Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Πρωτοφανές δεν το λες. Παρόμοια έχουν γίνει με κονσόλες που είχαν μέσα το P.T. των Kojima-Del Toro και με κινητά που είχαν το Flappy Bird.

Δημοσ.

Αν δουλευει οταν ειναι εγκατεστημενο τοτε μπορεις απλα να το κανεις sideload στο android.

Δηλαδη απλα το τραβηξαν απο το play store και οσοι το ειχαν ηδη εγκατεστημενο (δηλαδη ολοι οσοι το χρησιμοποιουν) μπορουν να το χρησιμοποιησουν ακομα?!

Γελασω η δεν καταλαβα κατι?

Δημοσ.

πληρωνεις ενα κινητο επειδη εχει τικ τοκ. αξια 14κ ευρω

και μεχρι να παραλάβεις το τηλεφωνο να εχει ηδη αρθει το μπαν...αξια ανεκτιμιτη

• Haha 2
Δημοσ.
1 hour ago, cpc464 said:

Δέν ξέρω για τα μήλα αλλά στο android μπορείς να κάνεις sideloading.

Για τα μήλα μπορείς με VPN

Δημοσ.
2 ώρες πριν, killerx3 είπε

Παρεπιπτόντως πωλείται iPhone 16 pro max άριστη κατάσταση με το Τικ Τοκ μέσα. Προσφορά στα 75000 δέχομαι και ανταλλαγές με οικόπεδο,Porsche 911 κλπ.

Αν είναι ακόμα διαθέσιμο ενδιαφέρομαι.

Δημοσ.

Ναι αλλά να το πουλήσω για 10.000 $ αλλά μετά πως θα ποστάρω αφού έχω λογαριασμό στο τικ τοκ ;;

Α δε συμφέρει εκτός  να μου δώσετε 20.000

Δημοσ.

Τους έχουν πει ότι αν λαμβάνεις από απκ σαιντ μαρκετ έχουν κινεζικους ιούς και τρογιαν 

Ευτυχώς που δεν πούλησα το σ3 μίνι τώρα θα αξιζε7 να βάλω ένα τικ τοκ να το πουλήσω εστω και κάτω του κόστους μονο 20.000 δολάρια Αμερικής

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Arkin είπε

Η βλακεια δεν έχει όρια ρε παιδιά τι είναι αυτά που διαβάζουμε. Τόσο αμοιβαδες πια? Σαν πρωταπριλιά μου ακούγεται όλο αυτό. 

Έχει κόσμο που νομίζει ότι ίντερνετ είναι να μπεις google και facebook. Το ποσοστό είναι τεράστιο θα εκπλαγείς. Οπότε όχι apkmirror ούτε να ξεχωρίζουν το αριστερό παπούτσι από το δεξί δεν ξέρουν. Καλά κάνουν οι απατεώνες και πατάνε στη βλακεια του ανθρώπου για να βγάλουν χρήματα. 

Περυσι οσο περιμενα στην ουρα σε μεγαλη αλυσιδα ακουω μια 50αρα να λεει σε εναν υπαλληλο. Εχω αγορασει το iphone 15 απο εσας θελω να μου δειξετε πως δυναμωνει ο ηχος.

• Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...