ikaruga24 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 11 ώρες πριν, Arkin είπε βλακεια δεν έχει όρια ρε παιδιά τι είναι αυτά που διαβάζουμε. Τόσο αμοιβαδες πια? Σαν πρωταπριλιά μου ακούγεται όλο αυτό. Ο μεγάλος George Carlin είχε πει το εξής: " Σκεφτείτε τον πιο χαζό άνθρωπο που έχετε γνωρίσει ποτέ στη ζωή σας. Τώρα τρομάξτε με τη σκέψη ότι το μέσω όρο είναι πιο χαζό και από αυτόν". Μιλάμε για πραγματικό idiocracy. 1
Dimitris_1981 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Είναι εξαρτημένα άτομα. Πότε μου δεν κατάλαβα το Tik Tok και το Instagram. Τι προσφέρουν στον τελικό χρήστη πέρα από κακής ποιότητας διασκέδαση. Δεν νομίζω ότι στα 1-2 λεπτά μπορεί κάποιος να τεκμηριώσει κάτι. Συνήθως ακόμα και τα 1--2 λεπτά σπάνια τα βλέπουν ολόκληρα. Και να προσπαθήσουν κάποιοι να βγάλουν όντως επιστημονικό/ειδησεογραφικό κτλ υλικό σε αυτό το χρονικό περιθώριο δύσκολα θα ξεχωρίσεις το αληθές από το ψευδές και το κριτήριο θα είναι κυρίως η εμπιστοσύνη στον δημιουργό. Για μένα λάθος κριτήριο. Ακόμα και στην διασκέδαση τελικά δεν καταλαβαίνεις τι βλέπεις απλά έχεις στιγμές που σε κάνουν να νιώθεις ευχάριστα. Λένε ότι οφείλεται στην αύξηση της ντοπαμίνης. Τέλος, υπάρχουν εκτιμήσεις ότι ευθύνεται για πρόκληση διάσπασης προσοχής ακόμα και σε ενήλικες. Θα το αποκτήσουμε καλύτερη εικόνα όταν βγουν μελέτες με ικανό δείγμα και μεθοδολογία. Αν και πάντα είναι δύσκολες αυτού του τύπου οι μελέτες. 2
ScorpioX777 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 4 λεπτά πριν, Dimitris_1981 είπε Είναι εξαρτημένα άτομα. Πότε μου δεν κατάλαβα το Tik Tok και το Instagram. Τι προσφέρουν στον τελικό χρήστη πέρα από κακής ποιότητας διασκέδαση. Δεν νομίζω ότι στα 1-2 λεπτά μπορεί κάποιος να τεκμηριώσει κάτι. Συνήθως ακόμα και τα 1--2 λεπτά σπάνια τα βλέπουν ολόκληρα. Και να προσπαθήσουν κάποιοι να βγάλουν όντως επιστημονικό/ειδησεογραφικό κτλ υλικό σε αυτό το χρονικό περιθώριο δύσκολα θα ξεχωρίσεις το αληθές από το ψευδές και το κριτήριο θα είναι κυρίως η εμπιστοσύνη στον δημιουργό. Για μένα λάθος κριτήριο. Ακόμα και στην διασκέδαση τελικά δεν καταλαβαίνεις τι βλέπεις απλά έχεις στιγμές που σε κάνουν να νιώθεις ευχάριστα. Λένε ότι οφείλεται στην αύξηση της ντοπαμίνης. Τέλος, υπάρχουν εκτιμήσεις ότι ευθύνεται για πρόκληση διάσπασης προσοχής ακόμα και σε ενήλικες. Θα το αποκτήσουμε καλύτερη εικόνα όταν βγουν μελέτες με ικανό δείγμα και μεθοδολογία. Αν και πάντα είναι δύσκολες αυτού του τύπου οι μελέτες. Τι προσφερει το Insommia?
Dimitris_1981 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δημοσ. 24 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, ScorpioX777 είπε Τι προσφερει το Insommia? Ολοκληρωμένα άρθρα/Ειδήσεις που σε μεγάλο βαθμό έχουν σχέση με την τεχνολογία και υπάρχει δυνατότητα διαλόγου και ανταλλαγή απόψεων. Ακόμα και όταν κάνω έντονη αντιπαράθεση με κάποιον για κάτι ασήμαντο προσπαθώ να βελτιώσω τον τρόπο που εγώ επιχειρηματολογώ. Επίσης, το φόρουμ είναι μικρογραφία του τι συναντάμε έξω. Επίσης υπάρχουν ποστ που σε κάνουν να αναθεωρήσεις ή να μάθεις κάτι που δεν γνώριζες. Φυσικά και σχεδόν όλοι μας έχουμε κάνει και κακή χρήση. Θεωρείς όμως ότι το Tik Tok και Instagram είναι το ίδιο με το Insomnia; Edit: πχ η συγκεκριμένη είδηση δεν σου γεννά κοινωνικό προβληματισμό; Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου από Dimitris_1981 2
logo15 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δημοσ. 24 Ιανουαρίου γελατε αλλα εγω πουλησα επιτελους το s23u για 2500 σε αμερικανακι! 1 1
polaki Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Πέραν απτης βλακείας της υπόθεσης, πώς γίνεται αυτό αφού το iOS θέλει το icloud account για την εφαρμογή? 1
ScorpioX777 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 10 λεπτά πριν, Dimitris_1981 είπε Ολοκληρωμένα άρθρα/Ειδήσεις που σε μεγάλο βαθμό έχουν σχέση με την τεχνολογία και υπάρχει δυνατότητα διαλόγου και ανταλλαγή απόψεων. Ακόμα και όταν κάνω έντονη αντιπαράθεση με κάποιον για κάτι ασήμαντο προσπαθώ να βελτιώσω τον τρόπο που εγώ επιχειρηματολογώ. Επίσης, το φόρουμ είναι μικρογραφία του τι συναντάμε έξω. Επίσης υπάρχουν ποστ που σε κάνουν να αναθεωρήσεις ή να μάθεις κάτι που δεν γνώριζες. Φυσικά και σχεδόν όλοι μας έχουμε κάνει και κακή χρήση. Θεωρείς όμως ότι το Tik Tok και Instagram είναι το ίδιο με το Insomnia; Edit: πχ η συγκεκριμένη είδηση δεν σου γεννά κοινωνικό προβληματισμό; Αν περιμενα το Insomnia να μου γεννησει κοινωνικο προβληματισμο το ειχα χασει το παιχνιδι... Ειδησεις τεχνολογιας διαβαζεις παντου... για διασκεδαση το βλεπουν οι περισσοτεροι οπως και το Tik Tok...
Dimitris_1981 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 5 λεπτά πριν, ScorpioX777 είπε Αν περιμενα το Insomnia να μου γεννησει κοινωνικο προβληματισμο το ειχα χασει το παιχνιδι... Ειδησεις τεχνολογιας διαβαζεις παντου... για διασκεδαση το βλεπουν οι περισσοτεροι οπως και το Tik Tok... Το μόνο που βλέπω είναι ότι δεν αντικρούεις αυτό που έγραψα αρχικά, Απλά γίνεσαι αφοριστικός και τσουβαλιάζεις 2 διαφορετικά πράγματα με διαφορετικό αντίκτυπο. Ας πούμε ότι διαφωνούμε και ας το λήξουμε. 1
koutsis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 42 λεπτά πριν, ScorpioX777 είπε Αν περιμενα το Insomnia να μου γεννησει κοινωνικο προβληματισμο το ειχα χασει το παιχνιδι... Ειδησεις τεχνολογιας διαβαζεις παντου... για διασκεδαση το βλεπουν οι περισσοτεροι οπως και το Tik Tok... Τι ακριβώς διασκέδαση σου προσφέρει το insomnia?🤔 2
Chris_BMW Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δημοσ. 24 Ιανουαρίου «όπως ένα iPhone 16 Pro Max που φέρεται να πωλήθηκε στα 12.999 δολάρια.» Έχει το I phone προεγκατεστημένο το τικ τοκ και δεν το ξέρω ;;; Λογικά θα το πούλησε με το account και τους κωδικούς του .
koutsis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Ρε παιδιά ειλικρινής απορία. Όταν αγοράσεις ενα μεταχειρισμένο κινητό δεν πρέπει ο άλλος να κάνει reset ωστε να βγάλει το account του και να βάλεις εσυ το δικό σου? Μπορεί να βγεί το account χωρίς να πειραχτούν οι εφαρμογές και μετά να βάλεις εσυ το account σου και να δουλέυουν οι παλιές εφαρμογές? 🤔
dtk-386 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Είναι λίγο ότι να ναι η φάση μου φαίνεται. Δεν κολλάει με την πραγματικότητα.
polaki Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 41 minutes ago, Dimitris_1981 said: Τέλος, υπάρχουν εκτιμήσεις ότι ευθύνεται για πρόκληση διάσπασης προσοχής ακόμα και σε ενήλικες. Θα το αποκτήσουμε καλύτερη εικόνα όταν βγουν μελέτες με ικανό δείγμα και μεθοδολογία. Αν και πάντα είναι δύσκολες αυτού του τύπου οι μελέτες. Για κάποια πράγματα δε χρειάζεται καν να περιμένουμε τις μελέτες, οι οποίες αρκετές φορές είναι ιδιαίτερα biased ανάλογα το ποιός το έχει χρηματοδοτήσει κλπ. Δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο περίπτωση να ΜΗΝ ευθύνεται για τη διάσπαση προσοχής. Όποιος γονιός έχει παιδιά πχ 15 χρονών που ασχολούνται με τα social, μπορούν πάρα πολύ εύκολα να συγκρίνουν με τη δική τους αντίστοιχη παιδική ηλικία. Και αν έχουν αμφιβολίες, ότι ίσως τα δικά τους παιδιά (μόνο) να έχουν θέμα διάσπασης πρoσοχής και ότι δεν είναι γενικό το φαινόμενο, ας ρωτήσουν στο σχολείο τους άλλους γονείς. 1
alet Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, Dimitris_1981 είπε Πότε μου δεν κατάλαβα το Tik Tok και το Instagram. Τι προσφέρουν στον τελικό χρήστη πέρα από κακής ποιότητας διασκέδαση. To ειχε γράψει ενας συμφορουμίτης σε άλλο θέμα και συμφωνώ 100%:"Το τικ τοκ είναι καθρέφτης " Αν κάποιος περνάει αρκετό χρόνο βλέποντας κάτι ακόμα και αν δεν κάνει ποτέ fav,θα του παρέχει ανάλογο περιεχόμενο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα