Cain Novacaine Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Κυριακή 11 Νοεμβρίου στο "Κουρδιστό Πορτοκάλι" στην Κατερίνη, Live οι: -PERSONALITY CRYSIS -GREEN GOBLINS -WARPED IDEAS 6.00 euros νομίζω είσοδος.
slipknot Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Ρε παιδιά ξέρει κανείς τι παίζει με Paradise Lost ? Υπάρχει ακόμα κανένα εισιτήριο ??
liopyr Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 ποιοι παίζαν χθες στο Gagarin ξέρει κανένας? πέρασα κατά τις 12 που πήγαινα για δουλειά και είχε γεμίσει η Λιoσίων φρικιά!
Garnele Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 ποιοι παίζαν χθες στο Gagarin ξέρει κανένας?πέρασα κατά τις 12 που πήγαινα για δουλειά και είχε γεμίσει η Λιoσίων φρικιά! το torture garden.
Wise_One Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δε ξέρω αν το έχετε αναφέρει, αλλά οι Rotting Christ στις 15 του μήνα έρχονται Θεσσαλονίκη. Το live θα γίνει στην Υδρόγειο. Το εισιτήριο κοστίζει 20 ευρώ και οι πόρτες ανοίγουν στις 20.15. Opening acts θα είναι τα παρακάτω συγκροτήματα: Atropos [pol] Nyne [gre] Ravencult [gre] Τώρα με ποιά σειρά δε ξέρω.
slipknot Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Αλήθεια παιδιά,ξέρετε αν οι paradise lost θα έχουν κάνα opening act,κάνα support ?Δεν έχω ακούσει τίποτα.
Garnele Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 νομίζω ότι δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη κάτι... περιμένεις λοιπόν.
slipknot Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δε μπορώ,δεν μπορώ να περιμένω,πείτε μου,πείτε μου το *******(band που θα είναι support).
Lhiam Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Τα Γυμνά Καλώδια μετά την ηχογράφηση του τρίτου τους άλμπουμ, που θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2008, ξεκινούν τις χειμερινές τους εμφανίσεις. Στις 14 Δεκεμβρίου θα εμφανιστούν στην Πάτρα στο Stone Bar, Ερμού 118 και στις 27 Δεκεμβρίου στο Κύτταρο, Ηπείρου 48, όπου θα παρουσιάσουν και επίσημα τα νέα τους τραγούδια. Στην συναυλία αυτή θα συμμετέχουν, ο Μάνος Ξυδούς και η Τάνια Κικίδη.
Garnele Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Τι έγινε ???? αρρώστησε ο χολμς και αναβάλλεται το λαηβ στο ελλάντα.
slipknot Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Μπας και είναι αρπαχτή και αύριο παίξουν Αθήνα κανονικά ?
Lucifer Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 όχι δυστυχώς... τα εισιτήρια ισχύουν κανονικά για το επόμενο λάηβ πάντως.
Lucifer Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Πολύ καλύτερα αισθάνεται σήμερα -μετά την θεραπευτική αγωγή που ακολούθησε- ο τραγουδιστής των Paradise Lost, Nick Holmes. Ετσι, παρά τη ματαίωση της χθεσινής τους εμφάνισης στη Θεσσαλονίκης λόγω ασθένειάς του, το αποψινό live στο Gagarin θα γίνει κανονικά όπως ακριβώς έχει προγραμματισθεί. Οι πόρτες για το κοινό θα ανοίξουν στις 19.30. Οι Mencea θα ξεκινήσουν το set τους στις 20.30 και 21.30 οι Paradise Lost θα βρίσκονται στη σκηνή. Και μια έκκληση από τους διοργανωτές: "Με τις δεδομένες συνθήκες παρακαλούμε θερμά το κοινό να δείξει ευαισθησία και να μην καπνίζει μέσα στον συναυλιακό χώρο".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα