soundkeeper Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Ο δικός μου είναι 14 και είναι αυτός που μου έδειξε το video του 2J , άρα όπως καταλαβαίνουμε όλοι , τα σημερινά παιδιά που βρίσκονται στη εφηβεία δεν έχουν διαβρωθεί . Το πρόβλημα είναι ότι όλη αυτή η κατάσταση που έχει ξεκινήσει αποσκοπεί στις επόμενες γενιές . Άλλωστε όλα τα μεγάλα σχέδια ( ατζέντες ) είναι βραχυπρόθεσμα . Τέλος πάντων συντάσσομαι απόλυτα με ότι λέει στο video ο 2J ακριβώς όπως το λέει τίποτα παραπάνω / τίποτα παρακάτω . Και για να ευθυμήσουμε και λίγο αντιπαραθέτω κάτι που είδα γραμμένο από έναν γιατρό << Ντύσου όπως θες, κοιμήσου με όποιον θες, νιώσε όπως επιθυμείς. Άλλαξε το όνομα σου. Καντο σερνικό, θηλυκό, ενδιάμεσο. Φόρα φούστες, παντελόνια, κελεμπιες. Αλλά στο τέλος θα κάνεις είτε μαστογραφία και υπέρηχο μήτρας ή PSA και εξέταση προστάτη. Και τα δύο αποκλείεται.».
MikeGR7 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Αν αφορα GAME developers τοτε ειναι εξαιρετικα νεα. Κατα την γνωμη μου με την παρουσα εικονα θα επρεπε να αυξηθει τουλαχιστον σε 3/10 για να γινει σωστη εξυγιανση στον κλαδο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα