα μια δουλεια διαχωρισμού οπότε πήγε πακέτο  Ενδεχομένως να μπορείς και εσύ Κανε κάνα τηλέφωνο 

• Like 1
Δημοσ.

Αν δεν είσαι ο ιδιοκτήτης αμφιβάλλω αν η Πολεοδομία θα σου δώσει τον φάκελο. 

Ο Μηχανικός με μία αίτηση μπορεί και να τον πάρει αμέσως. Ίσως χρειαστεί να κλείσει τηλεφωνικά ραντεβού. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, Sherlock_7 είπε

Αν δεν είσαι ο ιδιοκτήτης αμφιβάλλω αν η Πολεοδομία θα σου δώσει τον φάκελο. 

Ο Μηχανικός με μία αίτηση μπορεί και να τον πάρει αμέσως. Ίσως χρειαστεί να κλείσει τηλεφωνικά ραντεβού. 

Εγώ πρόσφατα που χρειάστηκε να πάρω σχέδια από πολεοδομία για ακίνητο που με ενδιέφερε για αγορά μου τον έδωσαν κανονικά. Πήρα τηλέφωνο, έδωσα τον αριθμό αδειας και έκλεισα ραντεβού για να πάω. Όμως τι έχω ακούσει και εγώ ότι ίσως και να μην σου δώσουν αλλά εσύ από ότι καταλαβαίνω είσαι ιδιοκτήτης άρα δεν έχουν λόγο να τλμην τα δώσουν.

Επεξ/σία από JDimi
Δημοσ.
2 ώρες πριν, JDimi είπε

Και εσύ μπορείς να πας στην πολεοδομία αν έχει τον αριθμό αδειας

Δεν έχω τον αριθμό άδειας του συγκεκριμένου. 

Αρα βάζω μηχανικό ε;

Δημοσ.

Δεν ξέρω, πως θα τον αναζητήσει αν δεν έχει αριθμό αδείας. Ίσως είναι στον φάκελο με τους υπόλοιπους ορόφους που έχει τον κτίριο. Αν ρωτήσεις μηχανικό θα ξέρει σίγουρα. Μπορεί απλά να σου πει τι κάνεις και πας εσύ στην πολεοδομία.

Δημοσ.

Το συμβόλαιο / μεταβιβαση δε το αναφέρει τον αριθμό οικοδομικής άδειας; Και εσύ μπορείς να πας κάνεις αίτηση , ίσως όμως χρειάζεται και ραντεβού αναλόγως τη πολεοδομία .

• Like 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, angel_yoga είπε

Ξέρετε ποσο πανω κάτω κοστίζει ο μηχανικός για αυτή την υπηρεσία;

Αφού πηγές σε μηχανικο τι ρωτάς εδώ; 

Θα βρει άκρη ο μηχανικός σου............

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, angel_yoga είπε

Το κοστος φοβαμαι.

Επειση δεν πήρα πακέτο (κακώς;) κάνω μια μια τώρα τις δουλειές. 

Συγγνώμη αγαπητέ αλλά πιστεύω ότι απλά τρολαρεις....

Πρόκειται να φτιάξεις (εκτός από τα μπετά) ολόκληρη οικοδομή και σκέπτεσαι τα λίγα € του μηχανικού...;

Αύριο που θα έχεις να διαχειριστείς 5-10 διαφορετικά συνεργεία τι θα κάνεις; 

Τι να πω....

Αυτό είναι ο ορισμός του "θα βγάλω από την μύγα ξύγκι"...

Εντελώς φιλικά....

Επεξ/σία από andreas1gr
  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, andreas1gr είπε

Συγγνώμη αγαπητέ αλλά πιστεύω ότι απλά τρολαρεις....

δεν προλαβαίνει να σου απαντήσει φίλε, ειναι απασχολημένος με το άλλο thread που έχει ανοίξει από 5/1 αλλά εκεί δεν ρώτησε το πως θα βρει την αδεια.... τι κανει ο κοσμος για message count....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...