Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα  στην ομάδα,έχω ένα ZTE MC888 Pro,το οποίο κάνει επανεκκινήσεις,κάνω reset από το Pin hole στο κάτω μέρος,αλλά τίποτα....επίσης το κατάστημα που το αγόρασα έχει κλείσει....η Procordia που είναι αντιπρόσωπος,με βάση τον σειριακό μου είπε οτί  ισχυεί η εγγύηση μέχρι τον Απρίλιο,αλλά δεν αναλαμβάνουν το μοντέλο αυτό,μήπως γνωρίζει κάποιος/κάποια που να απευθυνθώ??

Υ.Γ: ευχαριστώ για τον χρόνο σας

Δημοσ.

για εναν περιεργο λογο ο αδερφος μου σε mc888 ειχε με καρτα βοντα επανεκκινησεις ενω με κοσμοτε δουλευε αριστα.εχεις δοκιμασει αλλη καρτα;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
On 24/01/2025 at 19:56, teokarafou1992 said:

καλησπέρα  στην ομάδα,έχω ένα ZTE MC888 Pro,το οποίο κάνει επανεκκινήσεις,κάνω reset από το Pin hole στο κάτω μέρος,αλλά τίποτα....επίσης το κατάστημα που το αγόρασα έχει κλείσει....η Procordia που είναι αντιπρόσωπος,με βάση τον σειριακό μου είπε οτί  ισχυεί η εγγύηση μέχρι τον Απρίλιο,αλλά δεν αναλαμβάνουν το μοντέλο αυτό,μήπως γνωρίζει κάποιος/κάποια που να απευθυνθώ??

Υ.Γ: ευχαριστώ για τον χρόνο σας

μετα θα μιλαγα με την μαμα εταιρεια για να με καθοδηγησει.

Δημοσ.
Στις 27/1/2025 στις 9:24 ΜΜ, bymas είπε

για εναν περιεργο λογο ο αδερφος μου σε mc888 ειχε με καρτα βοντα επανεκκινησεις ενω με κοσμοτε δουλευε αριστα.εχεις δοκιμασει αλλη καρτα;

Καλημέρα σας,κοσμοτε εχω 

8 ώρες πριν, poulinos είπε

μετα θα μιλαγα με την μαμα εταιρεια για να με καθοδηγησει.

Μίλησα ,ευγενική και όλα αυτά ,αλλά δεν δίνουν σημασία ,μιλά με προμηθευτή που το πήρες λένε 🙄

Δημοσ.
1 hour ago, teokarafou1992 said:

Καλημέρα σας,κοσμοτε εχω 

Μίλησα ,ευγενική και όλα αυτά ,αλλά δεν δίνουν σημασία ,μιλά με προμηθευτή που το πήρες λένε 🙄

εστειλες στην Huawei ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ? δηλαδη για μενα η σειρα ειναι.καταστημα που το πηρα.αν οχι τοτε μιλαω με αντιπροσωπεια ελλαδος.αν φαω και εκει πορτα μιλαω με μαμα εταιρεια στο εξωτερικο.και βεβαια οσο παω πιο πανω τους κανω copy paste ολα αυτα που μου εχουν πει.οτι δηλαδη το καταστημα εχει κλεισει.οτι η αντιπροσωπεια μου απαντησε γραπτως το παρακατω κτλ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...