dalibr Δημοσ. Παρασκευή στις 09:03 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:03 μμ Καλησπέρα, Θέλω απελπισμένα βοήθεια. Μένω σε μεζονετα που είναι συνολικά 4 ορόφους. Αυτή τη στιγμή λόγω περιοχής πλήρωνα 5G cosmote unlimited sim σε router και το ανεβοκατεβαζα σαλονι, γραφειο ανάλογα αν ήθελα να δω ταινία ή αν ήθελα να παίξω. Μπήκε Fiber στην περιοχή μας από Nova και μου έχουν κάνει μια προσφορά. Το ερώτημα είναι, αξίζει? 1) λογικά συνδέεται σε μια γραμμή και θα προτιμούσα το router να είναι στο μεσαίο όροφο ώστε να πιάνει και πάνω και κάτω ΑΛΛΑ στο πάνω οροφο στο PC συνδέομαι με καλώδιο Ο πωλητής είπε ότι η 300ρα φτάνει μια χαρα για όλους τους ορόφους και δεν θα έχω πρόβλημα. Αλλά τι κάνω με τον υπολογιστή? Να μείνω με το 5g? Το θέμα σε αυτό είναι ότι όταν το θέλουν κάτω εγώ δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω πάνω....
giannispro1 Δημοσ. Παρασκευή στις 09:33 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:33 μμ fiber χωρις δευτερη σκεψη..και βαλε το ρουτερ εκει που θα εχεις το Pc μετα παιζεις με externders etc.
kaklikos Δημοσ. Σάββατο στις 10:04 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:04 πμ Φανταζομαι θα κανεις πλακα. Εννοειται πας σε ινα. Σε 5g παμε οσοι δεν μπορουμε να παρουμε ινα και αυτο καταπινουμε το lat γιατι δεν εχουμε επιλογη. Το θεμα οροφου να μην σε καιει καθολου. Ριξε ενα καλωδιο μεταξυ των οροφων και καθαρισες.
manolis940 Δημοσ. Σάββατο στις 10:59 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:59 μμ Μήπως υπάρχει περίπτωση εκεί στην μεζονέτα ένας καλός ηλεκτρολόγος να έφτιαξε κεντρική καλωδίωση δικτύου; Αν και μόνο υποθέσεις μπορώ να κάνω, καλό είναι σε κάθε όροφο να έχεις ένα AP. Αν δεν υπάρχει έτοιμη καλωδίωση στο σπίτι για το καταφέρεις τότε μάλλον θα πρέπει να περάσεις τα καλώδια εξωτερικά. Γενικότερα η λύση της οπτικής είναι ξεκάθαρα καλύτερη, ωστόσο θα πρέπει να δώσεις κάποια χρήματα στην εγκατάσταση καθώς αυτό το πήγαινε έλα με του ρούτερ δεν θα έχεις την δυνατότητα να το κάνεις.
Mhlogiatros Δημοσ. χθες στις 03:25 μμ Δημοσ. χθες στις 03:25 μμ (επεξεργασμένο) Μεζόν φιγκαρο να μείνει με το 5 το G γιατί δεν έχει καλώδια . Α πέφτει πολύ χαπι τελικά ... Αν δε το θέλει η γυναίκα διώχτη και κράτα την οπτική είναι πολύ πιο χρήσιμη ...Εννοείται ότι βάζεις Fiber και λες και ένα τραγούδι μαντινάδα κρητική Επεξ/σία χθες στις 03:46 μμ από Mhlogiatros
SaFiS Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες Βαλε οπτικη χθες και επενδυσε σε ενα τουλαχιστον 3πλο συστημα Mesh…
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα