JimGor Δημοσ. Σάββατο στις 09:14 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:14 πμ 45 λεπτά πριν, gorge18 είπε Προσφατα πετυχα ενα ρολοι απο bangood που μετρουσε εκτος απο ζαχαρο αλλα και αλλες 3-4 μετρησεις χοληστερίνη, ουρικο οξυ και αλλα 2,3. 20κατι ευρω. Το πηρα για πλακα και αν και δεν εχω καποιο προβλημα, (λιγο το εβαλα γιατι εχω το galaxy) Ειχα ξερω γω ζαχαρο μια τιμη και οταν ετρωγα αυτη ανεβαινει και μετα επεφτε σιγα σιγα. Δεν ξερω για την ακριβια που σιγουρα θα ειναι πολυ off αλλα μπορω να πω οτι μια ιδεα την παιρνεις. Και οτι με τον καιρο θα δουμε πολλα τετοια! https://gr.banggood.com/ET580-2_04-inch-AMOLED-HD-Screen-Blood-Composition-Measurement-ECG-Electrocardiogram-bluetooth-Call-Heart-Rate-Blood-Pressure-SpO2-Monitor-ECG-Syphilis-Function-Non-invasive-Blood-Glucose-Multi-sport-Modes-Music-Playback-IP68-Waterproof-Smart-Watch-p-2003829.html Ξέχασες να αναφέρεις οτι μετράει και Σύφιλη ! Για όσους δεν πιστεύουν, ας διαβάσουν την περιγραφή ! Το επόμενο μοντέλο θα μετράει και αχινόκοκο, στρεπτόκοκο, hiv, έμπολα και covid 1
toxoths73 Δημοσ. Σάββατο στις 09:17 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:17 πμ Μην είναι σαν τα έξυπνα αδερφάκια τους που μετράν παλμούς και αυτή τη στιγμή που μιλάμε εμένα μου δείχνει 105 και εγώ με το δάχτυλο στον καρπό μετράω 63.
Conan2046 Δημοσ. Σάββατο στις 09:19 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:19 πμ Αν υποθέσουμε ότι η τεχνολογία προχωρήσει και κάποια στιγμή θα είναι εξαιρετικά νέα, από την μια θα βοηθήσει όλους τους διαβητικούς αλλά και εξίσου σημαντικό θα βοηθήσει απίστευτα στην πρόληψη του διαβήτη τύπου β. αφού όλο και περισσότεροι θα παρακολουθούν τα επίπεδα γλυκόζης και θα "ανησυχούν" και κινητοποιούνται σε πρωϊμότερο στάδιο.
tsol46 Δημοσ. Σάββατο στις 10:08 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:08 πμ 10 ώρες πριν, tolisfiesta είπε Μακαρι να βγει συντομα για τους ανθρωπους που το χρειαζονται! δεν υπάρχουν "συγκεκριμένοι" άνθρωποι που το χρειάζονται, ΟΛΟΙ το χρειαζόμαστε. Το να μπορείς να δεις την καμπύλη της γλυκόζης σου σε νηστεία, μετά το φαγητό κ.τ.λ είναι feature που είναι χρήσιμο σε κάθε άνθρωπο που αναπνέει, για να μην πω απαραίτητο. 50 λεπτά πριν, toxoths73 είπε Μην είναι σαν τα έξυπνα αδερφάκια τους που μετράν παλμούς και αυτή τη στιγμή που μιλάμε εμένα μου δείχνει 105 και εγώ με το δάχτυλο στον καρπό μετράω 63. Τι ρολόι έχεις?Τα ultra 2 και GT5 που έχω μετράνε με απόλυτη ακρίβεια τους παλμούς σε κάθε περίπτωση που τα έχω τεστάρει με πανάκριβο οξύμετρο δαχτύλου που έχω. 2
vassilis018 Δημοσ. Σάββατο στις 10:28 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:28 πμ 2 hours ago, elgreco2000 said: https://www.skroutz.gr/s/25670142/Abbott-FreeStyle-Libre-Sensor-Aisthitiras.html?product_id=150747506&campaignid=21838350905&gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMIxavLq5uQiwMVUZKDBx2ppw6HEAQYAiABEgJPY_D_BwE Εχει και ο πατέρας μου Διαβήτη και από τότε που πήρε αυτό ηρέμησε το κεφάλι του (Δεν είμαι σίγουρος αν το μοντέλο αυτό ή άλλο παρόμοιο της εταιρίας αλλά μπορείς να πας σε ένα γιατρό να σου τα γράψει κανονικά) Μαζί με τους αισθητήρες σου δίνει ένα μηχανηματάκι για να μετριέσαι, αλλά αν έχεις NFC στο κινητό μέσω της εφαρμογής του μπορεί να σου λέει ποση γλυκόζη έχεις θα ψάξω να μάθω περισσότερες πληροφορίες, θα ρωτήσω και τον διαβητολόγο μου, Θενξ πάντως
slk200gr Δημοσ. Σάββατο στις 10:30 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:30 πμ 2 ώρες πριν, gorge18 είπε Προσφατα πετυχα ενα ρολοι απο bangood που μετρουσε εκτος απο ζαχαρο αλλα και αλλες 3-4 μετρησεις χοληστερίνη, ουρικο οξυ και αλλα 2,3. 20κατι ευρω. Το πηρα για πλακα και αν και δεν εχω καποιο προβλημα, (λιγο το εβαλα γιατι εχω το galaxy) Ειχα ξερω γω ζαχαρο μια τιμη και οταν ετρωγα αυτη ανεβαινει και μετα επεφτε σιγα σιγα. Δεν ξερω για την ακριβια που σιγουρα θα ειναι πολυ off αλλα μπορω να πω οτι μια ιδεα την παιρνεις. Και οτι με τον καιρο θα δουμε πολλα τετοια! https://gr.banggood.com/ET580-2_04-inch-AMOLED-HD-Screen-Blood-Composition-Measurement-ECG-Electrocardiogram-bluetooth-Call-Heart-Rate-Blood-Pressure-SpO2-Monitor-ECG-Syphilis-Function-Non-invasive-Blood-Glucose-Multi-sport-Modes-Music-Playback-IP68-Waterproof-Smart-Watch-p-2003829.html επειδη εχω ζαχαρο με ενδιαφερει πολυ ,κατι κινεζικα που μετρανε ειναι οχι μονο αναξιοπιστα αλλα σε δημιουργουν και αγχος,οι μετρησεις ειναι οτι ναναι ,δοκιμασμενα,αυτο το οποιο εχει σχετικα καλες ρθυμισεις για την πιεση ειναι το ρολοι της huawei ομως επειδη εχω iphone εχει πολυ κακη συνεργασια και καθε μερα 3-5 φορες θελω να το σπασω
nikosgalis Δημοσ. Σάββατο στις 10:42 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:42 πμ 11 hours ago, anax111 said: Αν καταφέρει και το βγάλει αυτό στην αγορά δεν θα μείνει ούτε ένα διαβητικός που να μην το αγοράσει! Κανένας δεν θέλει να τρυπιέται κάθε μέρα για να μετρήσει το ζάχαρό του! Πλέον υπάρχουν οι ασύρματοι αισθητήρες. Τους φοράς μια φορά κάθε δύο εβδομάδες και βλέπεις τις μετρήσεις στο κινητό σου. Σου στέλνει και alerts αν ξεπεράσεις κάποια όρια που θέτεις εσύ. Το δοκίμασα για προληπτικούς λόγους και είναι πολύ πρακτικό. Πανεύκολο στην χρήση, έκανα και ντουζ με αυτό. Καμία σχέση με βελόνες. Φυσικά το ρολόι θα είναι ακόμη καλύτερο αλλά έχουν γίνει βήματα για αυτούς τους ανθρώπους Το βασικό είναι η πρόληψη γιατί ο διαβήτης έρχεται σταδιακά αλλά αθόρυβα και κανείς δεν ασχολείται με τα πρώτα στάδια. Και ξαφνικά ξυπνάς και αρχίζεις θεραπείες 1
toxoths73 Δημοσ. Σάββατο στις 10:46 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:46 πμ 22 λεπτά πριν, tsol46 είπε δεν υπάρχουν "συγκεκριμένοι" άνθρωποι που το χρειάζονται, ΟΛΟΙ το χρειαζόμαστε. Το να μπορείς να δεις την καμπύλη της γλυκόζης σου σε νηστεία, μετά το φαγητό κ.τ.λ είναι feature που είναι χρήσιμο σε κάθε άνθρωπο που αναπνέει, για να μην πω απαραίτητο. Τι ρολόι έχεις?Τα ultra 2 και GT5 που έχω μετράνε με απόλυτη ακρίβεια τους παλμούς σε κάθε περίπτωση που τα έχω τεστάρει με πανάκριβο οξύμετρο δαχτύλου που έχω. Εχω GT2 αλλά και τα οξύμετρα μη νομίζεις ότι μετράνε με ακρίβεια, και εγώ έχω ένα baurer καλό μηχάνημα το πήρα για τον πατέρα μου που έχει αρρυθμία και μετράει ότι νάνε, αν δεν μετρήσεις με την αφή θα τρέχεις να βρεις Lopresor να κατεβάσεις τους παλμούς και την πίεση χωρίς λόγο, επικίνδυνα πράγματα μερικές φορές.
Conan2046 Δημοσ. Σάββατο στις 10:54 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:54 πμ 8 λεπτά πριν, nikosgalis είπε Πλέον υπάρχουν οι ασύρματοι αισθητήρες. Τους φοράς μια φορά κάθε δύο εβδομάδες και βλέπεις τις μετρήσεις στο κινητό σου. Σου στέλνει και alerts αν ξεπεράσεις κάποια όρια που θέτεις εσύ. Το δοκίμασα για προληπτικούς λόγους και είναι πολύ πρακτικό. Πανεύκολο στην χρήση, έκανα και ντουζ με αυτό. Καμία σχέση με βελόνες. Φυσικά το ρολόι θα είναι ακόμη καλύτερο αλλά έχουν γίνει βήματα για αυτούς τους ανθρώπους Το βασικό είναι η πρόληψη γιατί ο διαβήτης έρχεται σταδιακά αλλά αθόρυβα και κανείς δεν ασχολείται με τα πρώτα στάδια. Και ξαφνικά ξυπνάς και αρχίζεις θεραπείες Σκεφτόμουν κι εγώ να πάρω αν και έχω τιμές στα φυσιολογικά επίπεδα, για να μετρήσω πως επηρεάζεται μετά το φαγητό ανάλογα τι τρώω, όταν ασκούμαι, τρέχω, αν περπατάω μετά το φαγητό, όταν κάνω fasting για 1-2 μέρες, έτσι από περιέργεια πιο πολύ παρά για το αν μπορώ να αξιοποιήσω τα αποτελέσματα. Ήταν όντως πρακτικό; Τοποθετήθηκε και δεν ενοχλούσε ή δεν ξεκολούσε; Και το άλλο δεν χρειάζεται η συσκευή σωστά; Ο αισθητήρας μπορεί να επικοινωνήσε αυτόνομα και με smartphone;
tsol46 Δημοσ. Σάββατο στις 10:59 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:59 πμ 7 λεπτά πριν, toxoths73 είπε Εχω GT2 αλλά και τα οξύμετρα μη νομίζεις ότι μετράνε με ακρίβεια, και εγώ έχω ένα baurer καλό μηχάνημα το πήρα για τον πατέρα μου που έχει αρρυθμία και μετράει ότι νάνε, αν δεν μετρήσεις με την αφή θα τρέχεις να βρεις Lopresor να κατεβάσεις τους παλμούς και την πίεση χωρίς λόγο, επικίνδυνα πράγματα μερικές φορές. φίλε μου συγνώμη, επειδή έχω και το GT2, καμία σχέση, όντως είναι απίστευτα αναξιόπιστο σε μετρήσεις παλμών (θέλει κανα 5λεπτο σε σταθερό χέρι για να φτάσει στους λραγματικούς σου παλμούς). Τα GT5 και ULTRA 2, ιδιαιτέρως το ULTRA 2, είναι εξαιρετικοί μετρητές παλμών και ταχύτατοι. 17 λεπτά πριν, nikosgalis είπε Πλέον υπάρχουν οι ασύρματοι αισθητήρες. Τους φοράς μια φορά κάθε δύο εβδομάδες και βλέπεις τις μετρήσεις στο κινητό σου. Σου στέλνει και alerts αν ξεπεράσεις κάποια όρια που θέτεις εσύ. Το δοκίμασα για προληπτικούς λόγους και είναι πολύ πρακτικό. Πανεύκολο στην χρήση, έκανα και ντουζ με αυτό. Καμία σχέση με βελόνες. Φυσικά το ρολόι θα είναι ακόμη καλύτερο αλλά έχουν γίνει βήματα για αυτούς τους ανθρώπους Το βασικό είναι η πρόληψη γιατί ο διαβήτης έρχεται σταδιακά αλλά αθόρυβα και κανείς δεν ασχολείται με τα πρώτα στάδια. Και ξαφνικά ξυπνάς και αρχίζεις θεραπείες φίλε μου αυτό το πράμα σε τρυπάει, έχει βελόνα, μιλάμε οτι θα έχεις μια βελόνα καρφωμένη στο δέρμα σου για 2 βδομάδες. Δεν υπάρχει καμία σύγκριση με ένα ρολόι.
filip123go Δημοσ. Σάββατο στις 12:13 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:13 μμ 2 hours ago, tsol46 said: δεν υπάρχουν "συγκεκριμένοι" άνθρωποι που το χρειάζονται, ΟΛΟΙ το χρειαζόμαστε. Το να μπορείς να δεις την καμπύλη της γλυκόζης σου σε νηστεία, μετά το φαγητό κ.τ.λ είναι feature που είναι χρήσιμο σε κάθε άνθρωπο που αναπνέει, για να μην πω απαραίτητο. Αυτό ακριβώς. Και λίγοι άνθρωποι το γνωρίζουν.!! Ειδικά όσοι θέλουν να χάσουν βάρος, και δεν μπορούν, υπάρχει πιθανότητα να φταίει αυτό. Χωρίς να είναι διαβητικοί η κάτι παρόμοιο. 1
JohnnieGr88 Δημοσ. Σάββατο στις 12:25 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:25 μμ Αυτά έπρεπε να έχουν βγει εδώ και καιρό αλλά οι φαρμακευτικές σιγά μην το επιτρέψουν όπως και με τα υγρά καύσιμα,βέβαια εδώ υπάρχει και μια λογική να εξαλειφθούν τα υπάρχοντα...αλλά όλοι σκέφτονται κερδοσκοπικά 1
Ukforthemoment Δημοσ. Σάββατο στις 12:30 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:30 μμ (επεξεργασμένο) ...... Επεξ/σία Σάββατο στις 01:23 μμ από Ukforthemoment
GrandGamer Δημοσ. Σάββατο στις 12:52 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:52 μμ 1 hour ago, tsol46 said: φίλε μου συγνώμη, επειδή έχω και το GT2, καμία σχέση, όντως είναι απίστευτα αναξιόπιστο σε μετρήσεις παλμών (θέλει κανα 5λεπτο σε σταθερό χέρι για να φτάσει στους λραγματικούς σου παλμούς). Τα GT5 και ULTRA 2, ιδιαιτέρως το ULTRA 2, είναι εξαιρετικοί μετρητές παλμών και ταχύτατοι. Δυστυχώς κανένα ρολόι με οπτικό σένσορα δεν είναι 100% ακριβές στις μετρήσεις του. Επηρεάζεται πολύ από το πως το φοράς και σε τι κατάσταση βρίσκεται το χέρι σου τη στιγμή που μετράει. Τα περισσότερα ρολόγια σήμερα έχουν αρκετά καλή μέτρηση για να σου δείξουν τι συμβαίνει με καλή ακρίβεια σε χαλαρή κατάσταση. Επειδή οι περισσότεροι τα χρησιμοποιούμε ως trackers για αθλητικές δραστηριότητες εκεί αλλάζει πολύ η ακρίβεια ανάλογα με τη δραστηριότητα. Ενδεικτικά μπορείς να δεις το κανάλι του TheQuantifiedScientist που κάνει απίστευτη ανάλυση σε ακρίβεια για ρολόγια χειρός. Πάντως οι καλύτεροι μετρητές παλμών είναι ζώνες που μπαίνουν στο στήθος.
gorge18 Δημοσ. Σάββατο στις 02:11 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 02:11 μμ 4 ώρες πριν, JimGor είπε Ξέχασες να αναφέρεις οτι μετράει και Σύφιλη ! Για όσους δεν πιστεύουν, ας διαβάσουν την περιγραφή ! Το επόμενο μοντέλο θα μετράει και αχινόκοκο, στρεπτόκοκο, hiv, έμπολα και covid αν σου πω οτι μονο και μονο για αυτο το πηρα να δω λεει τι μετρηση κανει. Μεχρι πριν ερθει δεν ημουν σιγουρος αν σου μετραει ή σου δινει συφιλη. Βασικα ακομα δεν ειμαι σιγουρος... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα