meletis11 Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες Χρήσιμο βίντεο δείχνει πώς αλλάζονται οι λεπίδες στους υαλοκαθαριστήρες. Αφαίρεση της πλαστικής άκρης κάνοντας κλικ στο κλιπ. Αφαίρεση της παλαιάς λαστιχένιας λεπίδος. Τοποθέτηση συρτώς της νέα λαστιχένια λεπίδος. Κοπή προεξέχοντος μέρους. Τοποθέτηση πλαστικής άκρης. 1
kostas_anes Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες Ολα τα λαστιχα που εχω δοκιμασει ειναι απογοητευτικα και δεν εχω παει σε φτηνα. Συν οτι με την δουλεια που θελει, προτιμω να δωσω ενα 20αρικο για ενα σετ υαλοκαθαριστηρων Bosch πχ και να το βαλω σε 5 λεπτα, παρα να δωσω 10 και παλευω κανα μισαωρο να περασω τα λαστιχα. 12
vamvakoolas Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες 12 minutes ago, kostas_anes said: Ολα τα λαστιχα που εχω δοκιμασει ειναι απογοητευτικα και δεν εχω παει σε φτηνα. Συν οτι με την δουλεια που θελει, προτιμω να δωσω ενα 20αρικο για ενα σετ υαλοκαθαριστηρων Bosch πχ και να το βαλω σε 5 λεπτα, παρα να δωσω 10 και παλευω κανα μισαωρο να περασω τα λαστιχα. συμφωνω απολυτα, λεφτα για πεταμα τα λαστιχα σκετα 1
zmaskos Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες Να σου στείλω φωτογραφία με σπασμένες ασφάλειες; Δεν είναι όλες ίδιες, σε άλλα μάκτρα βγαίνουν εύκολα σε άλλα όχι.
panosno1com Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες 2 ώρες πριν, kostas_anes είπε Ολα τα λαστιχα που εχω δοκιμασει ειναι απογοητευτικα και δεν εχω παει σε φτηνα. Συν οτι με την δουλεια που θελει, προτιμω να δωσω ενα 20αρικο για ενα σετ υαλοκαθαριστηρων Bosch πχ και να το βαλω σε 5 λεπτα, παρα να δωσω 10 και παλευω κανα μισαωρο να περασω τα λαστιχα. Το ιδιο θα εγραφα κι εγω, συν οτι μπορει να πας να βγαλεις την ασφαλεια και να σπασει επειδη το πλαστικο ειναι ας το πω ξερό .. Δεν αξιζει 1
piiii Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δεν έχει κάτι αξιόλογο και ποιοτικό σε σκέτη λεπίδα. Αντε και το άλλαξες με κλάι λεφτά. Θα χαλάσει βαριά βαριά στο 3μηνο. Τα λεφτά που θα έχεις δώσει στο αντίστοιχο διάστημα που θα αντέξει ο καινούργιος υαλοκαθαριστήρας θα είναι περισσότερα. Οπότε ποιό το νόημα;
achilles_g_ Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 20 ευρώ κάνουν το set οι heyner hybrid. Δεν αξίζει καν τον κόπο. 1
lary7 Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Αμα βρείς σωστά λάστιχα ίσως αξίζει αλλά διαλύεται μετά το υπόλοιπο κομμάτι. Εγώ μου είχαν αλλάξει στην 4ετία τα λαστιχα σε αντιπροσωπία VW με γνήσια, αλλά μετά απο 1 χρόνο άρχισε να διαλύεται το λαστιχένιο σποιλερ και να φέυγουν κομμάτια επειδή το έφαγε ο ήλιος, ενό το μάκτρο ήταν μια χαρά. Πλεον τα αλλάζω ολοκληρο και μόνο Bosh για να εχω το κεφάλι μου ήσυχο.
geopro Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες BOSCH Aerotwin 20€ κάθε τρία χρόνια και τέλος. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα