kofer Δημοσ. Παρασκευή στις 01:59 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:59 πμ Link: https://www.epithimies.gr/cashback/επιστροφή-10-από-τα-αγαπημένα-σου-προϊόντα Ισχύει από 15/01/2025 έως 31/03/2025 με απόδειξη εντός 10 ημερών. Εξαιρούνται Vicks, Ronal, Clearblue και συγκεκριμένοι κωδικοί μεγάλων συσκευασιών Pampers και Ariel. 1
greekfragma Δημοσ. Παρασκευή στις 02:32 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:32 πμ Μετά μην απορείτε που βρήκανε το email κινητό σας και σας βομβαρδίζουν με προμος. Θα είναι αργά για δάκρυα. Έχει μερικά πονηρά κουτάκια και όρους για τη συμμετοχή. 6 1 1
Tetix Δημοσ. Παρασκευή στις 02:52 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:52 πμ Οι όροι είναι ξεκάθαροι και το κουτάκι είναι ξεκάθαρο. Τώρα πού είναι το πονηρό δεν ξέρω! Εννοείται μπορεί να τα αγνοήσουν όλα αυτά και απλά να κρατήσουν και να πουλήσουν τα στοιχεία, αλλά στους όρους φαίνεται ξεκάθαρα το αντίθετο. 3 2
manosfp Δημοσ. Παρασκευή στις 06:32 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 06:32 πμ 3 ώρες πριν, greekfragma είπε Μετά μην απορείτε που βρήκανε το email κινητό σας και σας βομβαρδίζουν με προμος. Θα είναι αργά για δάκρυα. Έχει μερικά πονηρά κουτάκια και όρους για τη συμμετοχή. Εγώ το καλοκαίρι που πέρασε στοκαρα τα πάντα από απορρυπαντικα, σαμπουάν κτλ σε συνδυασμό με κάτι εξάευρες που έδινε ο ΑΒ. Σε μερικές περιπτώσεις όχι μόνο τα πήρα εντελώς τζάμπα αλλά έβγαλα και κέρδος! Χαλάλι του λοιπόν, ας στείλει και καμμια διαφήμιση στο κινητό που χρησιμοποίησα και φυσικά δεν είναι το "κανονικό" μου 🙃. 5 2 1
spocky Δημοσ. Παρασκευή στις 10:08 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:08 πμ Μπορει να γινει και σε παραπανω απο μια αποδειξη για τον καθε χρηστη?
d_gkal Δημοσ. Παρασκευή στις 10:15 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:15 πμ Σε προηγούμενες ενέργειας ήταν έως 2 φορές
katcos Δημοσ. Παρασκευή στις 10:46 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:46 πμ 37 λεπτά πριν, spocky είπε Μπορει να γινει και σε παραπανω απο μια αποδειξη για τον καθε χρηστη? ''Κάθε Συμμετέχων (μοναδικός λογαριασμός χρήστη) που αντιστοιχεί σε μία μοναδική διεύθυνση email μπορεί να συμμετάσχει έως δύο (2) φορές στην ενέργεια με δύο (2) μοναδικές αποδείξεις λιανικής. Κάθε μοναδική συμμετοχή μπορεί να συνδέεται μόνο με μία (1) μοναδική απόδειξη.'' 1 1
emperor4her Δημοσ. Παρασκευή στις 03:11 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 03:11 μμ Εγώ πάντως που το είχα δώσει περισυ και προπερσι δεν μου έχουν στείλει κάτι.. φυσικά είναι τέλεια προσφορά για στοκαρισμα 2
safridia Δημοσ. Παρασκευή στις 06:34 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 06:34 μμ Και σε εμενα δεν εχουν στειλει κατι, εχω δηλωσει οτι θελω να μου στελνουν τιποτα στο email. Στο κινητο τιποτα.
Vault13 Δημοσ. Παρασκευή στις 07:07 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:07 μμ (επεξεργασμένο) Ισχυουν και προϊοντα 1+1 δωρο; π.χ. Lenor pods? και giga packs σε εκπτωση απο super market? εχουμε καποιο SM online ή μη που να εχει καλες τιμες σε αυτα; https://www.epithimies.gr/προϊόντα γαλαξιας να υποθεσω; Ή σκλαβενιτης; απο αυτα εδω παιρνουμε σωστα; Επεξ/σία Παρασκευή στις 07:08 μμ από Vault13
Doubt Δημοσ. Παρασκευή στις 07:10 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:10 μμ 1 λεπτό πριν, Vault13 είπε https://www.epithimies.gr/προϊόντα απο αυτα εδω παιρνουμε σωστα; 17 ώρες πριν, kofer είπε Εξαιρούνται Vicks, Ronal, Clearblue και συγκεκριμένοι κωδικοί μεγάλων συσκευασιών Pampers και Ariel.
Vault13 Δημοσ. Παρασκευή στις 07:15 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:15 μμ (επεξεργασμένο) Μεχρι 20€ ανα account σωστα; Μεχρι 2 φορες λεει. 6 λεπτά πριν, Doubt είπε Οι κεφαλες oral B ειναι μεσα; Εχει τρεις κατηγοριες και δεν καταλαβα αν οι κεφαλες ειναι μεσα. Επεξ/σία Παρασκευή στις 07:16 μμ από Vault13
anergos13 Δημοσ. Παρασκευή στις 07:49 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:49 μμ Με την προηγουμενη προσφορα το Δεκέμβριο πηρα μια οδοντοβουρτσα Oral B IO απο Skroutz και πηρα 10€ επιστροφη! Κανενα email διαφημιστικο δεν εσκασε μεχρι τωρα!
Vault13 Δημοσ. Παρασκευή στις 07:55 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:55 μμ 5 λεπτά πριν, anergos13 είπε Με την προηγουμενη προσφορα το Δεκέμβριο πηρα μια οδοντοβουρτσα Oral B IO απο Skroutz και πηρα 10€ επιστροφη! Κανενα email διαφημιστικο δεν εσκασε μεχρι τωρα! Ξερεις να προτεινεις series IO? Εχει απο 3 μεχρι 5 με κλιμακωτη τιμη.
jodact Δημοσ. Παρασκευή στις 08:00 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:00 μμ (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, Vault13 είπε Μεχρι 20€ ανα account σωστα; Μεχρι 2 φορες λεει. Οι κεφαλες oral B ειναι μεσα; Εχει τρεις κατηγοριες και δεν καταλαβα αν οι κεφαλες ειναι μεσα. Ειναι μέσα, έχω παρει οπως και οι οδοντόβουρτσες IO Επεξ/σία Παρασκευή στις 08:01 μμ από jodact 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα