YiN Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Να βρεις μια καλή δικαιολογία. Είμαι tarja και το support γάμησε. Είμαι άρρωστη. Σου είναι αρκετή; Το σαππορτ πάντα γαμάει, όπως έχει δείξει η ιστορία.
Physics_Rulez Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Μην ξυνεις πληγές... Περαστικά ρε γινάκι
YiN Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Μην ξυνεις πληγές... Περαστικά ρε γινάκι Ευχαριστώ ρε.
Physics_Rulez Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Έπαιξαν οι μηδεν αγαν. Ωραίοι, αν και δεν είμαι φαν του είδους. και η tarja πολύ καλή αλλα solo καριέρα σε μεταλ; really? Blueneck πήγε κάνεις εκεί κάτω;
arianos16 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 DILATED PEOPLES live Θεσσαλονικη 3/2/2012 Τοποθεσία:Principal Club Theater ΤΟ PRINCIPAL CLUB ΑΛΛΑΞΕ ΜΕΡΟΣ!!ΑΠΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΜΥΛΟ Opening Acts:12ΟΣ ΠΙΘΗΚΟΣ + HATEMOST+ΛΟΓΟΣ ΑΠΕΙΛΗ ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ : Limited e-tickets : 14 EUROS at dilated.eventbrite.com Presale : 17Ευρω On spot : 20Ευρω Doors open: 21.00 Αφισα Αθηνα 04/02/2012 Tοποθεσια:FUZZ CLUB Support: Soulcast(Γαλλια) Εισιτηριο: 22Ευρω Doors open: 21.00 Αφισα
thanocaster Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Έπαιξαν οι μηδεν αγαν. Ωραίοι, αν και δεν είμαι φαν του είδους. και η tarja πολύ καλή αλλα solo καριέρα σε μεταλ; really? Blueneck πήγε κάνεις εκεί κάτω; Ναι, σόλο καριέρα σε μέταλ. Γιατί, ο Όζυ καλύτερος είναι; =ρ
Physics_Rulez Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Ναι, σόλο καριέρα σε μέταλ. Γιατί, ο Όζυ καλύτερος είναι; =ρ Όχι εντάξει. Σε αυτή τη μουσική κάτι δε μου κάθεται καλά. Θες τα πλήκτρα; Θες τα drums; θες οι κιθάρες; Θες το ίδιο ύφος που έχουν όλα τα κομμάτια; Δεν είμαι και πολύ αντικειμενικός.
Sellers Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δηλαδή χθες παίζαν οι Long Distance Calling και εσύ πήγες Tarja?
Physics_Rulez Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δηλαδή χθες παίζαν οι Long Distance Calling και εσύ πήγες Tarja? Γιατί; το ήξερα; Γιατί; μου το είπες; Γιατί; πήγες;
Sellers Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Γιατί; το ήξερα; Γιατί; μου το είπες; Γιατί; πήγες; Δε πήγα. Δε ειχα ορεξη για λαιβ. Νομιζα οτι σε ειχα ενημερώσει ρε.
Physics_Rulez Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δε πήγα. Δε ειχα ορεξη για λαιβ. Νομιζα οτι σε ειχα ενημερώσει ρε. Εντάξει. Τώρα βλέπω τα video clip στο youtube με τους πλανήτες. Άντε γεια.
thanocaster Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Όχι εντάξει. Σε αυτή τη μουσική κάτι δε μου κάθεται καλά. Θες τα πλήκτρα; Θες τα drums; θες οι κιθάρες; Θες το ίδιο ύφος που έχουν όλα τα κομμάτια; Δεν είμαι και πολύ αντικειμενικός. Ναι ρε, για πλάκα το έγραψα. Έχω κι εγώ την ίδια προκατάληψη με αυτό το είδος μουσικής άλλωστε. =ρ
Physics_Rulez Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Ναι ρε, για πλάκα το έγραψα. Έχω κι εγώ την ίδια προκατάληψη με αυτό το είδος μουσικής άλλωστε. =ρ Έχω όρεξη για πλακίτσα: Κατ αρχήν σκάσανε μύτη τα 16άχρονια με την μπλούζα evanescence και το ρίμελ μαζί με τον μπαμπά τους, που ήρθε να τα προσέχει. Ανάμεσα στο κοινό βρίσκονταν και μέταλλα, ξέρεις, με μακρύ μαλλί κι έτσι, τα οποία τραγουδούσαν τους στίχους που τραγουδούσε η γκόμενα σε στιλ όπερας. Σαν θέαμα ήταν λίγο τραγικό. Ο drummer δε σήκωνε μπαγκέτα χωρίς να τη στριφογυρίσει στα δάχτυλά του 5-6 δευτερόλεπτα. Πολύ ποζεριά ρε φίλε! Πήρα δόση ποζεριάς για τα επόμενα χρόνια. ..και οι στίχοι ξερωγώ ο βασιλιάς ήρθε να μας πάρει τις περιουσίες και μεις θα κάνουμε επανάσταση φάση και θα τον κρεμάσουμε να καεί για να μην πάει στη Βαλχάλα, και να πυροβολάει το αρμόνιο τις μινόρε και με τα 10 δάχτυλα: παπ παπ παπ παπ παπ!!!!! και η αγάπη μου έφυγε, το σκοτεινό αστέρι έπεσε και τώρα θα πιω το δηλητήριο που κράτησες για μένα. Βιώματα όχι μαλακίες.
thanocaster Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Ε, εντάξει, και η πόζα καλή είναι πού και πού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα