MadeBy.Me Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 ρε παίδες, βλέπω την ταινεία στην τι βι, έχω ήχο, αλλά δν έχω υπότιτλους. δοκίμασα και με macrovision off και on. τί φταίει? δοκίμασα αναπαραγωγή και με άλλα προγράματα.
MY80- Δημοσ. 13 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2004 Dokimases na paixeis me media player classic (loading apo to idio to prog) kai VMR9 renderless ?
MadeBy.Me Δημοσ. 13 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2004 δοκίμασα με media player, αλλά δν έβρισκα απο πού έβαζα υπότιτλους και δν κάθησα να ψάξω. τελικά χθές που ήταν το πρόβλημα το έλυσα αφού έβαλα την Τν σαν monitor1 & to pc san monitor 2, και δν έβλεπα τιρ ρυθμίσεις που έκανα στο πι σι αλλά στην τν, λίγο δύσκολο αλλά τουλάχιστον είδα υπότιτλους
LuNaTiC Δημοσ. 13 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2004 ixo pos evales re sy ? ego de mporo na to katafero karta ixou exo tin onboard tis abit nf7-s ...kamia voitheia?
MY80- Δημοσ. 13 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2004 Oson afora ton hxo, den xerw ti exoplismo exete alla egw otan evgaza pros tv, evgaza kanonika apo to line out ths kartas hxou. Oson afora to sub loading ston mpc, apla pas file->load subtitle
MadeBy.Me Δημοσ. 13 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2004 και εγώ όλα κανονικά. LuNaTiC κοίταξε μήπως έχεις σε λάθος θύρα στην κάρτα ήχου, γιατί εγώ το έχω στο "Rear Out Connector (LIN_OUT2) απ' ότι βλέπω στο μανυαλ τώρα. έχω την σβ 5.1 λιβε.
LuNaTiC Δημοσ. 13 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2004 ti enoeis lathos thyra??? ego exo onboard karta.... xmmm
OPC Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2004 Μα και τι να τον κάνεις τον ήχο στην tv? Δεν πιστεύω να έχεις tv η οποία να έχει καλύτερα ηχεία απο αυτά που έχεις στο pc.Εκτός και αν μιλάμε για home cinema.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.