paularas Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 01. One Step Closer 02. Lying From You 03. Somewhere I Belong 04. No More Sorrow 05. Papercut 06. Points Of Authority 07. Reading My Eyes 08. Wake 2.0 09. Given Up 10. From The Inside 11. Leave Out All The Rest 12. Numb 13. The Little Things Give You Away 14. Breaking The Habit 15. Shadow Of The Day 16. Crawling 17. In The End 18. Bleed It Out 19. Pushing Me Away (Piano Version) 20. What I've Done 21. Faint Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mika Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 ωραια η συναυλια και αμα μπηκες και τσαμπα ακομα πιο ωραια ;-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
censOred Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 ωραια η συναυλια και αμα μπηκες και τσαμπα ακομα πιο ωραια ;-) και 60-70 ευρώ να μου ζητουσανε για την χθεσινή συναυλια να μου ζητούσανε θα τα εδινα στο χαλαρό.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Πηρα αδεια απο την δουλεια μου, πηρα αεροπλανο απο την θεσσαλονικη, πηγα παρακολουθησα την συναυλια και σημερα επεστρεψα στην θεσσαλονικη με αεροπλανο. Η μια μερα μου βγηκε πολλα λεφτα αλλα πραγματικα αξιζε μεχρι τελευταιας δραχμης. Οσο για τα 50ευρω του εισητηριου θα πληρωνα να αγορασω ενα ακομη για να το κανω κορνιζα και να ειναι σε αριστη κατασταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jiraya sama Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 φυσικα και αξιζε όλα τα λευτά.... εγώ πήρα εισητήριο και για ελλάδα απο κύπρο.... ο ήχος ήταν τέλειος....η καλυτερη συναυλία που έχω δει ποτε.... και η συμμετοχή του κόσμου πολύ καλη.... παραπονέθηκα λίγο που δεν είπαν το place for my head αλλά δεν πειράζει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jiraya sama Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 ρε παιδια έχει μάθει κάποιος περίπου πόσοι είμασταν στην συναυλία.... απλα μια ερώτηση.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
porco_rosso21 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 εχει κ λινκιν παρκ οφισιαλ τοπικ,μην ανοιγετε κ για καθε λεπτομερια....ρωτα εκει....κανα 12-13 ακουσα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bikey77 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Αν γνωρίζει κάποιος καμία άκρη να βρω 2 εισιτήρια για τη συναυλία της Madonna ας επικοινωνήσει μαζί μου. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
livewire Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 ΣΥΝΑΓΙΑΡΜΟΣ!!! Έφτασε που λέτε,στα αυτιά μου μια φήμη πως τον Αύγουστο θα έχωμε τη χαρμολύπη να ακούσωμε με τα ίδια μας τα μάτια, τους μικρούς θεούς Monster Magnet εν Ελλάδι. Λοιπόν, επειδή αυτή τη βδομαδα θα τρέμουν τα χέρια μου, μπορεί κάπχιος φίλος-χρήστης να επιβεβαιώσει/διαψεύσει την παραπάνω είδηση, αν είναι με λινκ ακόμα καλύτερα??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zenso Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Έφτασε που λέτε,στα αυτιά μου μια φήμη πως τον Αύγουστο θα έχωμε τη χαρμολύπη να ακούσωμε με τα ίδια μας τα μάτια, τους μικρούς θεούς Monster Magnet εν Ελλάδι.Λοιπόν, επειδή αυτή τη βδομαδα θα τρέμουν τα χέρια μου, μπορεί κάπχιος φίλος-χρήστης να επιβεβαιώσει/διαψεύσει την παραπάνω είδηση, αν είναι με λινκ ακόμα καλύτερα??? Κατά το αβόπολις,12+13 Δεκεμβρίου στο Gagarin. btw,τόταλυ λέημ άρθρο παρουσίασης. Αναρωτιέμαι αν είναι όντως καλό μάρκετινγκ,ατάκες τύπου "η κόλαση δεν ήταν ποτέ τόσο φιλήδονη." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Παιδιά ξέρει κανείς αν υπάρχει τρόπος να πας και να φύγεις με συγκοινωνία; Και καλά να πας είναι νωρίς θα παίζει και ΚΤΕΛ και τρένο. Στο γυρισμό όμως τι γίνεται; Αν δεν έχεις αμάξι πικραίνεσαι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mika Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 και για να συνεχισω τις ερωτησεις περι rockwave, ξερει κανεις τι ωρα θα ξεκινησουν τα live αυριο? το ξερω οτι οι πόρτες ανοιγουν στις 11 αλλα μου φαινεται λιγο νωρις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
predator Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 παιδια ξερει κανεις τι ωρα θα βγουνε οι judas priest? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Παιδιά ξέρει κανείς αν υπάρχει τρόπος να πας και να φύγεις με συγκοινωνία; Και καλά να πας είναι νωρίς θα παίζει και ΚΤΕΛ και τρένο. Στο γυρισμό όμως τι γίνεται; Αν δεν έχεις αμάξι πικραίνεσαι; Αν δεν έχεις αμάξι, φροντίζεις να έχεις σκηνή και ΚΟΥΒΕΡΤΑ και την πέφτεις για ύπνο δίπλα απο το TERRA στα δέντρα. ΚΑλά μιλάμε για τρελό ψω**κρυο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john1987 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 παιδια ξερει κανεις τι ωρα θα βγουνε οι judas priest? Συμφωνα με το προγραμμα θα βγουνε στις 22:00. Ρε παιδια επειδη εγω θα παω αποκλειστικα για judas priest που σημαινει οτι δε θα ειμαι στο terra vibe απο το μεσημερι,ξερετε απο παρκαρισμα τι παιζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα