Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Ενδιαφέρομαι να δοκιμάσω snowboard για να δω αν μου αρέσει ή όχι.

Αν κάποιος έχει γνώση ή/και εμπειρία, τα ερωτήματα που έχω είναι τα εξής:

• Σε ποιο χιονοδρομικό προτείνετε να πάω (μένω Αθήνα αλλά θεωρητικά θα μπορούσα να κανονίσω και πχ. Βασιλίτσα αν αξίζει);
    • Από άποψη ποιότητας εξοπλισμού;
    • Υποδομής χιονοδρομικού
  • Μου είπαν πως στην αρχή δεν ανεβαίνεις στα λίφτ απλά παλεύεις μετά το μάθημα σε ένα σημείο πριν τα λίφτ. Ισχύει αυτό;
  • Υπάρχει χιονοδρομικό κέντρο που δεν είναι καρά φουλ πίτα το ΣΚ;
  • Για τα πρώτα μαθήματα που δεν θα ανέβω με το λίφτ πιο ψηλά (αν ισχύει αυτό), με νοιάζει αν είναι πίτα το χιονοδρομικό στον κόσμο; Θέλω να πω αν δεν έχω να περιμένω σε άπειρες ουρές των λιφτ και την δουλειά μου μπορώ να την κάνω στα πρώτα μαθήματα, θα μπορούσα να πάω ΣΚ.

Ευχαριστώ!

Δημοσ.
On 24/01/2025 at 16:50, killer_instinct said:

Καλησπέρα,

Ενδιαφέρομαι να δοκιμάσω snowboard για να δω αν μου αρέσει ή όχι.

Αν κάποιος έχει γνώση ή/και εμπειρία, τα ερωτήματα που έχω είναι τα εξής:

• Σε ποιο χιονοδρομικό προτείνετε να πάω (μένω Αθήνα αλλά θεωρητικά θα μπορούσα να κανονίσω και πχ. Βασιλίτσα αν αξίζει);
    • Από άποψη ποιότητας εξοπλισμού;
    • Υποδομής χιονοδρομικού
  • Μου είπαν πως στην αρχή δεν ανεβαίνεις στα λίφτ απλά παλεύεις μετά το μάθημα σε ένα σημείο πριν τα λίφτ. Ισχύει αυτό;
  • Υπάρχει χιονοδρομικό κέντρο που δεν είναι καρά φουλ πίτα το ΣΚ;
  • Για τα πρώτα μαθήματα που δεν θα ανέβω με το λίφτ πιο ψηλά (αν ισχύει αυτό), με νοιάζει αν είναι πίτα το χιονοδρομικό στον κόσμο; Θέλω να πω αν δεν έχω να περιμένω σε άπειρες ουρές των λιφτ και την δουλειά μου μπορώ να την κάνω στα πρώτα μαθήματα, θα μπορούσα να πάω ΣΚ.

Ευχαριστώ!

Για αρχή θα πας σε ένα που είναι κοντά σου, δεν χρειάζεται να ανέβεις βασιλίτσα για να κάνεις μαθήματα, μπορείς να πεταχτείς στα καλάβρυτα ας πουμε για να γλιτώσεις την πλέμπα του Παρνασσου, διαφορετικά αν σε φέρει ο δρόμος προς τα Βόρεια εγω θα πρότεινα Ανήλιο, που είναι μικρό και έχει εναν ταινιόδρομο για την baby πίστα που θα σε βοηθήσει. ΣΚ όπου και να πας θα γίνεται μακελειό οποτε καλύτερα να κανονίσεις με τον δάσκαλο νωρίτερα για να είσαι σίγουρος οτι θα έχιε χρόνο να σου κάνει. Υποδομές και εξοπλισμός δεν σε ενδιαφέρει ιδιαίτερα αυτή την στιγμή, εσυ θες απλά μια σανίδα μπότες και χιόνι. Ετοιμάσου για φουλ τούμπες και ακραία κούραση, αλλά αμα βάλεις πίσμα γίνεται πολύ ωραίο. Εννοείται δεν θα ανέβεις σε λίφτ στα πρώτα μαθήματα, απλά θα έχει λίγο περπάτημα, θα κατεβαίνεις λίγο θα παίρνεις σανίδια ξανα πίσω και ξανά τα ίδια.

Γενικά είναι φοβερό σπορ, εθιστικό και ζόρικο στην αρχή αλλά μόλις μάθεις 2-3 πράγματα κάθε φορά θα πηγαίνει όλο και καλύτερα. Το πιο βασικό για εμένα είναι καλά ρούχα, να είσαι άνετος αλλα και ζεστός. Επίσης κράνος πάντα και παντού στο βουνό, ακόμα και αν κάνεις στην baby πίστα

• Like 2
Δημοσ.

@logokrimenos άρα λες καλύτερα καθημερινή και αδειούλα;

Μεταξύ Καλαβρύτων, Τρίκαλα Κορινθίας και Μαινάλου έχεις κάποια άποψη ποιο είναι καλύτερο κατά γενική ομολογία;

Κράνος νοικιάζουν ή πρέπει να αγοράσω;

Ευχαριστώ για την απάντηση!

(Το φαντάζομαι πως είναι εθιστικό, εδώ με το σερφ έχω κολλήσει, περιμένω πως και εδώ θα γίνει το ίδιο!)

Δημοσ.
12 minutes ago, killer_instinct said:

Μεταξύ Καλαβρύτων, Τρίκαλα Κορινθίας και Μαινάλου έχεις κάποια άποψη ποιο είναι καλύτερο κατά γενική ομολογία;

Ευχαριστώ για την απάντηση!

(Το φαντάζομαι πως είναι εθιστικό, εδώ με το σερφ έχω κολλήσει, περιμένω πως και εδώ θα γίνει το ίδιο!)

Καλάβρυτα χωρίς 2η σκέψη το οποίο είναι φουλ οργανωμένο και έχει αρκετές σχολές, με μια γρήγορη αναζήτηση μπορείς να βρεις και να επικοινωνήσεις. Κάνουν και κάποια ομαδικά μαθήματα που μπορεί να σου βγουν λίγο πιο οικονομικά. Αν δεν σε νοιάζει το κόστος καλύτερα να πάρεις δάσκαλο για μια ώρα μόνος σου με κόστος περι τα 50€ και να παίξεις μπαλίτσα. Εννοείται νοικιάζεις και κράνος (κανα 5€ το χρεώνουν). 

• Thanks 1
Δημοσ.
21 hours ago, killer_instinct said:

1. καθημερινή με άδεια εγώ το παίζω τα τελευταία χρόνια... κανείς 5 φορές περισσότερο. από το να περιμένω στο lift 40΄, άσε που έχει καλύτερες τιμές το Χ/Κ τις καθημερινες. έλεγξε ότι έχει δασκάλους όμως, γιατί πολλοί δουλεύουν μόνο ΣΚ.

2. Μεταξύ των τριών που αναφέρεις τα Καλαβρυτα είναι κλάσεις ανωτερα

3. κράνος νοικιάζουν, αλλά εγώ δεν θα νοίκιαζα για να κάνω μαθήματα. 

Δημοσ.

Σιγουρα καθημερινη ειναι καλυτερα. εχει λιγοτερο κοσμο και  ως αρχαριος θα νιωσεις πιο ανετα.

Καλαβρυτα ή Παρνασσο καθημερινη δεν υπαρχει θεμα με πολυκοσμια.

Αν πας Σαββατο προτιμησε Καλαβρυτα απο Παρνασσό

Κυριακη ειναι χάλι και στα δυο

Μαιναλο και Ζήρεια (Τρικαλα Κορινθιας) δεν εχουν παντα αρκετο χιονι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...