spocky Δημοσ. Παρασκευή στις 10:14 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:14 μμ (επεξεργασμένο) Σκεφτομαι να αγορασω μια απο τις 2 TV για monitor και κυριως για ps5. Η χρηση που κανω αποβτο pc ειναι λιγο browsing, κανα office, youtube,emails κτλ. Σπανιως μπορει να δουλεψω απο το σπιτι. Αυτη τη στιγμη εχω μια 27 xiaomi 1440p απλη IPS. Η συγκεκριμενη ειναι μια χαρα για δουλεια γραφειου αλλα για ταινιες και gaming μου φαινεται πλεον μικρη. Ειμαι αναμεσα σε samsung 43qn90 και 42 c4 οι οποιες εχουν σχεδον την ιδια τιμη.Ποια θα προτεινατε; Ξερω πως σαν εικονα η oled δεν παιζεται αλλα δεν καθομαι σχεδον ποτε χωρις φως και επισης δεν θελω να εχω τον φοβο του burn in. Στο rtings ειχα διαβασει ενα αρθρο που τις συγκρινε για χρηση monitor και ηταν ψιλο ισοπαλες. Ακουω γνωμες Επεξ/σία Παρασκευή στις 11:28 μμ από spocky
Jiakometi Δημοσ. Σάββατο στις 12:54 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:54 πμ Χρησιμοποιώ την 48' C3 σαν monitor. Πολύ καλή και σε δουλειές γραφείου και σε επεξεργασία φωτογραφίας. Χωρίς να προσέχω ιδιαίτερα, δεν έχω burn in μετα από εντεκα μηνες, αν και εχω ενα - δύο στατικα ειδωλα. Ο χρόνος θα δείξει για περεταίρω ..... Μέχρι τώρα πολύ ικανοποιημένος ... Η C4 με τον νέο επξργαστη πρέπει να είναι ακόμη καλύτερη. Ειδικά στο PS5. 1
spocky Δημοσ. Σάββατο στις 04:20 μμ Μέλος Δημοσ. Σάββατο στις 04:20 μμ 15 hours ago, Jiakometi said: Χρησιμοποιώ την 48' C3 σαν monitor. Πολύ καλή και σε δουλειές γραφείου και σε επεξεργασία φωτογραφίας. Χωρίς να προσέχω ιδιαίτερα, δεν έχω burn in μετα από εντεκα μηνες, αν και εχω ενα - δύο στατικα ειδωλα. Ο χρόνος θα δείξει για περεταίρω ..... Μέχρι τώρα πολύ ικανοποιημένος ... Η C4 με τον νέο επξργαστη πρέπει να είναι ακόμη καλύτερη. Ειδικά στο PS5. Τι εννοεις στατικα ειδωλα; Σαν μεγεθος σε βολευει; Δεν ειναι πολυ μεγαλη; Το ξερω οτι ειναι μια απο τις καλύτερες τιβι για μονιτορ αυτη τη στιγμη αλλα το θεμα ειναι τι γινεται μετα τα δυο χρονια που θα εχει δουλεψει αρκετα. Δυστυχως δεν ξερω καποιον να εχει την QN90 να μου πει αποψη μιας και πιστευω θα ειναι αρκετα κοντα και χωρις το αγχος του oled. Δεν υπαρχει και καμια mini led ρε γαμωτο
firepc Δημοσ. Σάββατο στις 04:27 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 04:27 μμ 7 λεπτά πριν, spocky είπε Δεν υπαρχει και καμια mini led ρε γαμωτο δυστυχώς ελάχιστα πράματα και σε μόνιτορ και TV
spocky Δημοσ. Σάββατο στις 06:02 μμ Μέλος Δημοσ. Σάββατο στις 06:02 μμ Εσεις που εχετε τετοιες τιβι για μονιτορ στο γραφειο πως τις εχετε; Υπαρχουν βραχιονες σαν των κανονικων οθονων για τοσο μεγαλες ιντσες;
Jiakometi Δημοσ. Σάββατο στις 06:12 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 06:12 μμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, spocky είπε Τι εννοεις στατικα ειδωλα; Σαν μεγεθος σε βολευει; Δεν ειναι πολυ μεγαλη; Το ξερω οτι ειναι μια απο τις καλύτερες τιβι για μονιτορ αυτη τη στιγμη αλλα το θεμα ειναι τι γινεται μετα τα δυο χρονια που θα εχει δουλεψει αρκετα. Δυστυχως δεν ξερω καποιον να εχει την QN90 να μου πει αποψη μιας και πιστευω θα ειναι αρκετα κοντα και χωρις το αγχος του oled. Δεν υπαρχει και καμια mini led ρε γαμωτο Εννοώ ότι έχω widgets που είναι μόνιμα ανοιχτά και στο ίδιο σημείο. Πχ. Ένδειξη γλώσσας στο πληκτρολόγιο και ώρα μιας άλλης χώρας. Η τηλεόραση έχει ρουτίνα που κάνει pixel shift όταν κλείνει έτσι ώστε να «ξυπνά» αυτά τα pixel. Αλλά ναι, συμφωνώ ότι σε κάθε περίπτωση θα ξέρω καλύτερα τι θα γίνει σε ένα - δύο χρόνια από τώρα. . 17 λεπτά πριν, spocky είπε Εσεις που εχετε τετοιες τιβι για μονιτορ στο γραφειο πως τις εχετε; Υπαρχουν βραχιονες σαν των κανονικων οθονων για τοσο μεγαλες ιντσες; Με βάση για τηλεόραση στον τοίχο …. Επεξ/σία Σάββατο στις 06:19 μμ από Jiakometi 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα