Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 ώρες πριν, Xvipes είπε

Ρε παιδιά προσπάθησα να δω Ted Laso και όντως προσπάθησα, έφτασα δλδ μέχρι 2η season αλλά πραγματικά δεν κτλβαινω γιατί αυτός ο χαμός και οι καλές βαθμολογίες. 

Το βρίσκω στην καλύτερη μέτριο με πολύ ρηχό σενάριο και χαρακτήρες, χάνω κάτι; 

Χάλια μαύρα. Ούτε την 1η σεζον δεν ολοκλήρωσα. Όλα αυτά έχουν προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Για κάποιο διάστημα οι μεσάζοντες βγάζουν κέρδη εις βάρος των δημιουργών, οπότε οι δημιουργοί εξαφανίζονται και μένει η χαμηλή δημιουργικότητα.

17 ώρες πριν, Arkin είπε

Πρεπει να εισαι ο δευτερος που διαβαζω οτι δεν του αρεσε το Ted Lasso. Θα του εδινα και αλλο χρονο εστω μεχρι το τελος της 2ης σεζον η οποια ανεβαινει κατακορυφα και εμβαθυνει και στους χαρακτηρες καλυτερα απο οτι η πρωτη. Δες την κριμα ειναι. 

Πόσο να εμβαθύνει; 3 σεζόν είναι όλες και όλες.

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πάλι είδα σε έναν φίλο μου λίγο από ένα επεισόδιο Ted Lasso και έπαθα αυτό που έπαθα στο ένα και μοναδικό επεισόδιο του office -> motion sickness, με έπιασε ναυτία!

Δεν μπορώ να κρίνω το χιούμορ μόνο από ένα επεισόδιο αλλά αυτό με την κάμερα που κουνιέται συνεχώς να το κοιτάξουν λίγο, παραείναι κουραστικό. Και δεν είναι ότι πάσχω από τίποτα sensory overload γιατί πράγματα με γρήγορο ρυθμό και εναλλαγές σκηνών τα αντέχω μια χαρά. Και δεν είναι καν τόσο αισθητό όσο στο office.

Τώρα εκ πρώτης όψεως μου φάνηκε χλεμπονιάρικη η κατάσταση, ναι είδα λίγο αλλά και μόνο που είδα press conference για ποδόσφαιρο χάθηκε όλη η όρεξη για να κοιτάξω έστω και ένα παραπάνω frame. Ο Φίλος μου μου είπε ότι δεν κινείται ντε και καλά γύρω από το ποδόσφαιρο απλά είναι και καλά σαν θεματικό.

Υπάρχουν πράγματα που τα βλέπεις και με μία ματιά σου κινούν το ενδιαφέρον, από ότι διαβάζω εδώ, αν θέλει να δεις τις 2 πρώτες σεζόν για να μπεις στο κλίμα κάπου το έχασαν. Εάν αρέσει στον κόσμο προφανώς είναι θέμα απόψεων.

Επεξ/σία από Diavolos666

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...