Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρήσιμο βίντεο δείχνει πώς αλλάζονται οι λεπίδες στους υαλοκαθαριστήρες.

Αφαίρεση της πλαστικής άκρης κάνοντας κλικ στο κλιπ.

Αφαίρεση της παλαιάς λαστιχένιας λεπίδος.

Τοποθέτηση συρτώς της νέα λαστιχένια λεπίδος.

Κοπή προεξέχοντος μέρους.

Τοποθέτηση πλαστικής άκρης.

Screenshot_2025-01-24-08-07-25-736-edit_org.mozilla.firefox.jpg

Screenshot_2025-01-24-08-05-54-475-edit_org.mozilla.firefox.jpg

Screenshot_2025-01-24-08-06-21-589-edit_org.mozilla.firefox.jpg

Screenshot_2025-01-24-08-06-47-405-edit_org.mozilla.firefox.jpg

Screenshot_2025-01-24-08-08-25-015-edit_org.mozilla.firefox.jpg

Screenshot_2025-01-24-08-10-51-184-edit_org.mozilla.firefox.jpg

Screenshot_2025-01-24-08-11-31-465-edit_org.mozilla.firefox.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Ολα τα λαστιχα που εχω δοκιμασει ειναι απογοητευτικα και δεν εχω παει σε φτηνα. 

Συν οτι με την δουλεια που θελει, προτιμω να δωσω ενα 20αρικο για ενα σετ υαλοκαθαριστηρων Bosch πχ και να το βαλω σε 5 λεπτα, παρα να δωσω 10 και παλευω κανα μισαωρο να περασω τα λαστιχα.

• Like 12
Δημοσ.
12 minutes ago, kostas_anes said:

Συν οτι με την δουλεια που θελει, προτιμω να δωσω ενα 20αρικο για ενα σετ υαλοκαθαριστηρων Bosch πχ και να το βαλω σε 5 λεπτα, παρα να δωσω 10 και παλευω κανα μισαωρο να περασω τα λαστιχα.

συμφωνω απολυτα, λεφτα για πεταμα τα λαστιχα σκετα

• Like 1
Δημοσ.

Να σου στείλω φωτογραφία  με σπασμένες ασφάλειες; Δεν είναι όλες ίδιες, σε άλλα μάκτρα βγαίνουν εύκολα σε άλλα όχι.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kostas_anes είπε

Το ιδιο θα εγραφα κι εγω, συν οτι μπορει να πας να βγαλεις την ασφαλεια και να σπασει επειδη το πλαστικο ειναι ας το πω ξερό .. Δεν αξιζει

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έχει κάτι αξιόλογο και ποιοτικό σε σκέτη λεπίδα. Αντε και το άλλαξες με κλάι λεφτά. Θα χαλάσει βαριά βαριά στο 3μηνο. Τα λεφτά που θα έχεις δώσει στο αντίστοιχο διάστημα που θα αντέξει ο καινούργιος υαλοκαθαριστήρας θα είναι περισσότερα.

Οπότε ποιό το νόημα;

Δημοσ.

Αμα βρείς σωστά λάστιχα ίσως αξίζει αλλά διαλύεται μετά το υπόλοιπο κομμάτι. Εγώ μου είχαν αλλάξει στην 4ετία τα λαστιχα σε αντιπροσωπία VW με γνήσια, αλλά μετά απο 1 χρόνο άρχισε να διαλύεται το λαστιχένιο σποιλερ και να φέυγουν κομμάτια επειδή το έφαγε ο ήλιος, ενό το μάκτρο ήταν μια χαρά. Πλεον τα αλλάζω ολοκληρο και μόνο Bosh για να εχω το κεφάλι μου ήσυχο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...