Arkin Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 4 ώρες πριν, LakisFM1 είπε Xωρις πλακα, στην Εκθεση Θεσσαλονικης που ειχα παει πριν καποια χρονια, υπηρχε εταιρια που πουλουσε κατι μπουκαλακια και ελεγε Greek Air ! μη το γελας! https://mikropragmata.lifo.gr/wow/aeras-kopanistos-mia-etaireia-poulaei-elliniko-aera-se-koutaki/ Όχι δεν έκανα πλάκα. Πουλάνε όντως αέρα έχει 10 χρόνια αυτό θα βάλω και το βίντεο αν το βρω που μάζευαν τον αέρα με απόχη. Απίστευτα πράγματα. 1
Dimitris_1981 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, koutsis είπε Ρε παιδιά ειλικρινής απορία. Όταν αγοράσεις ενα μεταχειρισμένο κινητό δεν πρέπει ο άλλος να κάνει reset ωστε να βγάλει το account του και να βάλεις εσυ το δικό σου? Μπορεί να βγεί το account χωρίς να πειραχτούν οι εφαρμογές και μετά να βάλεις εσυ το account σου και να δουλέυουν οι παλιές εφαρμογές? 🤔 εγώ που έκανα reset το iPad για να το δώσω στον αδερφό μου ήρθε ουσιαστικά όπως όταν το αγόρασα (με εξαίρεση την iPadOS Version).
JohnnieGr88 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Αδέρφια τρέξτε να προλάβετε..σας λέω είναι ευκαιρία 😂
Dimitris_1981 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, alet είπε To ειχε γράψει ενας συμφορουμίτης σε άλλο θέμα και συμφωνώ 100%:"Το τικ τοκ είναι καθρέφτης " Αν κάποιος περνάει αρκετό χρόνο βλέποντας κάτι ακόμα και αν δεν κάνει ποτέ fav,θα του παρέχει ανάλογο περιεχόμενο. Δεν διαφωνώ στο ότι προσαρμόζει την θεματολογία στα ενδιαφέροντα σου. Άλλο πράγμα λέω. 1 ώρα πριν, polaki είπε Για κάποια πράγματα δε χρειάζεται καν να περιμένουμε τις μελέτες, οι οποίες αρκετές φορές είναι ιδιαίτερα biased ανάλογα το ποιός το έχει χρηματοδοτήσει κλπ. Δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο περίπτωση να ΜΗΝ ευθύνεται για τη διάσπαση προσοχής. Όποιος γονιός έχει παιδιά πχ 15 χρονών που ασχολούνται με τα social, μπορούν πάρα πολύ εύκολα να συγκρίνουν με τη δική τους αντίστοιχη παιδική ηλικία. Και αν έχουν αμφιβολίες, ότι ίσως τα δικά τους παιδιά (μόνο) να έχουν θέμα διάσπασης πρoσοχής και ότι δεν είναι γενικό το φαινόμενο, ας ρωτήσουν στο σχολείο τους άλλους γονείς. Για αυτό οι μελέτες πρέπει να περιγράφουν την μεθοδολογία, να μπορείς να τις επαναλάβεις και γίνονται Peer Review. Και εγώ την ίδια άποψη έχω αλλά μπορεί να είμαι και λάθος από την στιγμή που είναι προσωπική εκτίμηση/παρατήρηση και όχι απόδειξη.
PCharon Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Καλά ΟΚ, αν δείτε λίγο δημοπρασίες στο ebay, ναι τα έβαλαν 10πλάσια της αξίας τους τα κινητά αλλά δεν υπάρχει ούτε ένα bid. Το ότι κάποιος βάζει πανάκριβα κάτι και τον μιμούνται άλλοι 1000 δε σημαίνει πως θα πωληθούν κιόλας. Δεν παρατηρώ κάποια αντιπροσωπευτική κατάσταση.
magicnumbers Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δημοσ. 24 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Με 300 ευρώ σας κάνω sideload σε android ειδικές τιμές για μέλη του φορουμε Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου από magicnumbers 1
thanosAIAS Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Εν' τω μεταξύ, το Tik Tok είναι banned στην Κίνα και το 60% των μετοχών του το έχεουν 3 Αμερικανικές θυγατρικές. Πέφτει δούλεμα... 1
keysmith Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δημοσ. 24 Ιανουαρίου άντε ρε πονηροί.. Κατ' αρχάς το S24 κτλ έχουν android που επιτρέπει sideloading οπότε ΑΝ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ότι κάποιος το θέλει σήμερα (πχ το έβσησε ή πήρε νεο τηλ) μπορεί ΑΜΕΣΑ να κατεβάσει apk και να το βάλει. Σε όλα τα αλλα (δλδ στα iphone) που στην Αμερική τα καημένα δεν έχουν ακόμα sideloading φαντάζομαι γίνεται με κάποιο VPN στη χειρότερη και υπάρχουν δωρεάν τέτοια ή trial. Που θα πει "κόλπο" είναι να γίνει τζερζελος και μπράβο τον κινέζο που το σκέφτηκε. Ε τι λεω.. Συγνώμη τον Ελον που το σκέφτηκε καθώς αυτός μπορεί να το πάρει..
Dimitris_1981 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 17 λεπτά πριν, thanosAIAS είπε Εν' τω μεταξύ, το Tik Tok είναι banned στην Κίνα και το 60% των μετοχών του το έχεουν 3 Αμερικανικές θυγατρικές. Πέφτει δούλεμα... Έχουν το Douyin στην Κίνα. Είπαμε να έχουν social αλλά όχι και ελευθερία. Η επίσημη αιτιολογία είναι ότι η κυβέρνηση της Κίνας έχει δυνητικά πρόσβαση στα δεδομένα Αμερικανών πολιτών. Δεν θα μου έκανε εντύπωση. Σύμφωνα με το παρακάτω η ByteDance έχει συνεργαστεί ώστε να το αντιμετωπίζει. https://usds.tiktok.com/where-does-tiktok-store-u-s-user-data/ Νομίζω είναι πολύπλοκο να καταλάβουμε τι παίζει πραγματικά.
BertaJourdan Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δεν μπορει βρε παιδια. Κατι αλλο θα ειναι. Δεν γινεται.
thanosAIAS Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, Dimitris_1981 είπε Έχουν το Douyin στην Κίνα. Είπαμε να έχουν social αλλά όχι και ελευθερία. Η επίσημη αιτιολογία είναι ότι η κυβέρνηση της Κίνας έχει δυνητικά πρόσβαση στα δεδομένα Αμερικανών πολιτών. Δεν θα μου έκανε εντύπωση. Σύμφωνα με το παρακάτω η ByteDance έχει συνεργαστεί ώστε να το αντιμετωπίζει. https://usds.tiktok.com/where-does-tiktok-store-u-s-user-data/ Νομίζω είναι πολύπλοκο να καταλάβουμε τι παίζει πραγματικά. Οι εφαρμογες αυτές ΟΥΤΕ συνδέονται, ούτε μοιράζονται δεδομένα.
Dimitris_1981 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δημοσ. 24 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, thanosAIAS είπε Οι εφαρμογες αυτές ΟΥΤΕ συνδέονται, ούτε μοιράζονται δεδομένα. Αν εννοείς οι εφαρμογές μεταξύ τους, δεν είπα κάπου κάτι τέτοιο. Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου από Dimitris_1981
Mivas (myphone) Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 7 ώρες πριν, PCharon είπε Καλά ΟΚ, αν δείτε λίγο δημοπρασίες στο ebay, ναι τα έβαλαν 10πλάσια της αξίας τους τα κινητά αλλά δεν υπάρχει ούτε ένα bid. Το ότι κάποιος βάζει πανάκριβα κάτι και τον μιμούνται άλλοι 1000 δε σημαίνει πως θα πωληθούν κιόλας. Δεν παρατηρώ κάποια αντιπροσωπευτική κατάσταση. πουλήθηκαν και στις 20.000+ πάντως, ρίξε μια ματιά σε αυτά που πουλήθηκαν θα παθεις πλάκα με τα αμερικανάκια... 1
Jmanol000 Δημοσ. Σάββατο στις 06:12 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 06:12 πμ Στις 23/1/2025 στις 10:43 ΜΜ, Arkin είπε Η βλακεια δεν έχει όρια ρε παιδιά τι είναι αυτά που διαβάζουμε. Τόσο αμοιβαδες πια? Σαν πρωταπριλιά μου ακούγεται όλο αυτό. Έχει κόσμο που νομίζει ότι ίντερνετ είναι να μπεις google και facebook. Το ποσοστό είναι τεράστιο θα εκπλαγείς. Οπότε όχι apkmirror ούτε να ξεχωρίζουν το αριστερό παπούτσι από το δεξί δεν ξέρουν. Καλά κάνουν οι απατεώνες και πατάνε στη βλακεια του ανθρώπου για να βγάλουν χρήματα. ίσως κάποιοι από αυτούς να το θέλουν σε iPhone , βέβαια και πάλι γελοίο είναι να αγοράζεις μια συσκευή για μια εφαρμογή που σε λίγο θα ήταν επαναφέρουν
charlymp Δημοσ. Σάββατο στις 08:46 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 08:46 πμ (επεξεργασμένο) Και πως ακριβώς θα ελέγξει το ebay ότι έχει γίνει επαναφορά του κινητου; Θα μας τρελάνουν ; Βέβαια από την άλλη, τόσο δύσκολο ειναι να κατεβάσεις την εφαρμογή εκτός store; IQ , με δείκτη βαρομετρικό Σιβηρίας; Επεξ/σία Σάββατο στις 08:49 πμ από charlymp
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα