Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω μια απορία. 

Θέλω να βάλω μια ip camera σε ένα χώρο που έχει wifi. 

https://www.skroutz.gr/s/56585735/TP-LINK-Tapo-C200C-v1-IP-Kamera-Parakolouthisis-Wi-Fi-Full-HD-1080p-me-Amfidromi-Epikoinonia-kai-Fako-4mm.html

Στις οδηγίες που διαβάζω, βλέπω πως για  την πρώτη σύνδεση-ρύθμιση, θα πρέπει ο κάτοχος με το κινητό του να είναι στον ίδιο χώρο, συνδεδεμένος στο ίδιο δίκτυο wifi. 

Λόγω προβλήματος, ο κάτοχος του χώρου, δεν μπορεί να είναι εκει με το κινητό του για αυτή τη ρύθμιση. (Είναι εκτός πόλης).

Η ερώτηση είναι, Μπορεί να γίνει το στήσιμο από άλλη συσκευή και έπειτα με κάποιο τρόπο να μπορέσει ο κάτοχος του χώρου που θα μπεί η κάμερα να συνδεθεί και να έχει πρόσβαση στην κάμερα;

Αλλά θα πρέπει ο πρώτος που θα κάνει τη σύνδεση σε αυτή την περίπτωση, να "διαγραφεί" μετά από την πρόσβαση στην κάμερα.

Δεν γνωρίζω εάν έγινα κατανοητός. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, tasvar είπε

Εχω μια απορία. 

Θέλω να βάλω μια ip camera σε ένα χώρο που έχει wifi. 

https://www.skroutz.gr/s/56585735/TP-LINK-Tapo-C200C-v1-IP-Kamera-Parakolouthisis-Wi-Fi-Full-HD-1080p-me-Amfidromi-Epikoinonia-kai-Fako-4mm.html

Στις οδηγίες που διαβάζω, βλέπω πως για  την πρώτη σύνδεση-ρύθμιση, θα πρέπει ο κάτοχος με το κινητό του να είναι στον ίδιο χώρο, συνδεδεμένος στο ίδιο δίκτυο wifi. 

Λόγω προβλήματος, ο κάτοχος του χώρου, δεν μπορεί να είναι εκει με το κινητό του για αυτή τη ρύθμιση. (Είναι εκτός πόλης).

Η ερώτηση είναι, Μπορεί να γίνει το στήσιμο από άλλη συσκευή και έπειτα με κάποιο τρόπο να μπορέσει ο κάτοχος του χώρου που θα μπεί η κάμερα να συνδεθεί και να έχει πρόσβαση στην κάμερα;

Αλλά θα πρέπει ο πρώτος που θα κάνει τη σύνδεση σε αυτή την περίπτωση, να "διαγραφεί" μετά από την πρόσβαση στην κάμερα.

Δεν γνωρίζω εάν έγινα κατανοητός. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.

Φτιάχνεις λογαριασμό στην εφαρμογή της tapo με το email του ανθρώπου που θα χρησιμοποιεί την κάμερα, συνδέεσαι από το κινητό σου στον λογαριασμό αυτό, σετάρεις την κάμερα και στέλνεις τους κωδικούς σε αυτόν που θα χρησιμοποιεί την κάμερα για να συνδεθεί από το κινητό του. 

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, fmarkos είπε

Φτιάχνεις λογαριασμό στην εφαρμογή της tapo με το email του ανθρώπου που θα χρησιμοποιεί την κάμερα, συνδέεσαι από το κινητό σου στον λογαριασμό αυτό, σετάρεις την κάμερα και στέλνεις τους κωδικούς σε αυτόν που θα χρησιμοποιεί την κάμερα για να συνδεθεί από το κινητό του. 

Κάτι που ξέχασα να αναφέρω. 

Ο κάτοχος του χώρου έχει iphone. Εγώ android. Υπάρχει θέμα;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, tasvar είπε

Ευχαριστώ. 

Αρα να προχωρήσω στην αγορά;  Δεν υπάρχει κάποιο θέμα;

Πέραν από άλλους παράγοντες που ίσως να μην σκεφτεί όπως για παράδειγμα πως θα τροφοδοτηθεί, τι θα γίνει σε περίπτωση που κάποιος θα του κόψει το ρεύμα αν υπάρχει αντηλιά από κουφώματα και χρειάζεσαι σοβαρό WDR κτλ, ναι προχώρα κανονικά στην αγορά όπως σου είπε ο fmarkos. Το σετάρισμα το κάνεις εσύ στο κινητό σου, κατεβάζει την εφαρμογή ο κάτοχος περνάει τους κωδικούς και είναι έτοιμος.

Κατά προτίμηση μην βάλεις εύκολους και προβλέψιμους κωδικούς δεν χρειάζεται. Μια φορά εξάλλου θα τους βάλει και μετά θα αποθηκευτούν στην συσκευή. Καλό είναι να μην μπορεί ο καθένας να σπάσει εύκολα τον κωδικό του και να πάρει πρόσβαση στην κάμερα του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...