Προς το περιεχόμενο

NINJA GAIDEN 2 Black [PS5][Xbox Series X|S]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Έγινε αλλαγή τίτλου σε Ninja Gaiden 2 Black [PS5-XS|X]
Δημοσ.
16 ώρες πριν, Tilemaxx είπε

Το θρυλικό sequel της original σειράς παιχνιδιών της Team Ninja και του Tomunobu Itakagi, remade σε Unreal Engine 5, από σήμερα διαθέσιμο σε όλες τις πλατφόρμες! 

Ωραίο δεν λέω αλλά 50€ είναι πολλά 

• Like 1
  • Έγινε αλλαγή τίτλου σε NINJA GAIDEN 2 Black [PS5][Xbox Series S|X]
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Tatofski64 είπε

Ωραίο δεν λέω αλλά 50€ είναι πολλά 

Για πλήρες remake σε UE5 είναι οκ. Εδώ άλλοι χρεώνουν σκέτα ports στην ίδια ή και παραπάνω τιμή…

• Like 1
  • Έγινε αλλαγή τίτλου σε NINJA GAIDEN 2 Black [PS5][Xbox Series X|S]
Δημοσ.

Μας έσκισες. Το θέλω λέμε. Είχα πρόσφατη εμπειρία με το Sigma 2 HD remaster και είναι ξεκάθαρο ότι το παιχνίδι χρίζει Remake. 

Το 1 παραμένει το αγαπημένο μου και θα ήθελα να το δω και εκείνο έτσι αλλά το 2 είναι που έχει το καλό πακέτο για Remake. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ikaruga24 είπε

Μας έσκισες. Το θέλω λέμε. Είχα πρόσφατη εμπειρία με το Sigma 2 HD remaster και είναι ξεκάθαρο ότι το παιχνίδι χρίζει Remake. 

Το 1 παραμένει το αγαπημένο μου και θα ήθελα να το δω και εκείνο έτσι αλλά το 2 είναι που έχει το καλό πακέτο για Remake. 

Θεωρώ ότι ήταν πιο εύκολο να κάνουν remake assets του 360 σε UE5 παρά του πρώτου Xbox. Για αυτό ισως δεν διάλεξαν το πρώτο αλλά κατευθείαν το δεύτερο. Το Black 2 είναι μεταξύ του original του X360 και του Σίγμα, επαναφέρει τους διαμελισμούς και το αίμα της αρχικής έκδοσης και έχει καλύτερο balance. 

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...