Lucifer Δημοσ. 21 Απριλίου 2005 Δημοσ. 21 Απριλίου 2005 ΟΛΕΘΡΙΟ ΡΗΓΜΑ πρίν τους Zyklon (ναι, ο punkης Apache θα εμφανιστεί λίγο πριν τον Sammoth των Emperor) και ORDER OF THE EIBON HAND πριν από Dismember. Και μια είδηση για τον Hugelacky, 5 Ιουλίου έρχονται οι Fantomas με support τον Merzbow...
indian Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 Μετά από τους RZA & GZA άλλα 3 μέλη των Wu-Tang έρχοντα Ελλάδα. Συγκεκριμένα στις 20 Μαϊου στο ΡΟΔΟΝ θα δούμε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα των WU. INSPECTAH DECK ,CAPPADONNA, RAEKWON μαζί. Support : MMO. MONEY MAKIN ORGANIZATION
hugelacky Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 Lucifer thanks! To skeftomai kai gia Fantomas alla hdh 8elw na paw se alles 7 opote no money...no funny! ps. Kala einai entelws blakes sthn Didi Music? Balane tous Olethrio Rhgma prin apo tous Zyklon? An den sfaxtoune kala 8a einai... :?
Fannis Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 Eject Festival,Athens Chemical Brothers, Miss Kittin, Dave Clark 11/06... O χωρος δεν εχει οριστει ακομα αλλα μαλλον θα γινει στο γηπεδο Beach Volley στο Νεο Φαληρο...
xaotikos Δημοσ. 26 Απριλίου 2005 Δημοσ. 26 Απριλίου 2005 TICKETS FOR MUDHONEY Where: Koko, London When: FRIDAY, 16/09/2005, doors at 19:00, starts at 19:00 MORE DETAILS ABOUT THIS EVENT Mudhoney perform Superfuzz Big Muff + Early Singles Αυτά είναι!!!! Από http://www.seetickets.com
xaotikos Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθέι πουθενά αλλά ΕΡΧΟΝΤΑΙ! Θεσσαλονίκη 14/6, Αθήνα 15/6 Από το site τους... Επίσης για όσους είναι εκτός υπάρχει και η ευρωπαϊκή περιοδεία http://www.qotsa.com/tour/qotsa_tour.asp
dim_b Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Αν είχες δει το sticky γιά τις συναυλίες ή αν είχες κάνει μιά αναζήτηση, θα είχες βρει αυτό
ki8aristas_SteL Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 telika gia Dream Theater paizoun 1 iouliou sto olumpic beach volley center.Ekei exoun klhsei.8a perasoun kai apo salonika xalara.Plhrofories vreite sto site ths bantas.
__D3mIaN__ Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Ρε παιδιά κανένα trance event θα γίνει??? Θέλω μια φορά και εγώ να πάω σ' ένα clubακι και να κοπανηθώ στα 140 bpm !
RedKostas Δημοσ. 29 Απριλίου 2005 Δημοσ. 29 Απριλίου 2005 TICKETS FOR MUDHONEY Where: Koko' date=' London When: FRIDAY, 16/09/2005, doors at 19:00, starts at 19:00 MORE DETAILS ABOUT THIS EVENT Mudhoney perform Superfuzz Big Muff + Early Singles Αυτά είναι!!!! Από http://www.seetickets.com[/quote'] Πώς θα γίνει να πάμε :-?? Και μια απορία αφού μου δόθηκε η ευκαιρία: Γιατί στο επονομαζόμενο "Rockwave" δεν καλούνται ποτέ τέτοια ονόματα? Ή καολύνται, αλλά όπως λέει ο μύθος "είναι πολύ ακριβά, δεν έρχονται, μπλα, μπλα..." Στο κάτω - κάτω συναυλίες κάνεις, δεν ψάχνεις για προσφορές στο Champion - Μαρινόπουλος!
Spyweirdos Δημοσ. 3 Μαΐου 2005 Δημοσ. 3 Μαΐου 2005 pedia ginete kai ena apistefto party elecrtonica (free!!!) sto tei pirea 28 maiou 24 ores live + dj sets!!! pezo ki ego live (spyweirdos) kathos kai poloi alloi ellines kai ksenoi.. elate na gnoristoume loipon... kai na perasoume super!!! (episis ehi kai live bola apo skam records!!!) dite: http://www.creativespace.gr/
Godfath3r Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Ξέρετε τιμές για τους QOTSA και σε ποιό μέρος θα γίνει το live?
xaotikos Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Ξέρετε τιμές για τους QOTSA και σε ποιό μέρος θα γίνει το live? 40 ευρό λέει το δίνει η tickethouse στην Πανεπιστημίου. Λυκαβυτός εκτός απροόπτου. RedKostas: Εγώ πάντως δεν το χάνω. Έχουμε κλίσει ήδη tickets. Τώρα γιατί δεν φέρνουν τέτοια ονόματα rockwave....και που φέρνουν sonic youth ή καμιά pj harvey (παλιότερα) πολύ είναι.
Godfath3r Δημοσ. 7 Μαΐου 2005 Δημοσ. 7 Μαΐου 2005 40???Είναι αρκετά αλλά εντάξει ούτε εγώ τους χάνω!Αντε φωτιά στο καλοκαίρι!Με Slipknot και Queens Of The Stone Age...!!!Έχει ανακοινωθεί ποιος θα είναι support στους QOTSA?
Akujin Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 Δημοσ. 8 Μαΐου 2005 akousa kapou oti mporei na erthoun to kalokairi. alitheyei, xerei kaneis??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα