hugelacky Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Αλλαγή χώρου για το live των Soulfly στην Αθήνα! Στο Club 22 θα δούμε τελικά τους Soulfly στην Αθήνα, καθώς ο συγκεκριμένος χώρος εξυπηρετεί καλύτερα τις ανάγκες της παραγωγής, σύμφωνα με δελτίο Τύπου που έστειλε μόλις η didi music. Επειδή είμαι ψιλοάσχετος από αθήνα πού ακριβώς είναι το Club 22? Πώς πάμε με συγκοινωνία?? :roll:
Lucifer Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Στην Βουλιαγμένης είναι, όχι πολύ μακρυά από Σύνταγμα. Περνάνε αρκετά λεωφορεία, δυστυχώς δεν θυμάμαι ποιά.
Godfath3r Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Πάρε ταρίφα απο Σύνταγμα.Που να ξέρει όμως...
Lucifer Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Ψήνεται συναυλία Massive Attack 8+9 Ιουνίου Salonica+Athenz. Cross ur fingerz.
Godfath3r Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Eμένα πήρε κάτι το αυτί μου (unoficial) για Fear Factory...Μακάρι..!!!
hugelacky Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Eμένα πήρε κάτι το αυτί μου (unoficial) για Fear Factory...Μακάρι..!!! :shock: :shock: :shock: Πότε???? Πού????
Godfath3r Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Eίπαμε unoficial.Τίποτα δεν έχει κλείσει.Απλά ακούγεται πολύ σοβαρά στον κύκλο των διοργανωτών...
Spirus Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί προηγουμένως... 18 Ιουνίου Roger Waters στο Terra Vipe
vagpap Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Mόνος του? Ναι. Με playlist όλο το Dark Side Of The Moon και άλλα τέτοια...Πηγή Φήμες λένε ότι σε ένα από τα show στη Γαλλία ίσως, θα παίξει και ο Nick Mason μαζί του.
Spirus Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Mόνος του? Αν ήταν και με τους άλλους 3 θα είχε γίνει ΧΑΜΟΣ!
Godfath3r Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Bασικά δεν εννοούσα Floyd, εννοούσα για support άν έχει ακουστεί τίποτα.Ή για quest apearances... By the way, δεν έχω ακούσει τίποτα απο προσωπική καριέρα.
Spirus Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Bασικά δεν εννοούσα Floyd' date=' εννοούσα για support άν έχει ακουστεί τίποτα.Ή για quest apearances... Μέχρι στιγμής φαίνεται ότι θα είναι μόνος του By the way' date=' δεν έχω ακούσει τίποτα απο προσωπική καριέρα. Δεν πειράζει!!!Τo THE DARK SIDE OF THE MOON Live θα παίξει!
Spirus Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Bασικά δεν εννοούσα Floyd' date=' εννοούσα για support άν έχει ακουστεί τίποτα.Ή για quest apearances...[/quote'] Μέχρι στιγμής φαίνεται ότι θα είναι μόνος του By the way' date=' δεν έχω ακούσει τίποτα απο προσωπική καριέρα. [/quote'] Δεν πειράζει!!!Τo THE DARK SIDE OF THE MOON Live θα παίξει!
Godfath3r Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 Αυτά είναι...Μακάρι να μην είναι ακριβό το εισητήριο για να μπορέσω να πάω!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα