Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατ ΄ αρχας καλησπέρα σε ολα τα παιδιά . Μόλις χτές γύρισα απο Γερμανία που είχα πάει για συναυλίες . Τι να πω ρε παιδιά οι άνθρωποι ειναι φοβεροί πάνω στην σκηνή . Εμεινα απόλυτα ικανοποιημένος απο το live τους ΗΤΑΝ ΦΟΒΕΡΟΙ . Μίλησα και με το group ποιό πολύ με τον Maynard και με εκανε δώρο μια μπλούζα . Πολύ εντάξει ο τύπος μιλάμε ψαγμένο άτομο και έχει γνώμη για τα πάντα . Ο χώρος ηταν καταπληκτικός sold out εδω και καιρό φυσικά τα εισιτήρια , υπέροχος ήχος ολα τέλεια όπως ξέρουν μόνο οι Γερμανοί να διοργανώνουν τέλειες συναυλίες .

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ηταν φοβέροι παιδιά . Σε όλα τους , ο ήχος τέλοιος και ενας Anthony Kiedis να χορεύει σαν τρελός . Ολοι τους ήταν άψογοι , το μόνο που δεν μ ΄ αρεσε όπως και το κόσμο που είχε γεμίσει το γήπεδο ήταν το support group που είχαν , ήταν απαράδεκτοι και δεν ταιριάζανε καθόλου με το είδος μουσικής που παίζουν οι red hot chili peppers . Το κοινό τους αποδοκίμαζε μέχρι να τελειώσουν και μόλις εμφανίστηκαν στην σκηνή οι red hot chili peppers εγινε ο χαμός .

Δημοσ.

Απλά με λίγα λόγια ήταν άψογοι παιδιά . Τι να πώ χαμός φοβερή σκηνική παρουσία και ενα κοινό να τραγουδάει σε όλη την διάρκεια της συναυλίας .

Δημοσ.

Κάτσε ρε μλκ, είδες και rammstein είδες και tool? Δεν έχω σφάξει πρώην και πρώην και θα σφάξω εσένα από ζήλια? ;p

Πόσο είχε το τίκετ?

Δημοσ.

37 ευρώ TOOL , RAMMASTEIN μπήκα τζάμπα και δεν είμαι μλκ φιλαράκι ούτε πέριμένω πότε θα ξυπνήσουνε εδω πέρα για να δουμε τίποτα τις προκοπής . Εξάλου είμαι 40 χρονών και έχω δει πλέον όσα συγκροτήματα ήθελα να δω . Τι να κάνουμε κάθε χρόνο βγαίνουν καινούρια γκρούπ , αλλά δεν θα είναι όλα γ....α .

Δημοσ.

Nαι τους είδα κι εγώ 13 κ' 14 στο Hammersmith, εμπειρία ζωής λέμε :D

Πραγματικά και να έρθουν εδώ, τέτοιο ήχο αποκλείεται να έχουν ενώ τις οθόνες με τις ψυχεδελοτουλιές σιγά μην τις φέρουν. Πάντως είπαν κάτι για "see you again in november", οπότε μπορεί να έχει και δεύτερο σκέλος η περιοδεία, να βάλουν κι άλλες ημερομηνίες, ποτέ δεν ξέρεις.

Δημοσ.

Ετοιμάζομαι για τη συναυλία του Roger Waters στο Terra Vibe. Το πρόβλημά μου είναι το εξής: Στο εισιτήριο λέει ότι οι πόρτες ανοίγουν στις 17.30, αλλά δε λέει πουθενά πότε ξεκινάει η συναυλία. Υποτίθεται ότι θα κρατήσει 3 ώρες, υποτίθεται ότι θα έχει εντυπωσιακό show με οθόνες, φώτα κτλ (άρα θα θέλει σκοτάδι) κι εγώ είμαι μπερδεμένος και δε μπορώ να προγραμματίσω πότε να πάω και πότε να υπολογίζω να γυρίσω. Έχει κανείς καμιά πληροφορία και αν βολεύει κανα τρένο, λεωφορείο για εκεί; Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Εγώ θα τους δω στο Μιλάνο στις 19... 2 days to go! :-)

Καλά ρε Μανώλη, πως μίλησες με τη μπάντα? Παίζει τπτ με τα μέλη του ToolArmy? Ειμαι κι εγώ μέλος και δεν θα με χάλαγε καθόλου να μιλήσω με κάνα Maynard... :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...