panostza Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Κοίταξε την κίνηση της κάρτας σου, μήπως λίγο μετά υπάρχει ο αντιλογισμός της χρέωσης της συνδρομής; Εμένα αυτό μου γίνεται (στην black/platinum). Χρεώνεται η συνδρομή και μετά γίνεται αντιλογισμός. EDIT: Από περιέργεια κοίταξα το statement για την προηγούμενη χρονιά όταν ήταν να χρεωθώ τη συνδρομή, έγινε η χρέωση μια μέρα και την επομένη αντιλογίστηκε. Κοίταξέ το κι εσύ μετά από 2-3 μέρες. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου από panostza
Sammaros Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Εχω ακριβώς την ίδια κάρτα. Μου είχε πει η εθνική ότι τα 7κ είναι κάθε μήνα οχι τον χρόνο.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 12 ώρες πριν, Sammaros είπε Εχω ακριβώς την ίδια κάρτα. Μου είχε πει η εθνική ότι τα 7κ είναι κάθε μήνα οχι τον χρόνο. Μπαρούφα που σου είπε το κατάστημα. Ετήσιο είναι το όριο για την απαλλαγή συνδρομής 1
colombiano747 Δημοσ. Δευτέρα στις 09:15 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:15 μμ (επεξεργασμένο) Στις 2/2/2025 στις 7:51 ΜΜ, panostza είπε Κοίταξε την κίνηση της κάρτας σου, μήπως λίγο μετά υπάρχει ο αντιλογισμός της χρέωσης της συνδρομής; Εμένα αυτό μου γίνεται (στην black/platinum). Χρεώνεται η συνδρομή και μετά γίνεται αντιλογισμός. EDIT: Από περιέργεια κοίταξα το statement για την προηγούμενη χρονιά όταν ήταν να χρεωθώ τη συνδρομή, έγινε η χρέωση μια μέρα και την επομένη αντιλογίστηκε. Κοίταξέ το κι εσύ μετά από 2-3 μέρες. Και όμως αυτό έγινε τελικά, έγινε σήμερα κίνηση αντιλογισμού και μου τα αφαίρεσαν Thanks 20 ώρες πριν, Sammaros είπε Εχω ακριβώς την ίδια κάρτα. Μου είχε πει η εθνική ότι τα 7κ είναι κάθε μήνα οχι τον χρόνο. Αν ήταν 7κ το μήνα θα ήταν από αληθινό χρυσό η κάρτα 😂 Επεξ/σία Δευτέρα στις 09:15 μμ από colombiano747 1
Sammaros Δημοσ. Τρίτη στις 12:37 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:37 πμ 3 ώρες πριν, colombiano747 είπε Και όμως αυτό έγινε τελικά, έγινε σήμερα κίνηση αντιλογισμού και μου τα αφαίρεσαν Thanks Αν ήταν 7κ το μήνα θα ήταν από αληθινό χρυσό η κάρτα 😂 Εχετε δίκαιο μάγκες. Το είδα τώρα μετά απο 3 μηνες οτι την επόμενη μέρα εγινε αντιλογισμο. Την ίδια μερα που πήρα τηλέφωνο παντος αυτό μου είπε ο μαν απο εξυπηρέτηση. Είχα βάλει και reminder να την ακυρώσω μετά από ενα χρόνο 🤣
ProponitisTouKanape Δημοσ. Τρίτη στις 09:26 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:26 πμ Γενικά τα καταστήματα κι η εξυπηρέτηση στην Εθνική, για προϊόντα πλην λογαριασμών-χρεωστικών, πετάνε άπειρες μπαρούφες.
kostasbm Δημοσ. Τρίτη στις 09:43 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:43 πμ On 24/01/2025 at 16:36, teo360 said: Εμένα τώρα μου λέει οφειλή 600. Όπως είπα πιο πάνω από το Σκρουτζ επέλεξα 3 άτοκες δόσεις. Θα περαστει στην εφαρμογή αυτό?(200*3) Η βάζω μέσα ότι θέλω.? Και αν βάλω 100 τον 1ο μήνα, 100 τον 2ο και 400 τον 3ο δεν θα με τοκίσουν? Δεν ορίζονται οι δόσεις από το Σκρουτζ (καταστήματα κτλ)? Δηλαδή μπορώ να το κάνω σε όσες δόσεις θέλω? Το ότι εχω να κάνω με την τράπεζα τώρα το καταλαβαίνω. Άρα θα μου έρθει της επόμενες μέρες η 1η δόση των 200 Teo υποσχεθηκες οτι θα πληρωσεις σε 3 ατοκες δοσεις των 200 ...αρα πρεπει καθε μηνα μολις σου ερθει ο λογαριασμος να βαλεις 200 ευρω στη καρτα αν για κάποιο λόγο δεν βάλεις το πόσο και βάλεις 50 αμέσως θα υπολογιστούν τοκοι ....σκέψου το σα δάνειο που σου έδωσαν και 'σύ δε πληρώνεις στην ώρα του τώρα αν κανείς μια αγορά χωρίς άτοκες δόσεις 200 ευρώ μόλις θα σου έρθει ο λογαριασμός σου δίνει επιλογή να πληρώσει την ελάχιστη δόση η όλο το πόσο...αν δώσεις όλο το πόσο μια χαρά αν δώσεις την ελάχιστη π.χ 20 για το υπόλοιπο θα υπολογίζονται άτοκοι μέχρι τον επόμενο λογαριασμό..... αν δίνεις την ελάχιστη συνέχεια θα σου στοιχίσει η αγορά (λόγω τόκων) χ 2 ίσως και παραπάνω.....οπότε καταλαβαίνεις δε συμφέρει 1
fysikos Δημοσ. Τρίτη στις 07:48 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:48 μμ Επειδη σκέφτομαι να κανω αιτηση για black πιστωτική, μπορω να μεταφέρω την υπάρχουσα silver στην Πειραιώς και μετα να την φερω απο Πειραιώς στην ετε ως black με το υπολοιπο "χρησης";
teo360 Δημοσ. Τετάρτη στις 10:02 πμ Μέλος Δημοσ. Τετάρτη στις 10:02 πμ (επεξεργασμένο) Στις 4/2/2025 στις 9:43 ΠΜ, kostasbm είπε Teo υποσχεθηκες οτι θα πληρωσεις σε 3 ατοκες δοσεις των 200 ...αρα πρεπει καθε μηνα μολις σου ερθει ο λογαριασμος να βαλεις 200 ευρω στη καρτα αν για κάποιο λόγο δεν βάλεις το πόσο και βάλεις 50 αμέσως θα υπολογιστούν τοκοι ....σκέψου το σα δάνειο που σου έδωσαν και 'σύ δε πληρώνεις στην ώρα του τώρα αν κανείς μια αγορά χωρίς άτοκες δόσεις 200 ευρώ μόλις θα σου έρθει ο λογαριασμός σου δίνει επιλογή να πληρώσει την ελάχιστη δόση η όλο το πόσο...αν δώσεις όλο το πόσο μια χαρά αν δώσεις την ελάχιστη π.χ 20 για το υπόλοιπο θα υπολογίζονται άτοκοι μέχρι τον επόμενο λογαριασμό..... αν δίνεις την ελάχιστη συνέχεια θα σου στοιχίσει η αγορά (λόγω τόκων) χ 2 ίσως και παραπάνω.....οπότε καταλαβαίνεις δε συμφέρει Το πιασα αδερφέ.. ΤΩΡΑ υπάρχει άλλο πρόβλημα. Τα 600 μου τα πρόσθεσε στην κάρτα ξανά και είναι διαθέσιμα.δηλαδη ξαναεχω 1500 για αγορές..ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΛΗΡΩΣΕΙ τίποτα ακόμα!πώς είναι δυνατόν? Μπορεί να μου πει κάποιος τι σκατα συμβαίνει?? Επεξ/σία Τετάρτη στις 10:03 πμ από teo360
ProponitisTouKanape Δημοσ. Τετάρτη στις 10:16 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:16 πμ 14 ώρες πριν, fysikos είπε Επειδη σκέφτομαι να κανω αιτηση για black πιστωτική, μπορω να μεταφέρω την υπάρχουσα silver στην Πειραιώς και μετα να την φερω απο Πειραιώς στην ετε ως black με το υπολοιπο "χρησης"; Φαντάζομαι εννοείς να κάνεις μεταφορά υπολοίπου. Έχει κάποιους όρους η μεταφορά απο τράπεζα σε τράπεζα, π.χ. να έχεις πάνω απο ένα όριο για 3 μήνες. Αν δεν εννοείς αυτό, εξήγησε το λίγο καλυτερα
kostasbm Δημοσ. Τετάρτη στις 10:29 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:29 πμ 23 minutes ago, teo360 said: Το πιασα αδερφέ.. ΤΩΡΑ υπάρχει άλλο πρόβλημα. Τα 600 μου τα πρόσθεσε στην κάρτα ξανά και είναι διαθέσιμα.δηλαδη ξαναεχω 1500 για αγορές..ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΛΗΡΩΣΕΙ τίποτα ακόμα!πώς είναι δυνατόν? Μπορεί να μου πει κάποιος τι σκατα συμβαίνει?? στο e banking που μπαινεις εσυ τι βλεπεις π.χ εγω βλεπω αυτα 1.000,00 EUR Πιστωτικό Όριο 135,78 EUR Υπόλοιπο Τελευταίου Λογαριασμού 520,05 EUR Διαθέσιμο Υπόλοιπο για Αγορές 241,61 EUR Τρέχον Υπόλοιπο
teo360 Δημοσ. Τετάρτη στις 11:59 πμ Μέλος Δημοσ. Τετάρτη στις 11:59 πμ Λοιπόν πάμε απτήν αρχη.. Το 600 που έλεγα σας το έκανα στρογγυλό για να καταλβαινομαστε καλύτερα.. Εκτός από τα 600+ ευρώ έκανα ακόμη μια αγορά με διάφορα μερικών ημερών μέσα στον ίδιο μήνα ,πάλι με 3 άτοκες δόσεις στα 800+ ευρώ..σύνολο δηλαδή 1400+ Δείτε παρακάτω φωτο Και εδώ τι μου γράφει σήμερα η τράπεζα Φαίνεται δηλαδή σαν να μου έκανε δώρο η τράπεζα (που δε παίζει τέτοιο σενάριο). τα 618.96 Να πω ότι μέχρι χτες το ποσό οφειλης που έγραφε στην κάρτα ήταν αυτό
Ace Of Spades Δημοσ. Τετάρτη στις 02:33 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:33 μμ Πώς ακυρώνω την συνδρομή στην Eurobank? 11/2025 λήγει η πιστωτική κάρτα, μέχρι το Μάιο έχω κάτι δόσεις που τρέχουν. Μπορώ να την "κόψω" τον Ιούνιο και να κάνω μέσω Ebanking ακύρωση?
ProponitisTouKanape Δημοσ. Τετάρτη στις 02:42 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:42 μμ Τη συνδρομή δε μπορείς να την ακυρώσεις, η Eurobank προτιμάει να κόψεις την κάρτα απο το να σου την κάνει αντιλογισμό. Μπορεις όμως να την κόψεις όποτε εσυ θέλεις και να πληρώνεις κανονικά τις δόσεις μεσω ebanking
Ace Of Spades Δημοσ. Τετάρτη στις 04:34 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 04:34 μμ 1 ώρα πριν, ProponitisTouKanape είπε Τη συνδρομή δε μπορείς να την ακυρώσεις, η Eurobank προτιμάει να κόψεις την κάρτα απο το να σου την κάνει αντιλογισμό. Μπορεις όμως να την κόψεις όποτε εσυ θέλεις και να πληρώνεις κανονικά τις δόσεις μεσω ebanking 1 ώρα πριν, ProponitisTouKanape είπε Τη συνδρομή δε μπορείς να την ακυρώσεις, η Eurobank προτιμάει να κόψεις την κάρτα απο το να σου την κάνει αντιλογισμό. Μπορεις όμως να την κόψεις όποτε εσυ θέλεις και να πληρώνεις κανονικά τις δόσεις μεσω ebanking Ναι ίσως δεν το διατύπωσα σωστά. Τον Δεκέμβρη του 25, θα με καλέσουν/στείλουν Mail να ανανεώσω την συνδρομή? Η θα γίνει αυτόμματα? Τι πρέπει να κάνω για να μήν εκδοθεί καινούργια κάρτα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα