GiOrGoSk21 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 System of a Down χθες, Gogol Bordello αύριο + Flogging Molly. Fuck... edit: FUUUUUCK 1
Kasrith Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 + Flogging Molly. Fuck... edit: FUUUUUCK + Flogging Molly ναι, πολύ δυνατοί! Δυστυχώς χάσαμε το opening απο Mariachi El Bronx όμως και δεν ξέρω τι φάση ήταν αυτοί. ~~~ Χθες Foo Fighters (Break A Leg Tour ) με τους καιγαμώ Royal Blood
De@th L0rd Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 BLACK LABEL SOCIETY Παρασκευή 24 Ιουλίου, στο TerraVibe Όσοι πιστοί προσέλθετε. Θα χαρώ πολύ να κάνουμε ένα μικρό γκρούπ αν υπάρχουν λάτρεις...
Sarandis Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) Δεν εχω πως να γυρισω γαμωτο Edit:ειπα yolo Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2015 από Sarandis 1
De@th L0rd Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δεν εχω πως να γυρισω γαμωτο Edit:ειπα yolo Είχε λεωφορεία. Υπεργαμάτη συναυλία, ρέστα από Wylde και την παρέα του. Τράβηξα και γαμώ τις φωτό άλλα μου σούφρωσαν ή μου έπεσε η φωτογραφική στο pit. To κατάλαβα στην επιστροφή 2ώρες μετά , δεν την κοίταξα αμέσως μετά το τέλος γιατί δεν είχε μπαταρία. FML. Mια compact της φούτσας ήταν άλλα το περιεχόμενο ήταν ανεκτίμητο.
Sarandis Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Είχε λεωφορεία. Υπεργαμάτη συναυλία, ρέστα από Wylde και την παρέα του. Τράβηξα και γαμώ τις φωτό άλλα μου σούφρωσαν ή μου έπεσε η φωτογραφική στο pit. To κατάλαβα στην επιστροφή 2ώρες μετά , δεν την κοίταξα αμέσως μετά το τέλος γιατί δεν είχε μπαταρία. FML. Mια compact της φούτσας ήταν άλλα το περιεχόμενο ήταν ανεκτίμητο.Ωραία ήταν, τελικα πέτυχα γνωστούς και βολεύτηκα
Getta Robo Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 https://www.facebook.com/events/861930073861653/ Στο εβδομο Defcon αυριο Κυριακη στο An Club στην Αθηνα, εμφανιζοντε μεταξυ αλλων οι δικοι μας post-rockers we.own.the.sky και οι afformance. εισοδος 6€
johnsig Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Έχει κανείς να μου προτείνει μαγαζιά με electro, trans και psychedelic μουσική;
Ypatia Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 AFROJACK 23 Οκτωβρίου 2015 | Gazi Music Hall > Γκάζι CHRIS LIEBING & NICOLE MOUDABER 07 Νοεμβρίου 2015 | Ιερά Οδός > Γκάζι για techno lovers
Ypatia Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 AVALON στο F.S.I. στης 7/11/15, psychedelic Να δω μια δημοσίευση για progressive trance επιτέλους!
*nenya* Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Έφτιαξα ένα πρόχειρο πόστερ για να σας διαφημίσω το live των φίλων μου σε μερικές μέρες
Geosim79 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 CHRIS LIEBING & NICOLE MOUDABER 07 Νοεμβρίου 2015 | Ιερά Οδός > Γκάζι για techno lovers βέρι νάις!
Ypatia Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Blend & Six D.O.G.S present MACEO PLEX & MARCEL DETTMANN Το Blend και το six d.o.g.s ανακοινώνουν την εκρηκτική σύμπραξη των Maceo Plex και Marcel Dettmann. Η πιο πρωτοπόρα ομάδα της ποιοτικής ηλεκτρονικής σκηνής και ο πολυχώρος της οδού Αβραμιώτου, ενώνουν τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν ένα δυνατό event, βγαλμένο από το μέλλον. Ο Αμερικανός Maceo Plex, κατά κόσμον Eric Estornel, το μεγάλο αφεντικό της Ellum Audio Records και «ο 4ος καλύτερος Dj του κόσμου» σύμφωνα με το Resident Advisor ενσαρκώνει έναν από τους ευφυέστερους μουσικούς «εγκεφάλους» της παγκόσμιας ηλεκτρονικής σκηνής. Οι φουτουριστικοί tech ήχοι του ως Maetrik, οι εξωπραγματικά ηλεκτρονικοί ως Mariel Ito και φυσικά τα πρωτοποριακά dark house δείγματά του ως Maceo Plex το επιβεβαιώνουν. Στον αντίποδα, μια από τις πιο επιδραστικές φιγούρες της σύγχρονης techno. Γέννημα-θρέμμα της Βερολινέζικης κουλτούρας, ο Marcel Dettmann γαλουχήθηκε μουσικά μέσα σε «ιερά» clubs, όπως το E-Werk και το Tresor, ώσπου το ταλέντο του και το πάθος του για τη μουσική τον οδήγησαν από το dancefloor απευθείας στο booth. Αρχικά ως Resident Dj του Ostgut και μετέπειτα στο διάδοχό του, το Berghain, όπου ο Γερμανός dj, παραγωγός και ιδρυτής του label MDR αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της θρυλικής ιστορίας του. Δύο παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνες της house και techno σκηνής που θα πυροδοτήσουν το χορευτικό ένστικτο αλλά και τα vibes του ελληνικού κοινού. Που: Ιερά Οδός Πότε: 21 Νοεμβρίου Τιμές: από 27€
Getta Robo Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 http://www.fuzzclub.gr/811-mono-the-ocean/ Αυριο, Κυριακη 08/11/2015 στο Fuzz στη Πειραιως. 25€ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα