ProponitisTouKanape Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου Η κάρτα ανανεώνεται αυτόματα. Αν θες να τη διακόψεις, πρέπει να το κανεις νωρίτερα από την ημερομηνία αυτη
teo360 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Μάγκες τελικά όλα καλά..εκδόθηκαν τα 2 statements κανονικά με τις δόσεις που εβαλα Τώρα να ρωτήσω κάτι άλλο θέλω.. Το όριο της πιστωτικής μου είναι 1500.. Μπορώ να βάλω αλλά 300 απτό λογαριασμό μου σε αυτήν την κάρτα και να τα κάνω 1800? Ρώτησα μια ξαδέρφη μου η οποία είχε 1000 ευρώ όριο στην silver και αγόρασε με 1100 και ο λογαριασμός της πήγε -1100 Αγόρασε δηλαδή πάνω απτό όριο σε μια αγορά της και πέρασε κανονικα
asdfnikos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 10 ώρες πριν, teo360 είπε Μάγκες τελικά όλα καλά..εκδόθηκαν τα 2 statements κανονικά με τις δόσεις που εβαλα Τώρα να ρωτήσω κάτι άλλο θέλω.. Το όριο της πιστωτικής μου είναι 1500.. Μπορώ να βάλω αλλά 300 απτό λογαριασμό μου σε αυτήν την κάρτα και να τα κάνω 1800? Ρώτησα μια ξαδέρφη μου η οποία είχε 1000 ευρώ όριο στην silver και αγόρασε με 1100 και ο λογαριασμός της πήγε -1100 Αγόρασε δηλαδή πάνω απτό όριο σε μια αγορά της και πέρασε κανονικα Μερικές φορές σου δίνουν ένα αέρα για συναλλαγές ανω του ορίου. μεταφράζεται σε " υπέρβαση πιστωτικού ορίου" και επιφέρει την ανάλογη χρέωση (Κοντά στο 5% με ελάχιστο τα 5 ευρώ) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα