achilles_g_ Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, geopro είπε Μακάρι, Και μακάρι να μην χρειάζονται ανταπτορες. Ανταπτορα έχει και ο bosch. Δεν ειναι κάτι διαφορετικό.
geopro Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Δημοσ. 25 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, achilles_g_ είπε Ανταπτορα έχει και ο bosch. Δεν ειναι κάτι διαφορετικό. Ο Bosch a936s για χρήση VAG πάει και κάθεται απευθείας στο πείρο του μπράτσου χωρίς χρήση ανταπτορα . https://youtu.be/GAFBk_JmCdM?feature=shared Είναι και ο heyner hybrid έτσι ή χρειάζεται αντάπτορα ; 1 ώρα πριν, achilles_g_ είπε Ανταπτορα έχει και ο bosch. Δεν ειναι κάτι διαφορετικό. Τελικά χρειάζεται αντάπτορα ο heyner. Αποφεύγω τους ανταπτορες. Από μένα άκυρο. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου από geopro
achilles_g_ Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, geopro είπε Ο Bosch a936s για χρήση VAG πάει και κάθεται απευθείας στο πείρο του μπράτσου χωρίς χρήση ανταπτορα . https://youtu.be/GAFBk_JmCdM?feature=shared Είναι και ο heyner hybrid έτσι ή χρειάζεται αντάπτορα ; Τελικά χρειάζεται αντάπτορα ο heyner. Αποφεύγω τους ανταπτορες. Από μένα άκυρο. Και ο Bosch αντάπτορα έχει απλά έρχεται προεγκατεστημένος. Αν σου δώσω και τον heyher έτσι δεν θα το καταλάβεις. Vag έχω κι εγώ.
geopro Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, achilles_g_ είπε Και ο Bosch αντάπτορα έχει απλά έρχεται προεγκατεστημένος. Αν σου δώσω και τον heyher έτσι δεν θα το καταλάβεις. Vag έχω κι εγώ. Τί να πω; Δεν επιμένω. Πρέπει να το δω από κοντά για να γίνει σύγκριση.
papoys1 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Δημοσ. 26 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Στις 24/1/2025 στις 8:49 ΠΜ, kostas_anes είπε Ολα τα λαστιχα που εχω δοκιμασει ειναι απογοητευτικα και δεν εχω παει σε φτηνα. Συν οτι με την δουλεια που θελει, προτιμω να δωσω ενα 20αρικο για ενα σετ υαλοκαθαριστηρων Bosch πχ και να το βαλω σε 5 λεπτα, παρα να δωσω 10 και παλευω κανα μισαωρο να περασω τα λαστιχα. Όλα Κίνα κατασκευάζονται παιδιά απλά κάποια με λίγο καλύτερα υλικά. Σοφοκλέους 40 αγοράζω με δύο ευρώ το κουτί έχει δύο μέσα (δηλαδή 1 ευρώ το κομμάτι) και αλλάζω μόλις δώ κάποιο πρόβλημα. Μου έχουν κρατήσει και πάνω από ένα χρόνο αλλά και 3 μήνες.Δε σκάω πάντα έχω καβάντζα στο πορτ μπαγκάζ δύο με διαφορετική διάσταση που ταιριάζουν και μόλις δω κάτι σε κάποιον σε ένα λεπτό βάζω τον καινούργιο. Για όποιον είναι ο δρόμος του απλά να ξέρει τις διαστάσεις γιατί ποτέ δεν είναι ίδιες (διαφορετική σε κάθε πλευρα) εδώ. https://www.google.com/maps/@37.9813197,23.7256854,3a,71.4y,214.4h,90.18t/data=!3m7!1e1!3m5!1slr2UFEFT-vZbSe8VcakyOg!2e0!6shttps:%2F%2Fstreetviewpixels-pa.googleapis.com%2Fv1%2Fthumbnail%3Fcb_client%3Dmaps_sv.tactile%26w%3D900%26h%3D600%26pitch%3D-0.17938412616433652%26panoid%3Dlr2UFEFT-vZbSe8VcakyOg%26yaw%3D214.3999520269442!7i16384!8i8192?entry=ttu&g_ep=EgoyMDI1MDEyMi4wIKXMDSoASAFQAw%3D%3D Εχει μόνο απλούς αν το αυτοκίνητό σας θέλει διαφορετικούς με αντάπτορες αλλού.Και γω παίρνω σε άλλο κινέζικο για το peugeot του γιού με 4 ευρώ νομίζω το κομμάτι γιατί δεν κάνουν οι απλοί. Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου από papoys1
vamvakoolas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Δημοσ. 27 Ιανουαρίου απο περυσι αγοραzω Bosch: χαοτικη διαφορα. Αν εχεις ιχ απο 25ετιες και νεοτερο βγαζει μοντελο για το δικο σου οχημα! Απο εκει και περα σε αποδοση δε το συζηταω. Το μονο προβλημα ειναι στη χωρα μας η απιστευτη ζεστη (που τους ξεραινει) οποτε εχω καβατζα ενα φθηνο σετ που κοτσαρω απο τελη Μαιου μεχρι Σεπτεμβρη.
spooker Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Στις 24/1/2025 στις 8:49 ΠΜ, kostas_anes είπε Ολα τα λαστιχα που εχω δοκιμασει ειναι απογοητευτικα και δεν εχω παει σε φτηνα. Συν οτι με την δουλεια που θελει, προτιμω να δωσω ενα 20αρικο για ενα σετ υαλοκαθαριστηρων Bosch πχ και να το βαλω σε 5 λεπτα, παρα να δωσω 10 και παλευω κανα μισαωρο να περασω τα λαστιχα. Αν βάλεις σιλικόνης όπως τα παρακάτω https://a.aliexpress.com/_EJ3HQEy Ξεχνάς να ξαναλλαξεις υαλοκαθαριστηρες. Τους έχω βάλει πάνω στο αμάξι Νοέμβριο του 2022 και είναι ακόμα επάνω και καθαρίζουν σαν καινούριοι. Είχα βαρεθεί να δίνω 40αρια κάθε μήνες για τους ακριβούς bosch. Δες αυτό το video 1
kostas_anes Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 23 ώρες πριν, spooker είπε Αν βάλεις σιλικόνης όπως τα παρακάτω https://a.aliexpress.com/_EJ3HQEy Ξεχνάς να ξαναλλαξεις υαλοκαθαριστηρες. Τους έχω βάλει πάνω στο αμάξι Νοέμβριο του 2022 και είναι ακόμα επάνω και καθαρίζουν σαν καινούριοι. Είχα βαρεθεί να δίνω 40αρια κάθε μήνες για τους ακριβούς bosch. Δες αυτό το video Scotty Kilmer βίντεο είναι insta skip btw. Πάντως εμένα ένα 25άρικο μου έιχαν βγει οι Bosch που έβαλα το 2023 και ακόμα συνεχίζουν ακάθεκτοι. Και στο δεύτερο αμάξι που Bosch φοράει τους έχει 1.5 χρόνο πάνω, αλλά δεν έχουν κάποιο θέμα μέχρι στιγμής. Με λάστιχα δεν ξανασχολούμαι ενώ με 25€ βγάζω 2+ χρόνια και 3 κλικ στην εγκατάσταση.
phanispal Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Τους μήνες που βαράει πολύ ο ήλιος βάζω ηλιοπροστασία εξωτερική και τους καλύπτω. Έτσι παρατείνεται αρκετά η διάρκεια ζωής τους. Επίσης αποφεύγω να τους χρησιμοποιώ ενώ έχουν σκουπιδάκια στα λάστιχα. Συνήθως φροντίζω από πριν να τους καθαρίσω και να έχω καθαρό το παρμπρίζ. Δε λέμε να πιάσει ξαφνική μπόρα, εκεί τοὺς χρησιμοποιείς όπως και να ‘ναι. Από εκεί και πέρα, βγάζουν εύκολα 2-3 χρόνια, οπότε δε σκέφτομαι καν να μπω στη διαδικασία να παίζω με τα λάστιχα. Ο papous που έχει ελεύθερο χρόνο για μαστοριλίκια καλά κάνει και κατεβαίνει Σόλωνος για τιμές χώμα, αλλάζει λάδια μόνος του κ.λπ.. 1
papoys1 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Απόψεις λέμε όλες σεβαστές. Σωστό και αυτό που είπε ο phanispal εγώ έχω χρόνο η κάποιος άλλος μπορεί να περιμένει το Ali αλλά και τα 20-25 ευρώ κάθε 2 χρόνια δεν είναι κάποιο απαγορευτικό ποσό να το κάνουμε θέμα. 1
papoys1 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Στις 27/1/2025 στις 8:54 ΠΜ, vamvakoolas είπε Το μονο προβλημα ειναι στη χωρα μας η απιστευτη ζεστη (που τους ξεραινει) οποτε εχω καβατζα ενα φθηνο σετ που κοτσαρω απο τελη Μαιου μεχρι Σεπτεμβρη. Ο μεγαλύτερος εχθρός των υαλοκαθαριστηρων , γιαυτό το καλοκαίρι καθε τόσο να τον βάζουμε να λειτουργεί πιτσιλίζοντας νερό. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα