Metal_Throne Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Τον Δεκέμβρη οι Brocas Helm θα δώσουν 12 !!! συναυλίες σε ολόκληρη την Ελλάδα (Αθήνα Θεσσαλονίκη Κομοτηνή Τρικαλά κλπ κλπ) Βλέπω τον Γρηγόρη (Eat Metal) να μπαίνει μέσα με τα μπούνια, αλλά αφού γουστάρει... χαλάλι μας Οριστικές ημερομηνίες προσεχώς. Fly high ρεεεεε !!
Sellers Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Ααααααααααααααααχ... Ηρώδειο 4 Σεπτεμβρίου...
Sellers Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Ε για αυτό βογκάω... (Ψέματα... και λόγω της απόστασης)
The_Edge Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Ποιά αυθεντία σκέφτηκε ότι είναι λογικό να παίξουν τον Οκτώβρη οι Muse στην Μαλακάσα? Και μάλιστα ημέρα Πέμπτη?
The_Edge Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΤΟ TERRA VIBE FESTIVAL το οποίο ήταν να πραγματοποιηθεί αύριο με Kasabian, Manic Street Preachers και Smashing Pumpkins
gvaggis Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Παίζει να καταρίψουμε κανα παγκόσμιο ρεκορ ακύρωσης συναυλιών...
mstam Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 ερωτηση sos:Θα γινει η συναυλια μαλαμα -ιωαννιδη στο θεατρο βραχων στισ 10 σεπτεμβρh;Αν ναι ποσο να περιμενουμε τιμη εισητηριων;
Physics_Rulez Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Προπώληση αρχίζει 3 Σεπτεμβρίου αν θυμάμαι καλά και αν πάρεις τα εισητήριά σου τις πρώτες μέρες της προπώλησης κάνουν 25 ευρώ. 27,5 ευρώ, πήρα σήμερα
ni_kuho Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 27,5 ευρώ, πήρα σήμερα Την περιμένω πώς κ πώς αυτή τη συναυλία. Αύριο θα έχω στα χέρια μου το δικό μου
system Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Παιδιά είμαι από Πάτρα, όλα οκ να παραγγείλω τα εισιτήρια από το ticketpro.gr? (για την συναυλία muse). Εσείς από που προμηθευτήκατε?
ni_kuho Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Εμένα ανέβηκε ένας φίλος μου Αθήνα κ τα αγόρασε. Αν δε μπορείς να στείλεις κανέναν να τα πάρει μπορείς να τα αγοράσεις με πιστωτική από το ticketpro. Έτσι μπορείς να πας εσύ κάποια στιγμή κ να τα πάρεις από τα ταμεία τους ή να σου τα στείλουν με courier (επιβαρύνεσαι νομίζω με 8 ευρώ). Κοίτα κ εδώ για περισσότερες λεπτομέρειες.
system Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Εμένα ανέβηκε ένας φίλος μου Αθήνα κ τα αγόρασε. Αν δε μπορείς να στείλεις κανέναν να τα πάρει μπορείς να τα αγοράσεις με πιστωτική από το ticketpro. Έτσι μπορείς να πας εσύ κάποια στιγμή κ να τα πάρεις από τα ταμεία τους ή να σου τα στείλουν με courier (επιβαρύνεσαι νομίζω με 8 ευρώ). Κοίτα κ εδώ για περισσότερες λεπτομέρειες. Ακριβώς σ'ευχαριστώ! Μήπως υπάρχει κάποιο λινκ με τα δρομολόγια λεωφορείων και τρένων εκείνη την ημέρα προς το terravibe προκειμένου να δω πως θα φτάσουμε εκεί?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα