meletis11 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Χρήσιμο βίντεο δείχνει πώς αλλάζονται οι λεπίδες στους υαλοκαθαριστήρες. Αφαίρεση της πλαστικής άκρης κάνοντας κλικ στο κλιπ. Αφαίρεση της παλαιάς λαστιχένιας λεπίδος. Τοποθέτηση συρτώς της νέα λαστιχένια λεπίδος. Κοπή προεξέχοντος μέρους. Τοποθέτηση πλαστικής άκρης. 3 1 1
kostas_anes Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Ολα τα λαστιχα που εχω δοκιμασει ειναι απογοητευτικα και δεν εχω παει σε φτηνα. Συν οτι με την δουλεια που θελει, προτιμω να δωσω ενα 20αρικο για ενα σετ υαλοκαθαριστηρων Bosch πχ και να το βαλω σε 5 λεπτα, παρα να δωσω 10 και παλευω κανα μισαωρο να περασω τα λαστιχα. 15
vamvakoolas Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 12 minutes ago, kostas_anes said: Ολα τα λαστιχα που εχω δοκιμασει ειναι απογοητευτικα και δεν εχω παει σε φτηνα. Συν οτι με την δουλεια που θελει, προτιμω να δωσω ενα 20αρικο για ενα σετ υαλοκαθαριστηρων Bosch πχ και να το βαλω σε 5 λεπτα, παρα να δωσω 10 και παλευω κανα μισαωρο να περασω τα λαστιχα. συμφωνω απολυτα, λεφτα για πεταμα τα λαστιχα σκετα 1
zmaskos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Να σου στείλω φωτογραφία με σπασμένες ασφάλειες; Δεν είναι όλες ίδιες, σε άλλα μάκτρα βγαίνουν εύκολα σε άλλα όχι.
panosno1com Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, kostas_anes είπε Ολα τα λαστιχα που εχω δοκιμασει ειναι απογοητευτικα και δεν εχω παει σε φτηνα. Συν οτι με την δουλεια που θελει, προτιμω να δωσω ενα 20αρικο για ενα σετ υαλοκαθαριστηρων Bosch πχ και να το βαλω σε 5 λεπτα, παρα να δωσω 10 και παλευω κανα μισαωρο να περασω τα λαστιχα. Το ιδιο θα εγραφα κι εγω, συν οτι μπορει να πας να βγαλεις την ασφαλεια και να σπασει επειδη το πλαστικο ειναι ας το πω ξερό .. Δεν αξιζει 2
piiii Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δεν έχει κάτι αξιόλογο και ποιοτικό σε σκέτη λεπίδα. Αντε και το άλλαξες με κλάι λεφτά. Θα χαλάσει βαριά βαριά στο 3μηνο. Τα λεφτά που θα έχεις δώσει στο αντίστοιχο διάστημα που θα αντέξει ο καινούργιος υαλοκαθαριστήρας θα είναι περισσότερα. Οπότε ποιό το νόημα;
achilles_g_ Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 20 ευρώ κάνουν το set οι heyner hybrid. Δεν αξίζει καν τον κόπο. 2
lary7 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Αμα βρείς σωστά λάστιχα ίσως αξίζει αλλά διαλύεται μετά το υπόλοιπο κομμάτι. Εγώ μου είχαν αλλάξει στην 4ετία τα λαστιχα σε αντιπροσωπία VW με γνήσια, αλλά μετά απο 1 χρόνο άρχισε να διαλύεται το λαστιχένιο σποιλερ και να φέυγουν κομμάτια επειδή το έφαγε ο ήλιος, ενό το μάκτρο ήταν μια χαρά. Πλεον τα αλλάζω ολοκληρο και μόνο Bosh για να εχω το κεφάλι μου ήσυχο.
achilles_g_ Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 10 ώρες πριν, geopro είπε BOSCH Aerotwin 20€ κάθε τρία χρόνια και τέλος. Δοκίμασε την επομενη φορά τους heyner hybrid! 1
definitio Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Δημοσ. 25 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Mitutoyo M981 στα <10€ το σετ (και άπειροι αντάπτορες για κάθε αυτοκίνητο)... καλύτεροι από Bosch AR551S στη διάσταση που χρησιμοποιώ 550/500χιλ... ...οι Bosch είναι λίγο καλύτεροι ως ολοκαίνουριοι, αλλά φθείρονται πολύ γρηγορότερα (αν ενεργοποιηθούν με βρωμιές/σκουπιδάκια πάνω στο παρπριζ σε 2-3 μήνες θέλουν αλλαγή) και στο αυτοκίνητό μου επαναφέρουν πολύ νερό προς το κέντρο από πάνω αριστερά, δεν ασκούν επαρκή πίεση προς τις άκρες. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου από definitio
Morosana Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Τα ανταλλακτικά λάστιχα είναι γενικά gtp αλλά σε πολλές περιπτώσεις όπως πχ στα κλασσικά αυτοκίνητα που έχουν περίεργες διαστάσεις, είναι από χρώμιο και δεν υπάρχουν εύκολα στην αγορά είναι μονόδρομος για αμάξια που βλέπουν σπάνια έως πότε βροχή. Το χειρότερο μου είναι η βρωμιά που αφήνουν στα χέρια
geopro Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Δημοσ. 25 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, achilles_g_ είπε Δοκίμασε την επομενη φορά τους heyner hybrid! Έκανα αναζήτηση στο on line catalogue και μου έβγαλε ένα σετ με δύο τεμάχια των 500 mm για εμπρός ενώ το golf V έχει ασύμμετρο σετ 600 mm & 475 mm. edit: Μάλλον το σαιτ τους δεν έχει σωστή περιγραφή γιατι αλλού αναφέρει ότι ειναι 24'' και 19'' αντίστοιχα το οποίο πλησιάζει περίπου στα 600 mm & 475 mm. Επιπρόσθετα δεν γνωρίζω αν υπάρχει αναγκαιότητα για αντάπτορες. Γενικά δεν τους συμπαθώ και προσπαθώ να τους αποφεύγω. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου από geopro
achilles_g_ Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 5 ώρες πριν, geopro είπε Έκανα αναζήτηση στο on line catalogue και μου έβγαλε ένα σετ με δύο τεμάχια των 500 mm για εμπρός ενώ το golf V έχει ασύμμετρο σετ 600 mm & 475 mm. edit: Μάλλον το σαιτ τους δεν έχει σωστή περιγραφή γιατι αλλού αναφέρει ότι ειναι 24'' και 19'' αντίστοιχα το οποίο πλησιάζει περίπου στα 600 mm & 475 mm. Επιπρόσθετα δεν γνωρίζω αν υπάρχει αναγκαιότητα για αντάπτορες. Γενικά δεν τους συμπαθώ και προσπαθώ να τους αποφεύγω. Μπορείς να πάρεις την διασταση σου έναν έναν. Ανώτεροι των bosch είναι.
geopro Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, achilles_g_ είπε Μπορείς να πάρεις την διασταση σου έναν έναν. Ανώτεροι των bosch είναι. Μακάρι, Και μακάρι να μην χρειάζονται ανταπτορες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα