Oscar_Mike Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 γιατί; τι παίζει μ' αυτούς; Είναι αυτοί που έφεραν το καλοκαίρι στο Ejekt τους Faith no More, Unkle και Bad Religion, με χώρο διεξαγωγής το Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, και τελευταία στιγμή άλλαξαν τον χώρο με το Tae Kwon Do καλοκαιριάτικα και με την αθλια ακουστική για live που έχει... Είναι αυτοί που τον Σεπτέμβρη έφεραν τους Prodigy με αρχικό χώρο διεξαγωγής του live το αθηνών αρενα, αφού έγινε sold out μέσα σε μια βδομάδα ανακοίνωσαν και δεύτερη μέρα πάλι στο αθηνών αρενα και αφού πάλι δεν χωράγαμε, που μας πήγαν??? Στο Tae Kwon Do... Οποτε δεν ψαρώνω για το Vox (αν και πολύ θα το ήθελα, είναι και 5 λεπτά με τα πόδια απ το σπίτι μου...) αφού ξέρω ότι πάλι στο Tae Kwon Δω θα μας πάνε Εγώ ξανά λεφτά σε αυτούς τους επαγγελματίες, ποτε
becausE Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Στο sonisphere φέτος Maiden Slipknot Mastodon Gojira και Virus θα γίνει τις τρελής :ph34r: :ph34r:
cineboy Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 (επεξεργασμένο) Τα δύο τραγούδια, (..μαζί και το ΠΕΤΑΓΜΑ),έτσι όπως τα ερμήνευσα σε αυτό το Live... http://www.youtube.com/watch?v=aOvp_Ig84cc&feature=player_embedded http://www.youtube.com/watch?v=gHklwZ71WSg&feature=player_embedded Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2011 από cineboy
Wicked06 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Photek (Photek Productions/UK) Opening & Closing set: Junior SP & Cryogenics Στο BIOS Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011 Ώρα προσέλευσης: 22.30 Είσοδος: 15 ευρώ Link
thomasG4 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Ρε παιδια ξερει κανεις ποτε θα ανακοινωθει το line up για το rock wave;
Physics_Rulez Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Ωχ! Οι Paradise Lost θα παίξουν το επανακυκλοφορημένο Draconian Times! Το album που πρωτοάκουσα το 1995 και και με είχε βάλει για τα καλά στο τριπάκι της metal/hard rock. Καλή φάση Principal 20/03 30 ευρώ
solobucket Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 για τους Kyuss (25 ή 26 μαρτίου αθήνα, δεν θυμάμαι) έχει ακούσει κανείς πως πάνε τα εισητήρια; είχα διαβάσει κάτι για sold out και πανικοβλήθηκα...
Sellers Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 για τους Kyuss (25 ή 26 μαρτίου αθήνα, δεν θυμάμαι) έχει ακούσει κανείς πως πάνε τα εισητήρια; είχα διαβάσει κάτι για sold out και πανικοβλήθηκα... Είναι χωρίς τον Homme, υπόψη(ν)...
solobucket Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Είναι χωρίς τον Homme, υπόψη(ν)... ξέρω, ξέρω, αλλά αφού θα είναι εκεί ο Γκαρσία...καλός ο κοκκινομάλλης ψηλέας αλλά την μπασίλα απ'το υπόγειο θέλω να ακούσω...
ravend Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 σάββατο παίζουν οι eluveitie με support aeon aphelion και randomwalk στο an club. γνωρίζει κανείς τι γίνεται τελικά με τα εισητήρια,η θα τα κόβουν στη πόρτα?
Moderators Gi0 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 σάββατο παίζουν οι eluveitie με support aeon aphelion και randomwalk στο an club. γνωρίζει κανείς τι γίνεται τελικά με τα εισητήρια,η θα τα κόβουν στη πόρτα? Παιζει ν ανεβουν και προς βορρα μερια?Ενα link αν γινεται?
ravend Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 (επεξεργασμένο) πολύ καλοί οι eluveitie,χωρέσαν όλοι στη σκηνή! ο ηχολήπτης μας τη χάλασε λίγο σε όλες τις πάντες και καμιά φορά δεν ακουγόταν καθόλου η φωνή αλλά χαλάλι! Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2011 από ravend
Oscar_Mike Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 πήγε κανένας Paradise Lost? τι έλεγαν? στις 28 Απριλίου οι Echo & The Bunnymen @ Gagarin 205 30€ προπώληση, 35€ ταμείο http://www.youtube.com/watch?v=Q9inQGYROVU
ioanna_b Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 να το ποστάρω και εδώ.. Για τους λάτρεις του dubstep, αύριο στο σινεμά Δαναός θα προβληθεί το 'Bassweight' ένα ντοκιματέρ για το συγκεκριμένο είδος μουσικής. όσοι πιστοί, ξέρετε. Περισσότερες πληροφορίες εδώ : http://www.danaoscin.../229-Bassweight
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα