The_Judas Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Ότι δεν έχω δίπλωμα. (καλός είναι ο χώρος, δεν το πήγαινα εκεί) Συνήθως βάζουν δωρεάν λεωφορείο... Παρόλο που έχω δίπλωμα προτιμάω την εύκολη και ανεξοδη λύση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Garnele Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Ναι. Αλλά θέλω να έχω ανοιχτή την ώρα άφιξης. =ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Harkon Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 απίστευτοι οι Anathema χθες στο Principal και από ότι διάβασα τα έσπασαν και στην Αθήνα... αυτά είναι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 απίστευτοι οι Anathema χθες στο Principal και από ότι διάβασα τα έσπασαν και στην Αθήνα... αυτά είναι.. Κοντα στις 2.30 ωρες τα θηρια!Ο ορισμος του value for money:-) Κ ελεγα πως στις 12 θα πινω μπυρες καπου!Μαμησαν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Τα σπάσανε οι Ανάθεμα χθές Θεσ/κη!!! Γύρω στις 2 ώρες παίξανε Το support group ήταν ότι να ναι. Κρατιόμουν να μη γελάσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Κρατιόμουν να μη γελάσω. A,εσυ ησουν που δεν γελουσες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Harkon Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Τα σπάσανε οι Ανάθεμα χθές Θεσ/κη!!!Γύρω στις 2 ώρες παίξανε Το support group ήταν ότι να ναι. Κρατιόμουν να μη γελάσω. βασικά στα πρώτα 1-2 τραγούδια τους παρακολουθούσαμε με ενδιαφέρον... εξαφανίστηκε γρήγορα μέχρι το επικό "σκότωμα" του Creep ρε τα παλικάρια απ το Liverpool... τί απίστευτοι... 2/2 λοιπόν... μπράβο τους... αλήθεια πως σας φάνηκαν τα 2 καινούργια που έπαιξαν? εμένα το Angels <....> μάρεσε πολύ Physics_Rulez, εσύ ζήταγες το Release ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 A,εσυ ησουν που δεν γελουσες? Όχι όχι, κρατιόμουν!! Ήταν τα πιο ασυνάρτητα τραγούδια που έχω ακούσει ποτέ. Τους καημένους τους massive attack τους σκότωσαν.... όταν τους είδα το καλοκαίρι νόμιζα οτι άκουγα cd. βασικά στα πρώτα 1-2 τραγούδια τους παρακολουθούσαμε με ενδιαφέρον...εξαφανίστηκε γρήγορα μέχρι το επικό "σκότωμα" του Creep ρε τα παλικάρια απ το Liverpool... τί απίστευτοι... 2/2 λοιπόν... μπράβο τους... αλήθεια πως σας φάνηκαν τα 2 καινούργια που έπαιξαν? εμένα το Angels <....> μάρεσε πολύ Physics_Rulez, εσύ ζήταγες το Release ? Όχι, το ζήτησαν άλλοι για μένα! Το creep το στήσαν στον τοίχο και το γάζωσαν Για το support μιλάμε πάντα ε; Αν μπορέσω θα ανεβάσω κανένα video Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 αλήθεια πως σας φάνηκαν τα 2 καινούργια που έπαιξαν? εμένα το Angels <....> μάρεσε πολύ Φοβερο κομματι οπως και το everything! Το κακο ειναι πως παει για χρονο απο τοτε που τα εβγαλαν στο site σαν τα καινουρια κομματια.Αντε να βγει το Horizons! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Emilie Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Για το support μιλάμε πάντα ε;Αν μπορέσω θα ανεβάσω κανένα video Όχι μην ανεβάσεις βίντεο από το support! Δεν θα το αντεξουμέ!!!:eek: Επίσης δημιουργήθηκε η απορία γιατί κάνανε τόση ώρα να βγούνε μετά από τους καταραμένους που παίξανε πρώτοι???:cry: (Εγώ ζητούσα το angelica:-) γιατί το empty, το regret και το lost control τα είπαν από μόνοι τους:lol:) Απλά θεοί οι τύποι!!! Τόσο χτύπημα καιρό είχα να κάνω!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Harkon Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 παρότι θεωρώ πως τραβώντας βίντεο την ώρα της συναυλίας χάνεις την ουσία, θα ήθελα πολύ να δώ το sleepless γιατί δεν τους είδα καθόλου απ την απαλάτωση σβέρκου καθώς και την σκηνή του ουρλιαχτού στο Comfortably Numb όπου έψαχνα εναγωνιοδώς το replay Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 την σκηνή του ουρλιαχτού στο Comfortably Numb όπου έψαχνα εναγωνιοδώς το replay Βρες το live που εκαναν στην Χιλη.Θα σ αρεσει Την περιμενα την κραυγη απο την στιγμη που ακουσα floyd. παρότι θεωρώ πως τραβώντας βίντεο την ώρα της συναυλίας χάνεις την ουσία Thumbs up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Emilie Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Όντως τρελό πιάσιμο σήμερα!!! Όλοι μονοκόμματοι πάμε!:-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 παρότι θεωρώ πως τραβώντας βίντεο την ώρα της συναυλίας χάνεις την ουσία Thumbs up! Καλά λέτε. Ας μην ανεβάσω καλύτερα.... http://video.google.com/videoplay?docid=-3040385814862404665 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Καλά λέτε. Ας μην ανεβάσω καλύτερα.... http://video.google.com/videoplay?docid=-3040385814862404665 Eννοειται πως δεν λεω οχι σε τετοια δωρακια! Να σαι καλα που τα τραβηξες:-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα