billyg599 Δημοσ. Παρασκευή στις 08:45 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:45 μμ (επεξεργασμένο) Είναι διαφορετική σειρά απο ότι κυκλοφορεί γενικά. Τα περισσότερα άλλα ποιοτικά shows πολύ μαυρίλα, σοβαρότητα κτλ. Οπότε και η επιτυχία. Επεξ/σία Παρασκευή στις 08:45 μμ από billyg599
lofter Δημοσ. Παρασκευή στις 09:49 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:49 μμ 1 ώρα πριν, Xvipes είπε Ρε παιδιά προσπάθησα να δω Ted Laso και όντως προσπάθησα, έφτασα δλδ μέχρι 2η season αλλά πραγματικά δεν κτλβαινω γιατί αυτός ο χαμός και οι καλές βαθμολογίες. Το βρίσκω στην καλύτερη μέτριο με πολύ ρηχό σενάριο και χαρακτήρες, χάνω κάτι; Μια από τα ίδια. Μέχρι 2η σεζόν και εγω. Εντάξει είναι μια feel good σειρά, τίμια αλλά όχι και κορυφαία. Απεναντίας το Slow horses και το Severance, στην κατηγορία του το καθε ένα ειναι καταπληκτικά.
dimkord Δημοσ. Παρασκευή στις 10:16 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:16 μμ 2 ώρες πριν, Xvipes είπε Ρε παιδιά προσπάθησα να δω Ted Laso και όντως προσπάθησα, έφτασα δλδ μέχρι 2η season αλλά πραγματικά δεν κτλβαινω γιατί αυτός ο χαμός και οι καλές βαθμολογίες. Το βρίσκω στην καλύτερη μέτριο με πολύ ρηχό σενάριο και χαρακτήρες, χάνω κάτι; Την είδα όλη ευχάριστα μπορώ να πω, αλλά ούτε εγώ κατάλαβα γιατί τόσος χαμός. Απλά μια σειρά που περνάει ευχάριστα η ώρα 1
somt Δημοσ. Παρασκευή στις 10:41 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:41 μμ 2 ώρες πριν, Xvipes είπε Ρε παιδιά προσπάθησα να δω Ted Laso και όντως προσπάθησα, έφτασα δλδ μέχρι 2η season αλλά πραγματικά δεν κτλβαινω γιατί αυτός ο χαμός και οι καλές βαθμολογίες. Το βρίσκω στην καλύτερη μέτριο με πολύ ρηχό σενάριο και χαρακτήρες, χάνω κάτι; μου ηταν τοσο κριντζ το πρώτο επεισόδιο που δεν ασχολήθηκα καν να προχωρήσω στο δεύτερο ισως και να έκανα λαθος βέβαια, ποιος ξέρει, μπορει μια μερα να δοκιμάσω λιγο ακομα 1
micos000 Δημοσ. Παρασκευή στις 11:15 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:15 μμ (επεξεργασμένο) Αναφορά σε κείμενο Η σειρά Severance, με εκτιμώμενο κόστος 20 εκατομμύρια δολάρια ανά επεισόδιο Επειδή το έπιασα και το βλέπω το Severance, πως στο καλό βγαίνουν αυτά τα 20.000.000$ ανά επεισόδιο; Άντε να πούμε ότι κόστισε τόσο όλο το σκηνικό setup (μονότονο και επαναλαμβανόμενο) και τα κοστούμια (τα ίδια συνέχεια), αλλά τουλάχιστον μέχρι το 4 επεισόδιο που είδα δεν έχει κάτι που να πεις ότι μπορεί να κόστισε λεφτά για να γίνει. Επίσης από εφέ δεν έχει τίποτα πέρα από την σκηνή με την εμφύτευση του microchip. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι δεν είναι καλή και ιδιαίτερη σειρά και με ενδιαφέρον. Επεξ/σία Παρασκευή στις 11:16 μμ από micos000 2
Arkin Δημοσ. Παρασκευή στις 11:22 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:22 μμ 6 λεπτά πριν, micos000 είπε Επειδή το έπιασα και το βλέπω το Severance, πως στο καλό βγαίνουν αυτά τα 20.000.000$ ανά επεισόδιο; Άντε να πούμε ότι κόστισε τόσο όλο το σκηνικό setup (μονότονο και επαναλαμβανόμενο) και τα κοστούμια (τα ίδια συνέχεια), αλλά τουλάχιστον μέχρι το 4 επεισόδιο που είδα δεν έχει κάτι που να πεις ότι μπορεί να κόστισε λεφτά για να γίνει. Επίσης από εφέ δεν έχει τίποτα πέρα από την σκηνή με την εμφύτευση του microchip. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι δεν είναι καλή και ιδιαίτερη σειρά και με ενδιαφέρον. Παιρνουν και παρα πολλα οι ηθοποιοι. Παιζει και 5 εκατομμυρια ο βασικος πρωταγωνιστης για πλακα και απο 1 οι υπολοιποι. Γενικα εχουν ξεφυγει τα κοστη και στις ταινιες και στις σειρες.
micos000 Δημοσ. Παρασκευή στις 11:40 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:40 μμ 16 λεπτά πριν, Arkin είπε Παιρνουν και παρα πολλα οι ηθοποιοι. Παιζει και 5 εκατομμυρια ο βασικος πρωταγωνιστης για πλακα και απο 1 οι υπολοιποι. Γενικα εχουν ξεφυγει τα κοστη και στις ταινιες και στις σειρες. Τελικά το έψαξα λίγο και έπεσα στο παρακάτω άρθρο. https://screenrant.com/severance-season-2-budget-profit-report/ Απόσπασμα... Αναφορά σε κείμενο The budget for Severance season 2 increased to the point that it reportedly wiped out all of the production studio's profit. Severance season 2 has returned to Apple TV+, three years after the first installment premiered. Although some of that extended gap between episodes comes down to strike-related delays, the production process was also slowed down by disagreements between the showrunners and changing ideas about what the second installment would look like.
teovag Δημοσ. Σάββατο στις 12:08 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:08 πμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, somt είπε μου ηταν τοσο κριντζ το πρώτο επεισόδιο που δεν ασχολήθηκα καν να προχωρήσω στο δεύτερο ισως και να έκανα λαθος βέβαια, ποιος ξέρει, μπορει μια μερα να δοκιμάσω λιγο ακομα Το Ted Lasso θα το καταλάβεις μόνο αν η δουλειά σου ή η ζωή σου τείνει να γίνει flat και ρουτίνα… προφανώς το 90% των ανθρώπων που είναι φανατικοί βλέπουν στην καθημερινότητα τους αυτά που συμβαίνουν ακριβώς στην ταινία…αλλά διασκεδάζουν με τις απαντήσεις που βρίσκει ο αγοραφοβικός πρωταγωνιστής μέσα από την προοπτική της αθεράπευτης αισιοδοξίας του. Κοινώς, δεν θα γίνει κανείς ο Ted Lasso αλλά όλοι νοερά ταυτίζονται με αυτό που είναι… Αν είσαι μαθητής πιτσιρικάς, φοιτητής , επιχειρηματίας/εισοδηματιας …δεν σου λέει απολύτως τίποτα… Αλλά οι ηθοποιοί έχουν μπει πραγματικά στο πετσί του ρόλου! Respect ! ΥΓ εμένα σαν insomniac μου άρεσε πάντως και το mythic quest … που παίζει στον αντίποδα του Silicon Valley … όπως και το See (εκτός από τα προαναφερθέντα …που όμως κλέβουν εκκλησία με τις ηθοποιαρες που κεντάνε στους ρόλους τους!) Επισης το Apple TV+ στο Apple One Family είναι το πιο value for money πακέτο… εμείς βλέπουμε (Tv) , ακούμε (music) και αποθηκεύουμε (cloud) 5 άτομα με 21€… τουλάχιστον τίμιο….!! Επεξ/σία Σάββατο στις 12:10 πμ από teovag
Members gsarig Δημοσ. Σάββατο στις 12:32 πμ Members Δημοσ. Σάββατο στις 12:32 πμ Εμένα το Ted Lasso μέχρι και το 7ο επεισόδιο της πρώτης σεζόν μου άρεσε αρκετά σε σημείο που πρότεινα τη σειρά και σε άλλους. Ειδικά το 7ο, αν θυμάμαι καλά, όπου Spoiler ο ήρωας είχε την κρίση πανικού ήταν το αποκορύφωμα, όπου το πράγμα έδειχνε να αποκτά περισσότερο ενδιαφέρον και να πηγαίνει σε διαφορετικά μονοπάτια. Ε, από το αμέσως επόμενο επεισόδιο άρχισε η κατρακύλα, τουλάχιστον σε σχέση με τις δικές μου προσδοκίες. Ήταν λες και τους πήρε τηλέφωνο ο Τιμ Κουκ και τους είπε "μόλις έμαθα ότι ξεκίνησε να βλέπει τη σειρά το 11χρονο ανιψάκι μου, κοιτάξτε να μην το παρασοβαρέψετε και μπερδευτεί το παιδί". Οι χαρακτήρες ήταν από την αρχή όλοι καρικατούρες και ηθελημένα στερεοτυπικοί, αλλά ενώ αρχικά αυτό γινόταν αρκετά χαριτωμένα και πετυχημένα, από ένα σημείο και μετά κάπου νομίζω πως χάθηκε ο έλεγχος και άγγιξε τα όρια της γραφικότητας. Κάθε φορά που έβλεπα τον νοτιοαμερικάνο με το "Football is life", η αντίδρασή μου ήταν κάπως έτσι: Spoiler Επίσης, δεν κατάφερα να προσπεράσω τον τρόπο που κινηματογραφούσαν τους αγώνες. Υποτίθεται ότι έπαιζαν με τη Σίτι αν θυμάμαι καλά, και η όλη ατμόσφαιρα θύμιζε φιλικό 5x5. Η δε εξέλιξη δεν ήταν καλύτερη από αυτά που βλέπαμε σε κάτι ταινίες του 70 όπου ο Βουτσάς έβαζε κατά λάθος γκολ με κεφαλιά: Spoiler (τώρα που το ξαναβλέπω, παίζει να αδικώ τον Βουτσά στη σύγκριση) Επειδή το μεγαλύτερο μέρος της πρώτης σεζόν μου άρεσε, είδα και ολόκληρη τη δεύτερη. Ενώ σε κάποια μεμονωμένα σημεία έχει κάποιες ενδιαφέρουσες ιδέες, τα προβλήματα της πρώτης όχι μόνο δεν διορθώθηκαν αλλά χειροτέρεψαν, και κάποια στιγμή συνειδητοποίησα ότι έκανα αγγαρεία, οπότε κάπου εκεί πήρα την απόφαση να μην τη συνεχίσω. 1
SergioX Δημοσ. Σάββατο στις 12:57 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:57 πμ 1 εκατομμύριο δολάρια το επεισόδιο??wtf??!
AlexandrosGnL Δημοσ. Σάββατο στις 06:36 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 06:36 πμ 10 ώρες πριν, Arkin είπε Πρεπει να εισαι ο δευτερος που διαβαζω οτι δεν του αρεσε το Ted Lasso. Θα του εδινα και αλλο χρονο εστω μεχρι το τελος της 2ης σεζον η οποια ανεβαινει κατακορυφα και εμβαθυνει και στους χαρακτηρες καλυτερα απο οτι η πρωτη. Δες την κριμα ειναι. Αν πρέπει να φτάσω σε 2η σεζόν για να με κερδίσει μία σειρά ποια η ουσία να την ξεκινήσω; Να ταλαιπωρώ τον εαυτό μου; πάντως θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες η σειρά είναι ρηχή σεναριακά, και το χιούμορ κοινό. Άτομα που τη θεωρούν ποιοτική λογικά θα γελάνε με τα φιλαράκια 1 1
atypicalcoder Δημοσ. Σάββατο στις 07:51 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 07:51 πμ (επεξεργασμένο) Μπορεί και να πιάσει δεδομένου ότι οι άλλοι μας ταράξανε στην ποσότητα και ο κόσμος έχει δει τα πάντα και θέλει κάτι διαφορετικό. Επεξ/σία Σάββατο στις 07:51 πμ από atypicalcoder
Super Moderators billdanos Δημοσ. Σάββατο στις 08:05 πμ Super Moderators Δημοσ. Σάββατο στις 08:05 πμ 7 ώρες πριν, SergioX είπε 1 εκατομμύριο δολάρια το επεισόδιο??wtf??! Ε σιγά, τόσα έπαιρναν και οι πρωταγωνιστές των Friends προς τους τελευταίους κύκλους και ήταν και τόσα χρόνια πριν!
FELIX Δημοσ. Σάββατο στις 10:19 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:19 πμ 13 hours ago, Arkin said: Πρεπει να εισαι ο δευτερος που διαβαζω οτι δεν του αρεσε το Ted Lasso. Θα του εδινα και αλλο χρονο εστω μεχρι το τελος της 2ης σεζον η οποια ανεβαινει κατακορυφα και εμβαθυνει και στους χαρακτηρες καλυτερα απο οτι η πρωτη. Δες την κριμα ειναι. γουστα ειναι,ουτε εμενα μου αρεσε.ειδα περυσι το πρωτο μερος αλλα αν και εχω συνδρομη 2 μηνες ακομα δεν νομιζω να το συνεχισω.εχω δει σχεδον ολες τις σειρες που εχει αλλα αυτο δεν μου αρεσε..
gianniskks Δημοσ. Σάββατο στις 12:28 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:28 μμ Η Apple επένδυσε τρελά ποσά στην πλατφόρμα. Όλες οι παραγωγές είναι εξαιρετικά ποιοτικές και μόνον με γνωστούς ηθοποιούς και σε καμία περίπτωση δεν θυμίζουν B movies όπως η πλειοψηφία των παραγωγών του Netflix. Μπορεί σαν ποσότητα να μην έχει τον αριθμό που προσφέρουν άλλες πλατφόρμες αλλά ουσιαστικά ότι κι αν επιλέξεις ειναι καλό σαν παραγωγή και ερμηνείες. Προσωπικά έχω δει τα Ted Lasso, Αργά Άλογα, The Morning Show, Αεροπειρατεία, Τεχεράνη, Οι κυρίαρχοι των αιθέρων, Severance και πολλά ακόμη που δεν θυμάμαι και όλα ήταν απο εξαιρετικά έως αξιόλογα. Τωρα σχετικά με τα έσοδα-έξοδα, αντιλαμβάνομαι ότι τα έξοδα ειναι πολλά και δεν ξέρω να βγάζει τα λεφτά της. Εδώ συνυπολογίστε ότι με κάθε συσκευή apple δίνει 3 μήνες δωρεάν Apple TV+. Βέβαια τα έσοδα ειναι και απο διαφημίσεις όπως για παράδειγμα στο Ted Lasso θα δούμε Betway, Nike, Umbro και άλλες φίρμες που σχετίζονται με τον αθλητισμό. Υποθέτω ότι κάτι παρόμοιο θα γίνεται και σε άλλες σειρές. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα