Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο γιος μου είναι διαβητικός από 1.5 ετών και κάθε βδομάδα πρέπει να τον τρυπάω με μια βελόνα 4 εκατοστά για τον αισθητήρα και είναι εξαιρετικά επίπονο σε τόσο μικρό χέρι. Αν το καταφέρουν δε φαντάζεστε πόσα παιδάκια θα γλυτώσουν αυτό το μαρτύριο. 

• Like 2
  • Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ακόμα και να κυκλοφορήσει δεν ξέρω κατά πόσο μπορει κάποιος που έχει ζάχαρο να βασιστεί σε αυτό. Είναι θέμα ζωής και θανάτου. Μια ιδέα θα μπορεί να πάρει αλλά οι κλασσικές μέθοδοι θα συνεχίσουν να ισχύουν. Οπότε το τρύπημα μάλλον δεν θα το γλυτώσεις, δυστυχώς.

Δημοσ.
7 hours ago, Conan2046 said:

Σκεφτόμουν κι εγώ να πάρω αν και έχω τιμές στα φυσιολογικά επίπεδα, για να μετρήσω πως επηρεάζεται μετά το φαγητό ανάλογα τι τρώω, όταν ασκούμαι, τρέχω, αν περπατάω μετά το φαγητό, όταν κάνω fasting για 1-2 μέρες, έτσι από περιέργεια πιο πολύ παρά για το αν μπορώ να αξιοποιήσω τα αποτελέσματα. 

Ήταν όντως πρακτικό; Τοποθετήθηκε και δεν ενοχλούσε ή δεν ξεκολούσε; Και το άλλο δεν χρειάζεται η συσκευή σωστά; Ο αισθητήρας μπορεί να επικοινωνήσε αυτόνομα και με smartphone;

Η τοποθέτηση ειναι πολύ ευκολη. Δεν αισθάνεσαι τίποτε (ούτε καν τσίμπημα), σε σημείο που να νομίζεις ότι δεν δούλεψε σωστά και να κοιτά αν όντως κόλλησε. Η σύνδεση με το κινητό επίσης πανεύκολη. Η εφαρμογή του συγκεκριμένου αισθητήρα δεν είναι και η καλύτερη αλλά την κάνει την δουλειά του.

Κι εγώ για να καταλάβω τον εαυτό μου το έβαλα και επειδή κάνω διαλειμματική νηστεία. Πχ σου λένε "μην τρως αργά το βράδυ" αλλά όταν βλέπεις ότι τρως μακαρόνια στις 20:00 και το ζάχαρο κάνει 8 ώρες για να επιστρέψει στα κανονικά του (αντί για 2) επειδή έχεις πέσει για υπνο και δεν κινείσαι, αλλάζει η οπτική σου και αλλάζεις τον τρόπο που τρέφεσαι. Διαβάζεις πώς λειτουργεί το σώμα σου και βλέπεις τη θεωρία να γινεται πράξη.

Δυο εβδομάδες (ένας αισθητήρας) είναι αρκετές για να μπεις στο κλίμα.

• Like 2
Δημοσ.
Στις 25/1/2025 στις 6:32 ΜΜ, nikosgalis είπε

Η τοποθέτηση ειναι πολύ ευκολη. Δεν αισθάνεσαι τίποτε (ούτε καν τσίμπημα), σε σημείο που να νομίζεις ότι δεν δούλεψε σωστά και να κοιτά αν όντως κόλλησε. Η σύνδεση με το κινητό επίσης πανεύκολη. Η εφαρμογή του συγκεκριμένου αισθητήρα δεν είναι και η καλύτερη αλλά την κάνει την δουλειά του.

Κι εγώ για να καταλάβω τον εαυτό μου το έβαλα και επειδή κάνω διαλειμματική νηστεία. Πχ σου λένε "μην τρως αργά το βράδυ" αλλά όταν βλέπεις ότι τρως μακαρόνια στις 20:00 και το ζάχαρο κάνει 8 ώρες για να επιστρέψει στα κανονικά του (αντί για 2) επειδή έχεις πέσει για υπνο και δεν κινείσαι, αλλάζει η οπτική σου και αλλάζεις τον τρόπο που τρέφεσαι. Διαβάζεις πώς λειτουργεί το σώμα σου και βλέπεις τη θεωρία να γινεται πράξη.

Δυο εβδομάδες (ένας αισθητήρας) είναι αρκετές για να μπεις στο κλίμα.

Ενδιαφερον ρε συ η παρατηρηση αυτη, δεν το γνωριζα αυτο που ειπες με τα μακαρονια πριν τον υπνο, να μην φανταστω τι γινεται οταν τρωμε κρεπα γλυκια το βραδυ ε? τι αλλο παρατηρησες να το ανεβαζει? γιατι εχω κληρονομικοτητα και πρεπει να προσεχω καλου κακου, κανω κ εγω τετοιες νυχτερινες αμαρτιες ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...