spykapo21 Δημοσ. Πέμπτη στις 07:48 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 07:48 μμ (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας, Θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις αν γνωρίζετε. Μόλις ολοκληρώθηκαν οι εργασείες υποδομής FTTH. αλλα περιμένω ενεργοποιηση της καμπινας. ( Δεν μου το ειπαν ποτε πριν προχωρήσω προφανως στην αναβάθμιση συμβολαιου) Απορίες 1. Μπορώ να βάλω δικό μου Modem , τύπου Fritzbox Gpon για νακανω bypass το ΟΤΝ ? το επιτρεπει ο Πάροχος (Cosmote) ? 2. Εχει ολοκληρωθεί η υποδομή σπιτι μου, αυτο που αναμμένω ειναι η ενεργοποίηση της Καμπίνας, Γνωρίζετε περίπου χρόνους ? 3. Αν στο μέλλον παθει κατι η οπτικη απο το box μέχρι το διαμέρισμα μου που τυπου 20μ αποστάση, μπορει να ερθει ηλεκτρολογος να μου το αλλάξει ? δλδ. να ανοιξει το box . η πρεπει να ερθουν τα official συνεργεια της cosmote που χρεωνουν γυρω στα 200€ το replacement. ? (Οσο αφορά το συνεργειο που συνεργάζετε ο ΟΤΕ εκαναν πολυ γρήγορα τη δουλεια τους με την υποδομη σε 3 εργασιμες μερες, 1. Αυτοψία χώρου και κτιρίου , 2. σκαψιμο απο πεζοδρόμιο, και εγκατάσταση Boxes μεσα στο κτιριο , 3 . Eπειτα στο διαμερισμα μου Το Γρήγορο εργο και η καλη συνεννοηση ειναι κατι που με αφησε αφωνο και μου δινει ελπιδες για μια γρηγορη ενεργοποιηση. 😛 Επεξ/σία Πέμπτη στις 07:49 μμ από spykapo21
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα