hugelacky Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Κανείς??? Τουλάχιστον ξέρει κανείς αν υπάρχει καμιά άλλη συγκοινωνία για εκεί (ή εκεί κοντά τελοσπάντων) που να μην απεργεί?
razkal Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Κανείς??? Τουλάχιστον ξέρει κανείς αν υπάρχει καμιά άλλη συγκοινωνία για εκεί (ή εκεί κοντά τελοσπάντων) που να μην απεργεί? logika ta leoforia gia malakasa tha litoyrgoun kanonika, ta tilefona ths tickethouse einai ponemenh istoria, ta leoforia den ta vazei i tickethouse alla i diorganotria eteria, pare til. aftous kai rwta gia sigoura.
Throd Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Μην ανησυχείς hugelacky απ' ότι ξέρω τα πούλμαν που βάζει το ταξιδιωτικό γραφείο είναι ιδιωτικά και δεν έχουν να κάνουν με την απεργεία. Απ' το site της Didimusic ελπίζω να σε βοηθήσει: Η περσινή χρονιά απέδειξε ότι η επιλογή των ειδικά ναυλωμένων λεωφορείων ως μέσο μεταφοράς με προορισμό το TERRA VIBE και πέτυχε και έτυχε πολλών πλεονεκτημάτων. To κοινό αποτελεσματικά, με ασφάλεια και με απόλυτη ακρίβεια στα χρονοδιαγράμματα των δρομολογίων, επιβιβάζονταν και αποβιβάζονταν από τον Σταθμό Λαρίσης ακριβώς στην είσοδο του χώρου και πάλι πίσω !!! Το πρόγραμμα δρομολογίων των Λεωφορείων Terra Vibe, το οποίο θα ισχύει για την συναυλία των IRON MAIDEN και για όλες τις ημέρες του Rockwave Festival, είναι: ΑΘΗΝΑ-TERRA VIBE ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 13.00 ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 16.00 TERRA VIBE - ΑΘΗΝΑ ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 00.00 ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 01.30 Εισιτήριο λεωφορείων: 6 ευρώ (με επιστροφή στην Αθήνα). Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει και φέτος από το πρακτορείο "Sunways" (Ξενοφώντος 15Α, Σύνταγμα τηλ. 210-3234513. Δευτ-Παρ: 9 π.μ. - 6 μ.μ. Σαβ: 9 π.μ.- 2μ.μ.), και θα ξεκινήσει την Δευτέρα 28 Μαρτίου 2005.
yiah Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 θα ηταν καλυτερα να ειχαν περισσοτερα δρομολογια! εδω το synch festival, που περσυ εγινε πρωτη φορα, ειχε πολλα περισσοτερα δρομολογια και ας μην ειχε το τοσο μεγαλο κοινο οσο το rockwave
Godfath3r Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 ...Please παιδιά όποιος ξέρει κάτι ας βοηθήσει, έχω φάει μεγάλο πακέτο! [b']Δεν λέει να χάσω συναυλία απο τις κωλοαπεργίες [/b] Όντως, δέν λέει με την καμμία, κάποιος να βοηθήσει τον Hugelacky ρε παιδιά!!!
hugelacky Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Ok παιδιά, σας ευχαριστώ όλους για τις info! Μάλλον θα ανέβω τελικά
billpeppas Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Σήμερα το βράδυ στα decks του Venue θα βρίσκονται οι Tiefschwarz Λογικά θα πέσει πολύ Deep House μουσικούλα και θα είναι ωραία φάση. Δυστυχώς εγω δεν βλέπω να πηγαίνω. Αν πάει κανείς περιμένουμε εντυπώσεις, πως πέρασε, κλπ
Godfath3r Δημοσ. 26 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2005 Κάποιος που να πήγε Marilyn Manson να μας πεί εντυπώσεις?Πάντως τα κλασσικά καραγκιοζηλίκια στην τηλεόραση δώσανε ρέστα...Τουλάχιστον είδαμε και σκηνές απο το live!Πανικός έγινε...O Hugelacky ακόμη δεν γύρισε? Σήμερα παίζουν οι Black Sabbath γαμώτο...
hurin Δημοσ. 26 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2005 Εκπληκτικό ! Δεν μπορούσα να το πιστέψω οτί αυτοί οι 60άρηδες θα έσπερναν ! Για να καταλάβετε , στην αρχή νόμιζα ότι ήταν playback !!! Δεν διέφερε σε τίποτα από το 2πλό cd του reunion . Από το τέταρτο κομμάτι και μετά είχαμε μερικές <<παραφωνίες>> , που μάλλον έφταιγε ο κονσολάς . Έτσι είναι τα τεράστια συγκροτήματα ...
wizzy Δημοσ. 26 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2005 Paidia, oi BLACK SABBATH itan i KORIFAIA sinaulia pou exw dei.......... Telos, no other comment, opoios pige, katalabe...
Throd Δημοσ. 26 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2005 ... ακόμα εκεί είμαι όχι απ' το απίστευτο μποτιλιάρισμα εγώ γύρισα σπίτι μου αλλά το μυαλό μου πότε θα γυρίσει;;;;; Ααααααα ρε Iron Man τι μας έκανες καλοκαιριάτικα !!!!
hugelacky Δημοσ. 26 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2005 Η ώρα έχει πάει 5:30 και ξεκινάμε απ’ το Σταθμό Λαρίσης με τα μισθωμένα λεωφορεία να πάμε στην Μαλακάσα. Μετά από αρκετή κίνηση στην εθνική και πονοκέφαλο απ’ την αναμονή στον ήλιο & την ζέστη, φτάνουμε τελικά κατά τις 7 παρά στον χώρο του φεστιβάλ. Ο χώρος προσωπικά μου άρεσε πάρα πολύ, full στο πράσινο και τεράστιος, ειδικά ο χώρος μπροστά από την σκηνή είναι χαώδης θυμίζοντας festivals του εξωτερικού. Πολύ καλές και οι 2 matrix γιγαντοοθόνες εκατέρωθεν της σκηνής. Όπως είναι λογικό χάσαμε τους Matisse λόγω της καθυστέρησης αλλά μικρό το κακό… Κατά τις 7:30 βγαίνουν οι Garbage και παίζουν ασυνήθιστα δυνατά και «γκαζιάρικα» σε σχέση με τον ήχο που έχουν στα cd τους, προφανώς για να κερδίσουν το κοινό που είχε έρθει στην συντριπτική πλειοψηφία του για Manson. Με εμένα προσωπικά που τους έχω αφήσει στον 2ο δίσκο τους (και δεν είχα και πολύ διάθεση να τους δω) το πέτυχαν και με το παραπάνω! Μια Shirley Manson με ένα κοντό ασπρόμαυρο φορεματάκι, που όργωνε κυριολεκτικά την σκηνή τρέχοντας συνεχώς από την μια άκρη στην άλλη, τέλειος και δυνατός ήχος(τα πάντα ακούγονταν πεντακάθαρα, ακόμα και τα ηλεκτρονικά σημεία τους), τέλεια φωνή, απίστευτο δέσιμο σαν group, και ένα setlist προσανατολισμένο περισσότερο στους 2 πρώτους δίσκους. Το γεγονός ότι έπαιξαν όλο το set τους με τον ήλιο να μην έχει δύσει δεν τους κώλωσε καθόλου, αν και σχολιάστηκε από την Shirley. Η μιάμιση ώρα που έπαιξαν πέρασε πολύ ευχάριστα! 9:30, τα φώτα σβήνουν, ο κόσμος μαζεύεται μπροστά, και 20 λεπτά αργότερα, μετα βίας διακρίνω ανάμεσα σε άπειρες ποσότητες καπνού μια φιγούρα να τρεκλίζει πάνω στην σκηνή. Yep…Mr. Antichrist Superstar! Κρατώντας κάτι που έμοιαζε με θυμιατό-λιβανιστήρι αρχίζει να «ψέλνει» κάτι ακαταλαβίστικα αγγλικά τα οποία όπως έμαθα αργότερα είναι το πρώτο track από τον πρώτο δίσκο του. -Do you love your guns? -Yeah! -God? -Yeah! Government??? -Yeaaaah!!! Πανικός με το Love Song, στο καπάκι Disposable Teens, όλος ο κόσμος χοροπηδάει πάνω κάτω, και γενικά γίνεται χαμός! Ακολουθούν οι κλασικές διασκευές Personal Jesus, Tainted Love όπου το μπάσο σε χτυπά κατευθείαν στο στομάχι, το Nobodies όπου βγήκε ο Manson με τα κλασικά ξυλοπόδαρα και τις πατερίτσες, ενώ στην επιπλέον οθόνη matrix (που είχε τοποθετηθεί πίσω από τον drummer ειδικά για το set τους) προβάλλονταν φιγούρες ιστορικών ηγετών/προσωπικοτήτων. Ακολουθεί το Dope Show και στην οθόνη αρχίζει να αναβοσβήνει με τεράστια γράμματα η λέξη “DRUGS” και να εναλλάσσεται με την ελληνική μετάφραση της! Ακολουθεί το Sweet Dreams και όλος ο κόσμος τραγουδάει τους στίχους! Προτελευταίο το The Beautiful People – πανικός! Αφού τελειώσει για 2 λεπτά μπροστά από την σκηνή επανέρχεται το μαύρο πανί και όταν φεύγει αποκαλύπτει τον κλασικό άμβωνα με το S, και τον Manson πίσω του σε ρόλο τρελαμένου δικτάτορα να κλείνει το show με το Antichrist Superstar ανάμεσα στις ρυθμικές ιαχές του κόσμου! :twisted: :twisted: :twisted: Ο ήχος ήταν απλά τέλειος! Από τους καλύτερους/δυνατότερους που έχω ακούσει σε ανοιχτό χώρο! Πολύ δυνατός/μπάσος αλλά και πεντακάθαρος! Ο Manson είναι απίστευτος στην σκηνή, βγάζει φοβερή θεατρικότητα, και χωρίς να μιλάει σχεδόν καθόλου ανάμεσα στα τραγούδια έχει φοβερή επικοινωνία με τον κόσμο όταν το θελήσει. Θεϊκό ήταν και το σκηνικό με το τεχνητό χιόνι από μικρά τετράγωνα ασημόχαρτα που άρχισαν να πέφτουν από το πάνω μέρος της σκηνής και μέχρι το τέλος του τραγουδιού(δεν θυμάμαι σε ποιό τραγούδι ακριβώς έγινε) είχαν γεμίσει λαμπυρίζοντας όλο τον χώρο πάνω από την σκηνή και τα κεφάλια μας!!! Το setlist ήταν ικανοποιητικό αλλά θα μπορούσε να γίνει και καλύτερο με 2-3 προσθήκες. Το μόνο αρνητικό ήταν η μικρή διάρκεια του set του (μόνο 70 λεπτά), και το γεγονός ότι όταν τέλειωσε δεν φώναξε σχεδόν κανείς για encore! Ο περισσότερος κόσμος όπως και στους Slipknot απλά...άρχισε να φεύγει... :-| Setlist: 01. Prelude 02. The Love Song 03. Disposable teens 04. mOBSCENE 05. Tourniquet 06. Personal Jesus 07. Great Big White World 08. Tainted Love 09. The Fight Song 10. The Nobodies 11. The Dope Show 12. Rock is Dead 13. Sweet Dreams 14. The Beautiful People 15. Antichrist Superstar ps. Godfath3r τι είπανε πάλι στα κανάλια? Έδειξαν και σκηνές απ' το live??? ps 2. όσοι πήγατε Black Sabbath πείτε τι έγινε ρε σεις...
Godfath3r Δημοσ. 26 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2005 Nαι έδειξαν σκηνές (90secs απ'ότι είπαν τους άφησαν μόνο να τραβήξουν).Φαινόταν πως έγινε πανικός...Εν τω μεταξύ είπαν και ένα τραγικό αστείο..."Βλέπουμε τον κόσμο που παρακολουθεί την συναυλία καθηλωμένος, που μερικοί (εκεινη την ώρα δείχνει μέσα σε κόκκινο κύκλο έναν τύπο που είναι ανάποδα εν ώρα crowd surfing) παρακολούθησαν ανάποδα!!!!" Χχαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχχα, τρελό γέλιο!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα