Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα,

Εχω ενα συμβολαιο κοσμοτε, giga max unlimited στα 18Ε/μηνα που ληγει μετα απο 2 χρονια μεσα Φλεβαρη. Επειδη ειχα ξαναπερασει το ιδιο μανικι πριν 2 χρονια πρωτα περασα απο καταστημα και μου δωσανε προσφορα αναεωσης 42.5. Ειχα τηλεφωνο του τμηματος ειδικων προσφορων, τους καλεσα και αυτοι μου ειπαν 48.5. Καλεσα vodafone μου εδωσαν το ιδιο πακετο με 22/μηνα. Εγω θελω να μεινω κοσμοτε γιατι πριν 2 χρονια που εκανα την ιδια μανουρα απο κοσμοτε σε βονταφον πρακτικα για 2 μερες δεν ειχα σημα πουθενα μεχρι να παρουν πρεφα απο κοσμοτε οτι εφυγα και να μου κανουν την προσφορα των 18ε/μηνα την οποια εχω μεχρι και σημερα. Πως πρεπει να κινηθω?

Να κανω αιτηση αναχωρησης απο την κοσμοτε και να παρω τηλ βονταφον να τους πω οτι δεχομαι?

Να περιμενω να ληξει το συμβολαιο και μετα να κανω την κινηση?

Ή δεν προκειται να μου κανουν καλη προσφορα απο κοσμοτε αμα φυγω οποτε θα καταληξω στη βονταφον με αθλιο σημα και 22/μηνα?

ευχαριστω πολυ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καταρχας παρε τηλεφωνο για προσφορα να δεις μηπως μπορεις να εξασφαλισεις κατι καλυτερο...

αλλιως φορητοτητα και παρακαλας να πετυχει...42.5 ευρω ειναι παρα πολλα

οι περισοτεροι παντως με φορητοτητα εχουν πετυχει καλυτερη τιμη!

τωρα εξαρταται και τι χρηση κανεις..

η vodafone συνηθως εχει 80-100 αλλα δεν παει παραπανω οποτε αμα πιανεις 400-500 στην cosmote ειναι μονοδρομος

Επεξ/σία από giannispro1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, giannispro1 είπε

καταρχας παρε τηλεφωνο για προσφορα να δεις μηπως μπορεις να εξασφαλισεις κατι καλυτερο...

αλλιως φορητοτητα και παρακαλας να πετυχει...42.5 ευρω ειναι παρα πολλα

οι περισοτεροι παντως με φορητοτητα εχουν πετυχει καλυτερη τιμη!

τωρα εξαρταται και τι χρηση κανεις..

η vodafone συνηθως εχει 80-100 αλλα δεν παει παραπανω οποτε αμα πιανεις 400-500 στην cosmote ειναι μονοδρομος

προσφορα εχω παρει ηδη οπως αναγραφω, αρα με κοβω να τρεχω με φορητοτητες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...