leftermann Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 κι εγώ, στους ακα ντάκα όμως, χου χου χου! Επίσης, μόλις έκλεισα 3 εισιτήρια ονλάιν για έναν φίλο από επαρχία, οπότε βεβαιώ ότι το σάιτ λειτουργεί κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 φίλε leftermann, είμαι εξωτερικό και στο site της ticketpro δεν μπορώ να μπω. Όπως και να έχει, λίγη σημασία έχει, διότι μερίμνησα διαφορετικά και πλέον δηλώνω περήφανος κάτοχος 3 εισιτηρίων για τη συναυλία! ...for those about to rock... WE SALUTE YOU !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 φίλος που πήγε κατά τις 12 στο tickethouse (σαλονίκη), μου λέει πως είχε ουρά 250 μέτρα. Περίμενε δεν ξέρω πόση ώρα, και όταν έφτασε τα εισιτήρια των 90 ευρώ (που ήθελε)είχαν εξαντληθεί.Εγώ πέρασα κατά τις 10.30 από ολύμπιον, όπου επίσης προπωλούνται, δεν είχε τεράστια ουρά, καμιά 100 άτομα ασπούμε, αλλά τα ταμεία δεν είχαν ανοίξει ακόμα. Κατά τις 13,00 είχε καμιά 20 άτομα στην ουρά. Των 90 πρέπει επίσης να ήταν εξαντλημένα. Τελικά μπόρεσα και βρήκα (των 90) online. Για τον άλλον φυσικά. Εγώ θα είμαι στο pitch Deep into the pitch! Τα λέμε. τον μάη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john2gr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 τελικα οχι μονο γινετε προεξοφληση του ποσου αλλα ανεβηκε κ ενα 50ε...στην λιστα τοπdjs ειναι νο1 εδω κ 2 χρονιες ο αρμιν, γι αυτο κ γινεται πανικος για το event... Αν είναι να σκάσω 200 ευρώ θα τα σκάσω για να πάω σε κάνα Trance Energy ή Sensation. Όπως είπα καλός και χρυσός ο Armin αλλά no way . Εκτός βέβαια αν είχε στο μενού το Venue κι άλλα παλικάρια όπως πχ τον Sean Tyas, τον Ferry, τον Schulz (που ήρθε πριν μερικές μέρες στην Ελλάδα), τον Benya και τον Airbase (πράγμα που ποτέ δεν πρόκειται να γίνει στην Ελλάδα ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
predator Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 μιας και στις 28.03 έχει και Metallica φιλε για αθηνα ειναι αυτη η ημερομηνια? αν ναι ξερεις που μποορω να βρω εισιτηρια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Steven Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 φιλε για αθηνα ειναι αυτη η ημερομηνια? αν ναι ξερεις που μποορω να βρω εισιτηρια? Όχι, για το Λονδίνο είναι, στην O2 Arena Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pj2501 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Το σχετιο group στο Facebook για οσους ενδιαφεροντε http://www.facebook.com/home.php#/group.php?gid=62922418218 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Ξέρετε μήπως ποιοι θα είναι support στους Mogwai, στην Αθήνα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Garnele Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Οι misuse! =))))...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Αχα και τι ώρα βγαίνουν αυτοί, ξέρουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Garnele Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δεν έχω ιδέα. Μου το πήρε άλλος το εισιτήριο, δεν ξέρω καν τι ώρα ξεκινάει. Αλλά γαμάνε, να φροντίσεις να τους προλάβεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Κάπου διάβασα ότι οι πόρτες ανοίγουν 20.00. Κατάρα, εδώ παίζει να μη προλάβω από την αρχή τους mogwai Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Οι Misuse δεν κάνουν support και στην Θεσ/νίκη ??? Μην πείτε όχι, μην πείτε όχι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Garnele Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Ναι, αυτοί το κάνουν. =) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
udsec Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 To συγκρότημα Ρόδο του Ανέμου, Live την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου και ώρα 10μμ στο Jasmin (Μιχαλακοπούλου 150& Σινώπης) σε ένα ακόμη live πριν την κυκλοφορία του νέου του cd. Περισσότερα (ακούστε-δείτε και κατεβάστε), στο http://www.rodotouanemou.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα