IKARIWTHS Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Καλησπερα σε ολους.Συντομα θα αγορασω ενα πληκτρολογιο απο την keychron και ειδα οτι υπαρχουν δυο τυποι που μπορω να αγορασω.Eνας ειναι το κλασσικο Αμερικανικο ansi και ο αλλος ειναι ο uk-iso .Παλιοτερα θυμαμαι να εχω πληκτρολογια με το enter μεγαλο αρα υποθετω οτι ηταν iso.Στην φωτογραφια που ανεβαζω ομως δεν βλεπω καπου την διεση . Γενικα στην Ελλαδα ποια εχουμε?Το iso της φωτογραφιας ειναι το κλασσικο για 75% πληκτρολογια ? Πειτε γνωμες
RcManiac Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Αυτό της φωτογραφίας είναι ANSI, μπορείς να το δεις γρήγορα από το Enter.
Luciddream Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Τα καταστήματα έχουν και τα δύο, εγώ μόνο ANSI χρησιμοποιώ, κάποτε (το 2013) είχα πάρει ένα Logitech από e-shop που στην φωτογραφία ήταν ANSI και ήρθε με ISO και το γύρισα πίσω αφού το άνοιξα, οπότε πρόσεχε να γράφει US αν θες το μικρό enter ή UK αν θες με το μεγάλο enter.
IKARIWTHS Δημοσ. πριν από 4 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 4 ώρες Προσανατολιζομαι να παρω το iso ενω ολα τα πληκτρολογια που εχω τα τελευταια χρονια ειναι ansi. Τα iso στην Ελλαδα ειναι σαν και αυτο το uk-iso της φωτογραφιας? Αυτο που ανεβασα ειναι ακριβως αυτο που πουλανε,θα εχω καποιο προβλημα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα