Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα μικρό γραφείο (με αρκετά περιορισμένο χώρο) στο οποίο χρησιμοποιώ laptop για δουλειά, και επειδή ακούω αρκετές ώρες μουσική θα ήθελα να ενισχύσω την ποιότητα και την ένταση του ήχου καθώς τα ηχειακια του laptop άρχισαν να μην επαρκούν. Θα ήθελα κάτι που να έχει και μπάσο και γενικά να ακούγεται πιο ευχάριστα.

Επειδή δεν χωράει ένα κανονικό σετ ηχείων (πχ 2.1) σκέφτηκα μήπως πήγαινα σε κάποιο φορητό ηχείο που συνδέεται με bluetooth/usb/aux. Πιστεύετε θα άξιζε κάτι τέτοιο ή είναι καλύτερα να πάρω κάποιο ποιοτικό headset στην περίπτωσή μου; 

Budget γύρω στα 50-100€. Πήγα σε κατάστημα και δοκίμασα και φορητά ηχεία και ακουστικά, όλα έχουν τα καλά και τα στραβά τους προφανώς, απλά στην περίπτωση των ακουστικών δεν ξέρω αν γίνονται ενοχλητικά για τα αφτιά μετά από αρκετή ώρα χρήσης.

Τα φώτα σας παρακαλώ.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, SciManiac είπε

... δεν ξέρω αν γίνονται ενοχλητικά για τα αφτιά μετά από αρκετή ώρα χρήσης.

Γίνονται, όσο καλά και ακριβά αγοράσεις.

• Like 1
  • Λύση
Δημοσ.

To budget σου είναι περιορισμένο ακόμη και για ενσύρματα monitors 2.1 δεν νομίζω να μπορείς να πάρεις κάτι αξιοπρεπές και ασύρματο 

Το πιο αξιοπρεπές που μπορώ να σκεφτώ ειναι να πάρεις 2 JBL και να τα κάνεις stereo 

https://www.skroutz.gr/s/31085273/JBL-Flip-6-Adiavrocho-Icheio-Bluetooth-30W-me-Diarkeia-Mpatarias-eos-12-ores-Mayro.html

Βέβαια αν ειναι παλιό το λαπτοπ (το BT ξεκινάει με 4 αντί για 5) καλύτερα να πάρεις και κάποιο BT στικάκι https://www.skroutz.gr/s/51861329/Bluetooth-Dongle-Trust-Myna.html

ή κάτι πιο εξειδικευμένο για μουσική πχ https://www.skroutz.gr/s/34035992/Ugreen-CM523-Bluetooth-5-1-Receiver-me-thyra-exodou-USB-60300.html

Και έτσι θα έχεις κάτι αξιοπρεπές λίγο παραπάνω απο τα λεφτά που περιγράφεις και θα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και αλλού (πχ καλοκαίρι παραλία κτλ) 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, dpolal είπε

Γίνονται, όσο καλά και ακριβά αγοράσεις.

Ευχαριστώ, το είχα στο μυαλό μου οπότε με βλέπω για ηχεία.

4 ώρες πριν, Dr_Pepper είπε

To budget σου είναι περιορισμένο ακόμη και για ενσύρματα monitors 2.1 δεν νομίζω να μπορείς να πάρεις κάτι αξιοπρεπές και ασύρματο 

Το πιο αξιοπρεπές που μπορώ να σκεφτώ ειναι να πάρεις 2 JBL και να τα κάνεις stereo 

https://www.skroutz.gr/s/31085273/JBL-Flip-6-Adiavrocho-Icheio-Bluetooth-30W-me-Diarkeia-Mpatarias-eos-12-ores-Mayro.html

Βέβαια αν ειναι παλιό το λαπτοπ (το BT ξεκινάει με 4 αντί για 5) καλύτερα να πάρεις και κάποιο BT στικάκι https://www.skroutz.gr/s/51861329/Bluetooth-Dongle-Trust-Myna.html

ή κάτι πιο εξειδικευμένο για μουσική πχ https://www.skroutz.gr/s/34035992/Ugreen-CM523-Bluetooth-5-1-Receiver-me-thyra-exodou-USB-60300.html

Και έτσι θα έχεις κάτι αξιοπρεπές λίγο παραπάνω απο τα λεφτά που περιγράφεις και θα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και αλλού (πχ καλοκαίρι παραλία κτλ) 

Ευχαριστώ πολύ! Φαίνεται πως είναι μία καλή λύση.

Για το αντίστοιχο Xiaomi Sound Outdoor τι άποψη έχεις; Βλέπω ότι είναι σχεδόν στην μισή τιμή και λένε καλά πράγματα και συνδέονται και αυτά μεταξύ τους.

Επεξ/σία από SciManiac
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, SciManiac είπε

Ευχαριστώ, το είχα στο μυαλό μου οπότε με βλέπω για ηχεία.

Ευχαριστώ πολύ! Φαίνεται πως είναι μία καλή λύση.

Για το αντίστοιχο Xiaomi Sound Outdoor τι άποψη έχεις; Βλέπω ότι είναι σχεδόν στην μισή τιμή και λένε καλά πράγματα και συνδέονται και αυτά μεταξύ τους.

Δεν τα έχω δουλέψει οπότε δεν ξέρω, καλά φαίνονται βασικά κάνε μια βόλτα τα μαγαζιά ολο και κάποιο παίζει να έχει κάνα τέτοιο εκθεσιακό 

Τέλος σιγουρέψου ότι μπορούν να συγχρονιστούν 2 μαζί σε windows (κάποια το κάνουν αυτό μόνο με android/ios ) στα γρήγορα που κοίταξα μάλλον μπορούν αλλά δεν ειμαι σίγουρος και δεν έχω χρόνο τώρα για να το ψάξω παραπάνω.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, SciManiac είπε

Το συνδέονται μεταξύ τους ΔΕΝ σημαίνει ότι θα παίζουν απαραίτητα Stereo left/right, αλλά συνήθως αναπαράγουν το ίδιο με το master ηχείο.
Και τα JBL κάτι τέτοιο κάνουν απλά αυτά στο βίντεο, που είναι πανάκριβα, έχουν εφαρμογή που μπορείς να τα ορίσεις left/right και να λειτουργούν έτσι.
Δεν σημαίνει ότι το κάνουν όλα τα ΒΤ ηχεία με δυνατότητα pairing.

Αν είναι να δώσεις 100 ευρώ για ηχεία τότε υπάρχουν αξιοπρεπέστατες λύσεις 2.0 όπως τα Edifier MR4 που ίσως είναι μεγάλα για τον διαθέσιμο χώρο που έχεις ή ακόμα και λύσεις τύπου 2.1 όπως τα Logitech Z407 που έχουν μικρού μεγέθους δορυφόρους και το sub τοποθετείται κάτω από το γραφείο.

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, dpolal είπε

όπως τα Edifier MR4

μικρότερα σε ισχύ και ενσύρματα ο TS ζήτησε ασύρματα και όπως είπες αν και πιο συμμαζεμένα ειναι σχετικά μεγάλα. 

41 λεπτά πριν, dpolal είπε

2.1 όπως τα Logitech Z407

Meh αυτά οκ ειναι BT (με πρέπει να ειναι συνδεδεμένα στην μπρίζα) αλλά είναι μιά ή άλλη  vs 1  βασικά vs 2*jbl όχι δεν θα έλεγα καλύτερα  τα jbl καλύτερα ειναι (2 μαζί) ..
Καταρχήν δεν ειναι 80W είναι 40W RMS 80  ειναι το peak  και ειναι στα ίδια λεφτά περίπου νομίζω καλύτερο value είναι τα jbl flip 6 μαζί έχουν πιο ισχυρό sub 20+20watt kai το εμβαδό στα τύμπανα θα ειναι και μεγαλύτερο γιατί ειναι 2 στο καθένα άρα *4  (δεν τα έχω παίξει διπλα διπλα απο μνήμη μηνών σε ξεχωριστές στιγμές μιλάω για το καθένα) το Logi ειναι 20 watt   αλλά οκ για κάτω απο 100 ευρώ δεν ειναι άσχημα και αυτά. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Dr_Pepper είπε

μικρότερα σε ισχύ και ενσύρματα ο TS ζήτησε ασύρματα και όπως είπες αν και πιο συμμαζεμένα ειναι σχετικά μεγάλα. 

Meh αυτά οκ ειναι BT (με πρέπει να ειναι συνδεδεμένα στην μπρίζα) αλλά είναι μιά ή άλλη  vs 1  βασικά vs 2*jbl όχι δεν θα έλεγα καλύτερα  τα jbl καλύτερα ειναι (2 μαζί) ..
Καταρχήν δεν ειναι 80W είναι 40W RMS 80  ειναι το peak  και ειναι στα ίδια λεφτά περίπου νομίζω καλύτερο value είναι τα jbl flip 6 μαζί έχουν πιο ισχυρό sub 20+20watt kai το εμβαδό στα τύμπανα θα ειναι και μεγαλύτερο γιατί ειναι 2 στο καθένα άρα *4  (δεν τα έχω παίξει διπλα διπλα απο μνήμη μηνών σε ξεχωριστές στιγμές μιλάω για το καθένα) το Logi ειναι 20 watt   αλλά οκ για κάτω απο 100 ευρώ δεν ειναι άσχημα και αυτά. 

50-100 έγραψε ο TS, σε αυτά τα λεφτά πρότεινα.
Τα JBL έχουν 84 ευρώ το ένα.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, dpolal είπε

50-100 έγραψε ο TS, σε αυτά τα λεφτά πρότεινα.
Τα JBL έχουν 84 ευρώ το ένα.

Συμφωνώ απλά είπα την άποψη μου σχετικά με τις προτάσεις δεν ειναι κάτι προσωπικό ήθελα απλά να ξεκαθαρίσω ότι πιστεύω πως αξίζει να πάρει 2 JBL και να τα τρέχει σε stereo σε σχέση με τις άλλες επιλογές. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...